Torek, 23. avgust 2011...
Ob 04:30 partnerju zazvoni ura, da se odpravi na delo, vendar, ko jo ugasne še mal poleži. Tudi jaz sem bila budna, samo poležavala sem...nato se je zgodilo nekaj, kar mi ne da miru in na kaj ne najdem odgovora.
Ura je 04:32, ko nenadoma iz vrha omare v spalnici na nas posveti zelo močna svetloba, kot nekakšen laser oranžne barve. Bila je zelo močna svetloba, ki se je ne da opisati...skratka ni luči v stanovanju s takšno svetlobo, niti baterijska svetilka je nima...skratka nič, razen kakšen laser ali kaj podobnega...zdelo se mi je kot bi nas nekdo poskeniral, dobesedno, vsega skupaj je trajalo mogoče 3 sekunde. Vse nas je v hipu vrglo v zrak, še hčerko, ki je trdo spala je zbudila svetloba, kot bi prodrla skozi veke ali oddajala poseben zvok. V trenutku sem bila na nogah in takoj stekla k odprtemu oknu ter pogledala v prazno, nikjer žive duše, tišina, tema, nič...Rolete na oknu so bile dvignjene za 10 cm, toliko pač da je prišel zrak v stanovanje, tako da svetloba ni mogla priti od zunaj in tudi, če bi, bi morala na vrhu omare imeti ogledalo, da bi se svetloba odbila na posteljo in še rolete bi morale biti dvignjene do konca, tako, da to odpade, 100%.
Kaj je bilo to ne vem, ne vem niti pod katero rubriko naj to uvrstim...duhovi ali nezemljani. Vem pa to, da nekaj je, kaj, pa ostaja zaenkrat nepojasnjena skrivnost.
Ali je imel kdo podobne izkušnje s skrivnostno svetlobo, posebej zdaj, ko je zelo veliko videnj raznih nl-pjev in skrivnostnih svetlobnih pik?!
Lp
Nezemljani ali duhovi?
Started by liliputput, Sep 15 2011 11:44 AM
4 replies to this topic
Objavljeno 17 September 2011 - 06:50 AM
Zanimiva izkušnja venar preden bi o tem kaj komentiral me zanima nekaj stvari! Dobro napisala si da je bila ura 04:32, ko se je oranžna svetloba pojavila nad omaro, na oknu so bile rolete za ca 10 cm dvignjene. Zdaj me pa zanima slednje in upam da ni preveč intimno vprašanje v katerem nadstropju se nahaja spalnica in v katero od smeri S-J -V-Z gleda okno in s katero stranjo je omara obrnjena proti oknu je to stranica omare ali pročelje omare le te podatke bi potreboval zato da bi potrdil ali ovrgel moj odgovor, ki se glasi da je morda nad omaro posvetila le svetloba vzhajajočega sonca katerega potem zakrijejo oblaki.
Objavljeno 19 September 2011 - 06:42 PM
Hja...spalnica se nahaja v pritličju, okno je obrnjeno na zahod in omare niso obrnjene proti oknu...vse variante sem prečekirala...verjemite...nč od tega...pa ura je bila 3:32 ne 4:32...malo smo se zmotili...
Je pa res, da sem pred pol leta izgubila nečakinjo staro komaj 10 let...mogoče je kaj na tem, kaj pa vem...
Je pa res, da sem pred pol leta izgubila nečakinjo staro komaj 10 let...mogoče je kaj na tem, kaj pa vem...
Objavljeno 19 September 2011 - 08:25 PM
Ja včasih se naj bi duhovi pojavil v obliki neke svetleče krogle... Al pa da je blo tisto, da gre duh ''v luč'', čeprav glede tega nisem prepričana če je bolj fikcija ali realnost...
Mogoče je nečakinjo še kaj zadržalo na tem svetu, sedaj pa je to našla in je hotela le še enkrat videti ljudi, ki ji veliko pomenijo, mogoče se je hotela še enkrat prepričati da bo z vami vse vredu, zato vas je obiskala in ko je videla, da bo, je dosegla ta notranji mir in zapustila ta svet.
Ampak to je samo kar jaz mislim, mogoče bodo kakšni strokovnjaki na tem forumu znal bolje razložit.
PS: Sožalje.
Mogoče je nečakinjo še kaj zadržalo na tem svetu, sedaj pa je to našla in je hotela le še enkrat videti ljudi, ki ji veliko pomenijo, mogoče se je hotela še enkrat prepričati da bo z vami vse vredu, zato vas je obiskala in ko je videla, da bo, je dosegla ta notranji mir in zapustila ta svet.
Ampak to je samo kar jaz mislim, mogoče bodo kakšni strokovnjaki na tem forumu znal bolje razložit.
PS: Sožalje.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0