Skoči na vsebino

duhovi.

27 replies to this topic

#16 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 07:01 PM

ni kakega energetskega polja al pa karkol, prisežemm.. :D

#17 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 07:04 PM

dej ko boš tam vpraši to bico če ona ve, kaj je to pa kako so dobil to mizo, a je bila narejena prav za ta namen... me ful zanima :D

#18 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 08:41 PM

Bom, če bo vedla, bica je stara 80 miza pa 800 malo razlike :D :D Neki v gozdo naj bi jo najdli kkr sm slišu prajt... No bomo vidl ;)

#19 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 09:02 PM

wow hudo kar v gozdu! :blink: :D

#20 Xeon

Xeon
  • Člani
  • 20 Objav:

Objavljeno 27 January 2012 - 07:59 PM

super! Celotna stvar je zelo zanimiva. Ful me fascinirajo vse te stvari. Pa kaj vse obstaja, pa vse te dimenzije... oh to bi lahko skos raziskoval pa bral:) lep vikend želim vsem!

#21 evcymeow

evcymeow
  • Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 31 January 2012 - 07:42 AM

hahahahaahahhaahahahaahhahaahahahaah.......omg v kaj verjamete!!!!hahahaahahahhahahaha.....lol..........-_-

#22 Xeon

Xeon
  • Člani
  • 20 Objav:

Objavljeno 31 January 2012 - 07:37 PM

evcymeow, ne spemi forum.

#23 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 01 February 2012 - 11:49 AM

a res nimaš nč bolj pametnega za delat kot da nam kle težiš..? :mellow:

#24 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 03 February 2012 - 07:46 PM

evcymeow   Pridi Dobja vas 178 ..2390.. Ravne na Koroškem, pridi pa ti pokažem pa ne spami tle...

#25 WereWolf

WereWolf
  • Člani
  • 10 Objav:

Objavljeno 07 March 2012 - 02:56 PM

pozdravljeni ! :)
tut mene to ful ful zanima. nism še klicala ampak bi res rada. ene moje prijateljice so rekle da bojo klicale ko so jim to omenla pa so šle vprašat župnika ta jim je pa rekel da je nevarno pa so rekle da raj ne. zdej pa razmišlam da bi kr sama.. :D
sam ni mi jasno Morticia ko daš prst na kozarec ga pol umakneš al kako? :blink:

#26 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 07 March 2012 - 05:29 PM

Prst daš na rob kozarca in tako ga moraš držati celo seanso, da se energija ''pretaka''. Moraš se ga dotikati le na rahlo, ker drugače bi lahko kozarec premaknila sama ali pa bi ga držala premočno in ga duh ne bi mogel premakniti. Podlaga mora biti gladka, da kozarec lepo drsi. Res je, da položaj po nekaj časa čakanja postane precej neprijeten, a se splača potrpeti. Kozarca pa ne smeš nikakor izpustiti, ker s tem prekineš stik in gre lahko kaj narobe, duh lahko ostane.

Rekla si da bi klicala sama... Mislim, da to ni najbolj pametno, bolje je, da sta vsaj dva. Brala sem, da je, če kličeš sam, lahko zelo nevarno. Če si pogumna, lahko vseeno poskusiš. Najbolj verjetno pa je, da se ne bo zgodilo nič, ker ko si sama, lahko uporabiš le svojo energijo, ki pa ni tako močna, kot združena energija dveh, treh ali več, ki lahko s skupnimi močmi doseže stopnjo, da prikliče duha. Jaz sem sama poskusila klicat 2x, nikoli se ni nič zgodilo. Ampak je čisto odvisno - če je tam blizu, kjer bi klicala, kakšna duša, ki ne najde počitka in zgubljena tava po svetu živih, se bo verjetno odzvala na tvoj klic, a moraš biti previdna ker to so velikokrat tudi negativne entitete, ki ti hočejo slabo.

Res je, da je bolje, če je v seansi udeleženih čimveč ljudi, ampak ko komu rečeš, če bi šel klicat duhove in privoli, ponavadi jemlje to le kot zabavo in ne verjame res v to, med klicanjem se hitita itd. In če so takšni udeleženci, seveda ne bo nobenega rezultata. Torej je bolje da je manj resnih kot veliko neresnih.

Obstaja pa ena dobra knjiga, kjer imaš opisanih nekaj postopkov komunikacije z onostranstvom, ki jih lahko izvedeš sama in ponavadi delujejo, npr. snemanje zvoka iz onostranstva... To je knjiga KAKO NAVEŽEMO STIK Z UMRLIMI, avtor je Konstantinos. Knjiga je precej dostopna, dobiš jo v knjižnici na okultističnem oddelku.

Ne bit razočarana, če še ne bo nobenega odziva pri tvoji prvi seansi, ker enkrat sigurno bo. ;)

#27 WereWolf

WereWolf
  • Člani
  • 10 Objav:

Objavljeno 13 March 2012 - 08:33 PM

oooo, hvala ti za odgovor :)  res si mi velik pomagala.. sej bi šla sama ampak se ne upam res... ostali pa ki jim to rečem si ne upajo al pa se  ustrašijo oz se bojo med priklicovanjem smejali.

#28 Rush

Rush
  • Člani
  • 27 Objav:
  • Interests:Searching for paranormal activity

Objavljeno 02 May 2012 - 07:35 PM

Ožbi, spedenaj enkrat, pa priletim na izlet pogledat to mizo, pa po možnosti dokumentirat :-)
Če si za sporoči.

LP.
Paranormal researcher
http://www.sprs.webs.com

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0