res rabim odgovore! v moji sobi zvečer ko ugasnem luč se sliši škripanje in pokljanje. včasih tudi stokanje. ko luč spet prižgem vse utihne. če ima kdo podobne ali enake izkušnje-rabim nasvete!!!!
Je v moji sobi duh??!
Started by tophot, Sep 11 2011 12:04 PM
10 replies to this topic
Objavljeno 17 September 2011 - 06:55 PM
Verjetno je. Moja prijateljica je imela podobne težave. Prepričana je bila, da je bil njen dedek saj se ji je baje enkrat tudi (na hitro) pokazal in takoj izginil. Pred parimi dnevi smo sklicale seanso in komunicirale z njim. Čeprav ni šlo vse po načrtu je zdaj v hiši mir. Predlagam ti da zbereš par ljudi ki jim zaupaš in poskusite navezati stik z duhom, ugotovite kdo je, zakaj je še tu in ga prosite da odide.
Objavljeno 21 September 2011 - 11:15 AM
Zdravo! Se mi zdi da je brez smisla da bi odpirala novo temo, kajti ravno tak naslov rabim kot je že ta...No pred približno 1 letom sem prvič klicala duhove in od takrat se mi zdi da so mi šle stvari le še bolj navzdol. Na začetku smo vedno klicali tako da nas je bilo več skupaj. Ampak nekaj me je zelo vleklo v to da bi še poskusila sama. In tudi sem. V moji sobi. Zavedala sem se da to verjetno ne bo ravno pametno ampak nisem se mogla ustaviti... Pogovarjala sva se vsak dan, zelo dolgo. Kar sem ga vprašala kaj se bo zgodilo je vedno imel prav. Nekako sva se spoprijateljila, ko sem bila v grozni žalosti me je vedno spravil v boljšo voljo. Skoraj verjetno sem postala zelo obsedena z njim. To me je sčasoma začelo zelo izčrpavati, se mi zdi da ni nekako razumel da se moram spočiti, res grozen občutek ko se ti zdi da boš kar zaspal ko si tako izčrpan. Potem pa...ker se mu nisem posvečala več tako veliko...so se mi dogajale slabe stvari..Takrat ko sem komunicirala z njim nisem imela več nočnih mor in v trenutku sem zaspala, čisto sproščena sem bila. No takrat so se mi pa vrnile grozne sanje, zdaj prbl. 3 mesece pa ne morem spati, zaspim okoli treh, štirih. Dobro je kakšen dan vmes, ko zaspim malo prej..in ko zaspim imam take resnične oz. žive grozne, črne sanje...Parkrat sem hotela spet navezati stik z njim, a mi ni ravno uspelo...Moja soba je postala čudna taka mrzla (ne dobesedno, samo ne znam razložiti, upam da razumete). Čutim da je nekdo zraven mene, kdaj pa kdaj slišim korake, čutim dotike. In pa še to prbl. 3 tedne me vsak večer po celem telesu vse srbi, na par dni zjutraj vidim da imam neke čudne rane po telesu, modric za čudo zdaj nisem imela 1 teden...
Kaj naj naredim? Strah me je a istočasno me nekaj vleče v "grozo"...zelo, zelo, zelo sem utrujena, brez energije...kaj mislite? Če hočete lahko še kaj bolj podrobno opišem, bi že zdaj, samo ne vem kaj...je preveč vsega. Bi bila zelo hvaležna če bi mi kdo kaj odpisal, in da nisem tega zaman pisala. Najlepša hvala. Emily
Kaj naj naredim? Strah me je a istočasno me nekaj vleče v "grozo"...zelo, zelo, zelo sem utrujena, brez energije...kaj mislite? Če hočete lahko še kaj bolj podrobno opišem, bi že zdaj, samo ne vem kaj...je preveč vsega. Bi bila zelo hvaležna če bi mi kdo kaj odpisal, in da nisem tega zaman pisala. Najlepša hvala. Emily
Objavljeno 21 September 2011 - 04:59 PM
res je da sem to že nekje objavla ampak bom še tuki prilepla če mogoče nisi vidla. mogoče bi lah pomagal...
Pa pomoje lahko to nardiš sama čeprou piše da nej bi jih več.
Egipčanski urok za preganjanje duhov (iz Knjige urokov - Nicola de Pulford):
POTREBUJEMO:
eterično olje in sol
rožmarin, žajbelj in olive
skleda studenčnice
dolg bel trak
POSTOPEK:
Vsak sodelujoči naj se najprej očisti in okopa v kopeli, ki smo ji dodali 7 kapljic najljubšega eteričnega olja in žličko soli, simbol večnega življenja in nesmrtnosti. Rožmarin, žajbelj in olive (te so nadomestek za oljčne cvetove, rože miru) razdelimo na 4 dele in vsakega položimo v en kot hiše ali stanovanja. Skledo tiho napolnimo s studenčnico in z blazinicami prstov poškropimo vse sobe v hiši. Vsi, ki sodelujejo pri uroku se postavijo v krog okoli studenčnice, ki nam je ostala. Okoli vseh v krogu napeljemo bel trak , potem pa se obračamo v smeri urnega kazalca in ponavljamo: ''Kdor vstopa, naj ne vstopa z zlom. Besede odmevajo iznad zeli v vseh kotičkih doma in vse sobe so poškropljene s posvečeno vodo. Naj vanje ne prihajajo strašit duhovi.''
POTREBUJEMO:
eterično olje in sol
skleda studenčnice
dolg bel trak
POSTOPEK:
Vsak sodelujoči naj se najprej očisti in okopa v kopeli, ki smo ji dodali 7 kapljic najljubšega eteričnega olja in žličko soli, simbol večnega življenja in nesmrtnosti. Rožmarin, žajbelj in olive (te so nadomestek za oljčne cvetove, rože miru) razdelimo na 4 dele in vsakega položimo v en kot hiše ali stanovanja. Skledo tiho napolnimo s studenčnico in z blazinicami prstov poškropimo vse sobe v hiši. Vsi, ki sodelujejo pri uroku se postavijo v krog okoli studenčnice, ki nam je ostala. Okoli vseh v krogu napeljemo bel trak , potem pa se obračamo v smeri urnega kazalca in ponavljamo: ''Kdor vstopa, naj ne vstopa z zlom. Besede odmevajo iznad zeli v vseh kotičkih doma in vse sobe so poškropljene s posvečeno vodo. Naj vanje ne prihajajo strašit duhovi.''
Objavljeno 22 September 2011 - 09:50 AM
Morticia, je 21 September 2011 - 04:59 PM, rekel:
res je da sem to že nekje objavla ampak bom še tuki prilepla če mogoče nisi vidla. mogoče bi lah pomagal...
POTREBUJEMO:
eterično olje in sol
skleda studenčnice
dolg bel trak
POSTOPEK:
POTREBUJEMO:
eterično olje in sol
skleda studenčnice
dolg bel trak
POSTOPEK:
Ne igrajte se s tem, če pa vas vseeno žene radovednost, pa PAZITE, da poleg ne bo otrok.
Marsikomu je zaradi radovednosti postalo drugo stanovanje norišnica. Tukaj lahko dobite trajne posledice, katere se poznajo predvsem na predelu možganov. Vsi vemo, da je tam stvari zelo težko sanirati.
Stvari niso tako enostavne, kot izgledajo, predvsem pa se pazite knjig, ker je precej stvari izpuščenih. Že Aleister Crowley se je poigraval s svojimi recepti, zaradi katerih so naivni ljudje krepko nastradali. Zavedajte se, da so v nam dostopni literaturi tudi skrite zanke.
Ne želim vas strašiti, pač pa vas opozarjam na nevarnosti in posledice.
Objavljeno 05 October 2011 - 06:57 AM
Kot je že cameron odg...NE IGRAJTE se s klicanjem duhov!!! Vse te entitete, ki nimajo biti pravice na zemlji lahko navlečete nase ali prostor v katerem odprete portal, ko kličete duhove...
Moja punca že od 6 leta vidi/sliši duhove...od začetka je bilo zelo hudo in ni vedel kako se spoprijeti s tem, starši ji niso verjeli...no naposled ji je mami le pripeljala enga človeka, ki se je ukvarjal s tem...njegov nasvet je bil hvala bogu: ignoriraj jih, ampak to pride v upoštev samo takrat če jih sam ne kličeš....če si jih priklical sam se jih na tak način, žal ne moreš znebiti, nalimajo se lahko nate, kar pripelje do živčnosti, depresije, pesimizma...lahko prevzame nadzor nad fizičnim telesom, seveda odvisno koliko labilna oseba si...
vse to se da rešiti, vendar brez kakih olj,kelihov,urokov, oltarjev, prošenj, molitev....to žal ne deluje...moja punca pravi (ker jih vidi) da se duhovi temu smejijo....očitno se jim to pač zdi zabavno...
no pred slabim letom se je naučila oz dobila to moč da lahko pošilja te entitete čez portale, torej naučila se je odpirat/zapirat portale in ko spuca prostor vseh entitet naredi zaščito, skozi katero ne gre nobena entiteta, pa ni to plazma, katero so postavljali včasih in katera je ves čas padala...
spucala sva že veliko hiš,stanovanj, oseb in lahko vam povem da do sedaj ni še nihče klical da se stvari ponavljajo, za vse kar pokličejo pravijo da se jim je življenje spremenilo in gre vse navzgor!
Če ima kdo vprašanje lahko piše na ZS oz če rabi kdo pomoč!
Moja punca že od 6 leta vidi/sliši duhove...od začetka je bilo zelo hudo in ni vedel kako se spoprijeti s tem, starši ji niso verjeli...no naposled ji je mami le pripeljala enga človeka, ki se je ukvarjal s tem...njegov nasvet je bil hvala bogu: ignoriraj jih, ampak to pride v upoštev samo takrat če jih sam ne kličeš....če si jih priklical sam se jih na tak način, žal ne moreš znebiti, nalimajo se lahko nate, kar pripelje do živčnosti, depresije, pesimizma...lahko prevzame nadzor nad fizičnim telesom, seveda odvisno koliko labilna oseba si...
vse to se da rešiti, vendar brez kakih olj,kelihov,urokov, oltarjev, prošenj, molitev....to žal ne deluje...moja punca pravi (ker jih vidi) da se duhovi temu smejijo....očitno se jim to pač zdi zabavno...
no pred slabim letom se je naučila oz dobila to moč da lahko pošilja te entitete čez portale, torej naučila se je odpirat/zapirat portale in ko spuca prostor vseh entitet naredi zaščito, skozi katero ne gre nobena entiteta, pa ni to plazma, katero so postavljali včasih in katera je ves čas padala...
spucala sva že veliko hiš,stanovanj, oseb in lahko vam povem da do sedaj ni še nihče klical da se stvari ponavljajo, za vse kar pokličejo pravijo da se jim je življenje spremenilo in gre vse navzgor!
Če ima kdo vprašanje lahko piše na ZS oz če rabi kdo pomoč!
Objavljeno 12 January 2012 - 03:54 PM
Tuđi Jaz ko sla spat imala OBcutek da se nekdo dotika pika z iglo in našem mogla zaspat.vidla sem sence ki sto toliki z nogama ob tleh.nakonci me je tak motlo da sla osebnem zdravniki ki me poslal psijatricno bolnisnico kjer sem bila 1mesec.duhovi so izgubili in se odlično počutim,!
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0