NEVERJETNI NLP V UFI RUSIJA 23. JANUAR. 2012
Zelo zanimiv NLP je posnel gospod Halit Safin, slavni fotograf v Ufa Rusija, kraj Ufa se nahaja 200 milj zahodno od mesta Chelyabinsk in južno od mesta Perm. 23. Januarja, je gospod Stafin opazil na nebu nenavaden sijaj. Takoj je poklical prijatelja in rekel, da na nebu nad cesto v Green Grove ur Kuvykina že od osmih zvečer utripa nekaj nenavadnega. Halit je že kot otrok bil očaran nad UFO, s prijateljem ki ga je poklical sta z avtom prispela v kraj ob polnoči in takoj je posnel na kamero luči z lečo shirokofokusnym:
- Kot fotograf je opozoril na barve objekta: modra, zelena, rdeča." Prijatelj je ostal v avtu, da lahko nemudoma sledijo predmetu, in takoj sem še z dolgim objektivom pogledal, kaj je to."" Dolgi objektiv sem kupil, da bi lahko opazoval zvezde, pred štirimi leti, sedaj se je prvič zgodilo, da sem ga potreboval v praksi."
Ko se je Halit vrnil na svoj sedež v avto, se je svetli predmet na nebu še vedno ohranil, vendar se je svetlost nekoliko znižala. "Pogledal sem skozi objektiv sosednje zvezde, ki so sijale kot predmet", - je dejal Halit.
Za več ekskluzivnih informacij o NLP, obiščite: http://xufo.blogspot.com/
-----------------------------
Neverjetni NLP v Ufi, Rusija 23. Januar. 2012
Started by top sicret, Jan 28 2012 04:50 PM
2 replies to this topic
Objavljeno 30 January 2012 - 06:09 AM
Ste že slišali za Permski trikotnik ta se nahaja v Rusiji in obsega veliko območje v mestu Perm in ravno tako izven mesta. Permski trikotnik ima nekko podobno vlogo kot Bermudski in če ste morda že slišali tudi za našo verzijo( Bohinski trikotnik) kjer izginjajo ljudi ladje itd. Čeprav se je z moderno navigacisko in meteorološko tehnologijo možnost izginotja pomanšala na skoraj nično se tu in tam še vedno pripeti kakšno nenavadno izginotje. Pri Permskem triktniku se za razliko od ostalih pojavlja povečana NLP aktivnost kot tudi pri ostalih trikotnikih kjer je sicer NLP aktivnost manjša. Ker je v zgornjem članku opisano tudi mesto Prem in s tem dejstvo da se je v bližini Permski trikotnik in pojavljanje NLP aktivnosti, kar je zelo zanimivo in nekako dokazuje vpletenost Permskega trikotnika v dogajanje okoli opaženega NLP-ja oz glede na posnetek bi lahko dejali da gre za( po kategorizaciji) TSP trenutni svetleči predmet.
Nekateri so tudi mnenja da gre krivdo za to pojavo pripisati nedavni sončni aktivnosti, ko je zemljo obšel sončev veter( izbruh sončevega vetra) in da je na kraju kjer je bil opažen predmet bila ozonska luknja in so skozi njo videli nekaj podobnega polarnemu siju to pa je seveda zanimiva teza katera je lahko tudi možna in je nikakor nesmemo zanemariti.
Nekateri so tudi mnenja da gre krivdo za to pojavo pripisati nedavni sončni aktivnosti, ko je zemljo obšel sončev veter( izbruh sončevega vetra) in da je na kraju kjer je bil opažen predmet bila ozonska luknja in so skozi njo videli nekaj podobnega polarnemu siju to pa je seveda zanimiva teza katera je lahko tudi možna in je nikakor nesmemo zanemariti.
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0