Skoči na vsebino

pentagram

2 replies to this topic

#1 Dgn Man

Dgn Man
  • Člani
  • 1 Objav:

Objavljeno 03 November 2011 - 09:43 PM

Pozdravljeni!

Rad bi si izdelal pentagram, ki bi ga nosil okoli vratu pa me zanima iz katerega materiala bi ga lahko naredil in kako bi ga napolnil z energijo. Prosil bi če bi mi nekdo lahko razložil.. Zanima me če so vsi materiali vredu ali so nekateri "prepovedani" ter ali mora biti okoli pet krake zvezde tudi krog.

hvala!

#2 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 06 November 2011 - 03:02 PM

Glede materialov ne vem, moj pentagram je iz kositra, res pa je da sem ga kupila.
V veliko primerov vidiš pentagram obkrožen s krogom, ampak to ni bistveno. Vsak krak predstavlja svoje; Zrak, Zemljo, Ogenj, Vodo, Dušo. Krog pa je simbol večnosti in celote, zato e verjetno velikokrat zraven.

O polnjenju z energijo pa sem si sledeče izpisala iz knjige ZEMLJA, ZRAK, OGENJ IN VODA avtorja Scotta Cunninghama:

Polnjenje predstavlja proces pošiljanja notranje moči v nek predmet ali neko mesto. Da bi predmet napolnili, se ga dotaknite s projekcijsko roko (z njo pišeš), vizualizirajte potrebo, aktivirajte notranjo moč telesa (mišice krčite tako dolgo, dokler ne začnejo drgetati) in nato energijo skozi projekcijsko roko prenesite v predmet, ki se ga dotikate.
Pred začetkom obreda nekajkrat globoko vdihnite, to omogoči osredotočenost na potrebo.

#3 Alja

Alja
  • Člani
  • 20 Objav:

Objavljeno 14 February 2012 - 08:47 PM

Jaz se spomnim kak sem se mučla ko sem svojega hotla izdelat. Najboljše je če si ga kupiš. To je moje mnenje.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0