Skoči na vsebino

Klicanje duhov

5 replies to this topic

#1 Bella zu

Bella zu
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 21 July 2011 - 05:02 PM

Prosim...Danes,dragi moji,bi vas rada vprašala,če mogoče veste,kako resnično priklicati duhove brez ouije plošče...O duhovih vem veliko,tudi okvarjam se s tem ampak...Do sedaj je bil moj pripomoček ouija plošča...Zanima pa me še kaj drugega...Če obstaja še kakšen dober in varen način...?Resnično bi ga rada vedela...Zraven pa prosim napišite še navodilo,kako odpreti portal in podobno...Res se vam že v naprej zahvaljujem...

#2 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 25 July 2011 - 08:11 PM

Preberi objavoBella zu, je 21 July 2011 - 05:02 PM, rekel:

Prosim...Danes,dragi moji,bi vas rada vprašala,če mogoče veste,kako resnično priklicati duhove brez ouije plošče...O duhovih vem veliko,tudi okvarjam se s tem ampak...Do sedaj je bil moj pripomoček ouija plošča...Zanima pa me še kaj drugega...Če obstaja še kakšen dober in varen način...?Resnično bi ga rada vedela...Zraven pa prosim napišite še navodilo,kako odpreti portal in podobno...Res se vam že v naprej zahvaljujem...

Sveča pa skoncentriranost- nevarno !

#3 Bella zu

Bella zu
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 27 July 2011 - 06:20 AM

Preberi objavoDario, je 25 July 2011 - 08:11 PM, rekel:

Sveča pa skoncentriranost- nevarno !

aha,hvala. No,mogoče ni blio ravno primerno,da sem napisala,da o duhovih veliko vem,saj so zelo neraziskana tema. Recimo,da seme veliko poskušala in brala...Hvala za odgovor.Im aše kdo kakšno varnejšo zamisel?

#4 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 28 July 2011 - 07:45 PM

Morem ! Da to napišem

Zadnje čase se lahko na nek način komuniciram z demoni in podobnimi bitji. Nevem sicer če je to varna oblika vendar lahko rečem da je nevarna če nisi zaverovan vASE - pozna se inflacija ega...(demoni pač) .

Na začetku sem stopil v kontakt z angeli, nato z demoni, ker so mi osebno bližje. Zadnje čase pa doživljam neko novo moč v tej zadevi, ki sem jo jaz poslal v igro. Ta tehnika JE obsesivna in je zahtevna. Na nek način je podobna sami magiji na nek način je podobna čisto navadnemu pogledu. Dejansko je pa zelo informacijska...

Jaz sem to tehniko razvil sam brez kakršnekoli pomoči!

In kar je najboljše je to da ti daje moč...

Zadeva vpliva tudi na občutke - podobno drogi

Par ljudi sem že "porinil" v to zadevo a ker niso mogli doseči željenega rezultata sem jih izpustil.

ENkrat bom bolj natančno opisal to tehniko, ko bo čas.

Če bo možno bom napisal nek vodič ali nekaj.

AJA PA ... TO NI LAŽ !

LP!

#5 Bella zu

Bella zu
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 29 July 2011 - 01:13 PM

Preberi objavoDario, je 28 July 2011 - 07:45 PM, rekel:

Morem ! Da to napišem

Zadnje čase se lahko na nek način komuniciram z demoni in podobnimi bitji. Nevem sicer če je to varna oblika vendar lahko rečem da je nevarna če nisi zaverovan vASE - pozna se inflacija ega...(demoni pač) .

Na začetku sem stopil v kontakt z angeli, nato z demoni, ker so mi osebno bližje. Zadnje čase pa doživljam neko novo moč v tej zadevi, ki sem jo jaz poslal v igro. Ta tehnika JE obsesivna in je zahtevna. Na nek način je podobna sami magiji na nek način je podobna čisto navadnemu pogledu. Dejansko je pa zelo informacijska...

Jaz sem to tehniko razvil sam brez kakršnekoli pomoči!

In kar je najboljše je to da ti daje moč...

Zadeva vpliva tudi na občutke - podobno drogi

Par ljudi sem že "porinil" v to zadevo a ker niso mogli doseči željenega rezultata sem jih izpustil.

ENkrat bom bolj natančno opisal to tehniko, ko bo čas.

Če bo možno bom napisal nek vodič ali nekaj.

AJA PA ... TO NI LAŽ !

LP!
Hei!Sej ti popolnoma verjamem!pa kdaj res napiši kakšen priročnik. Ziher mora biti zanimiv!

#6 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 16 August 2011 - 09:36 PM

Zelo pomembna je povezanost med ljudmi,tista energija, ki dela ljudi to kar smo,povezava med ljudmi na daljavo. In komunikacija - duševno pa istočasno ko gledaš človeka veš ,  da ima dušo in da skoz nje vidiš boga oz. satana,demone...  Ko delaš na tem nekaj časa boš dobil nekatere nove sposobnosti le verjeti moraš, da nisi na svetu zato, da boš delal tisto kar ti povejo-iščeš višjo silo...

Jaz sem potreboval 5 mesecev, da sem tu kjer sem-in moram reči, da mi ni žal.

Natančno je skoraj bv razlagat, ker nisem z vami.

Idealno bi bilo kakšno srečanje.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0