Skoči na vsebino

Blody Mary

10 replies to this topic

#1 davko33

davko33
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 25 June 2011 - 10:54 AM

Tukaj pišite vse kar veste o njej in vse prigode ki se na njo navezujejo ali vsaj mislite da se... vesel bom veliko odgovorov!

#2 tophot

tophot
  • Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 30 July 2011 - 11:23 AM

če te res zanima ti bom povedala kdo je bloody mary in kako jo priklicati:

Mary je živela v angliji. bila je vesela in očarljiva mladenka. stara je bila 16 let. pri teh letih jo je napadla davica. značilna bolezen za tisti čas. uboga mary ni preživela. 2 uri po njeni domnevni smrti so jo pokopali za hišo. njena starša nista mogla prenesti njenega hladnega telesa. položili so jo v posebno krsto ki je bila 3 metre pod zemljo. nek mehinizem je deloval, da če bi se pokojna (malo verjetno) zbudila bi pozvonila in lahko bi jo slišali in odkopali. maryjina mama je dan in noč sedela pred grobom in upala da bo zvonček zacingljal. ni se zgodilo. matera je obupala. neke noči, 7 dni po njeni smrti pa je zacingljalo sredi noči! oče in mama sta hitro stekla po meščane in skupaj so jo odkopali. bili so prepozni. krsta je bila od znotraj čisto popraskana in krvava. mary je bila zdaj čisto zares mrtva, njeni nohti pa so bili zasajeni globoko v les vrhnje stranice krste. zadela jo je kap, ker je doživela prevelik šok. od takrat dalje so jo začeli klicati bloody mary ali krvava mary.

prikličeš jo tako:

potrebuješ 1 dl goveje krvi,kozarec 3 sveče in ogledalo.
kri naliješ v steklen kozarec. postaviš se v temen prostor z ogledalom ki ga razsvetljujejo 3 sveče. kozarec primeš v roki in se 3x obrneš pred ogledalom. ob vsakem obratu rečeš: Bloody mary, iščem te.

MORALO BI DELOVATI!!!

#3 davko33

davko33
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 27 August 2011 - 09:44 AM

daj sem napisal da tu govorite vse o njej in me ne zanima ampak vseeno kaj se zgodi ko jo prikličeš?

#4 davko33

davko33
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 27 August 2011 - 09:44 AM

*saj

#5 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 28 August 2011 - 07:59 PM

O Bloody Mary je v bistvu več legend... eni pravjo, da je bla to ženska, ki je ubila svojega dojenčka, potem pa še sebe, nekateri da so ji ukradli dojenčka in za njegovo smrt obtožili njo... kmalu naj bi naredila samomor... nekateri pravijo, da je bilo to mlado dekle, ki je umrlo v tragični nesreči ali pa da je bila to v resnici angleška kraljica Mary I, ki si je zaradi svoje krutosti prislužila ta vzdevek in legendo ki je začela krožiti o njej.
Verzij te zgodbe je res ogromno in prav tako receptov, kako jo prikličeš. Najbolj klasična verzija je, da ob polnoči v kopalnici pred ogledalom 3x izrečeš njeno ime, mora biti čista tema, razen sveče, ki gori pred ogledalom. nekateri pravjo, da moraš imet tudi prižgano vodo. Po drugi verziji moraš ime izgovoriti 13x in se vsakič zavrteti okrog svoje osi. Bloody Mary naj bi se ti prikazala v ogledalu in ti izpraskala oči ter te ubila. Če pred ogledalom ob polnoči izgovarjaš ''Bloody Mary, I killed your baby'' naj bi se pokazala v njem in te ubila. Za zgornjo verzijo še nisem slišala, sem pa hvaležna osebi ki jo je objavla. Se splača probat. :)

No moja zgodba pa je: Pred malo manj kot enim letom sva se s frendico odločle klicat Bloody Mary (no to je bla bolj moja želja). Bil je siv in mračen ponedeljek in v šoli sva zarad krožka ostali dlje, na njej ni blo nobenga več razen čistilk in vratarja. Šle sva v wc, se postavle pred ogledalo.. začele sva se pogovarjat o Blood Mary. Jaz sem ji razlagala o postopku, o legendah itd. ker ona ni mela pojma. Tako sva stale pred špeglom in se pogovarjale o njej. Nato sva se odločile... In komaj sva enkrat izgovorile, se je zaslišal tako grozliu glas!! Res daleč okrog ni bilo nikogar razen naju. Za svojim hrbtom sem nenehno čutila pristotnost, za mano je  bila wc kabina z zaprtimi vrati. Zvok je prihajal nekako iz wc kabine v kotu ali izza stene zraven naju (stali sva ob ogledalu v kotu). Zvok je bil podoben jokanju, vendar je bilo v njem nekaj tako čudnega... kot nekako zavijanje mačke ali jokanje ženske, morda otroka. glas je bil res nenaraven in strašljiv in okoli ni bilo ničesar kar bi ga lahko povzročilo. Tako naju je prestrašil da sva zakričale, skoraj padle, ko sva zbežale iz tistega kota, nato pa je sledil glasen bum nekje blizu. Čisto prastrašeni sva zbežali iz kopalnice in pohiteli v garderobo. Tam sva se pogovarjali in počasi pomirili. V tistem trenutku sva se odločili to še enkrat ponoviti, vlekla naju je radovednost in želja po dogodivščini. Spet sva šli v zgornjo kopalnico vendar je bil ta poskus neuspešen. Nato sva se odločile iti v spodnjo kopalnico, ki je veliko manjša in temnejša ter ima le eno ogledalo. Tam je bilo vzdušje še bolj scary. Prijeli sva se za roke in ''Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary.'' Pogledala sem prijateljico v ogledalu ... Njene oči so bile popolnoma bele, prazne! To ji hitro povem, ona se samo obrne proč od ogledala, videti je slabo, skupaj stopiva do vrat, nato pa glasen tresk po kljuki. Zakričiva, objameva se, padeva ena na drugo, jaz z glavo treščim v zid. xD
Hitro sva se pobrali in stekli v garderobo. Ok, to je bilo dovolj. Mene je bolela glava, njo pa roka. In nato sva na njeni roki opazili čudne praske, ki jih prej ni bilo. Mogoče so nastale pri padcu, vendar je to zgledalo skoraj nemogoče. Bilo je, kot da bi jo popraskali nohti človeške roke... Creepy. Dolgo niso izginile, a zdaj jih nima več. Obljubili sva si, da ne bova tega poskusili nikoli več, vendar zdaj, ko je minilo že toliko časa in so strahovi izginili, bova morda poskusili še kdaj.

#6 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 28 August 2011 - 08:14 PM

*Pa povedala mi je, da se pri postopku, ko sva bile v spodnji kopalnici in sem v ogledalu videla njene oči prazne, sploh ni videla v ogledalu, da je bilo kot da bi bila jaz tam sama in nje sploh ne bi bilo.

#7 T-100

T-100
  • Člani
  • 39 Objav:

Objavljeno 30 August 2011 - 01:13 PM

Uff,... scary tole

#8 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 19 January 2012 - 09:18 PM

Full je to res? LaL. eh nemogoče...

#9 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 22 January 2012 - 05:02 PM

Sej tud jz vrjetno ne bi verjela oz. bi dvomila če bi to tko nekje prebrala. Ampak vem da je blo res kr sm bla tam. Sej mogoče ni bla Bloody Mary - mogoče je biu kakšn duh ki se je pretvarjal da je ona (vem da je ena punca ki je hodila na to šolo umrla ko so jo pohodil v neki diskoteki al neki tazga... mogoče je njen duh ostal na tej šoli kr se spomnm da sm učasih na wc-ju čutla neko prisotnost al pa s kotičkom očesa vidla kej kar je pol izginlo.)
Mogoče se je pa samo najina psiha igrala z nama. Kaj pa vem... Vem le to da sm to res dožvela. :wacko:

#10 Suzii Meow

Suzii Meow
  • Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 03 March 2012 - 03:23 PM

Preberi objavoMorticia, je 28 August 2011 - 07:59 PM, rekel:

O Bloody Mary je v bistvu več legend... eni pravjo, da je bla to ženska, ki je ubila svojega dojenčka, potem pa še sebe, nekateri da so ji ukradli dojenčka in za njegovo smrt obtožili njo... kmalu naj bi naredila samomor... nekateri pravijo, da je bilo to mlado dekle, ki je umrlo v tragični nesreči ali pa da je bila to v resnici angleška kraljica Mary I, ki si je zaradi svoje krutosti prislužila ta vzdevek in legendo ki je začela krožiti o njej.
Verzij te zgodbe je res ogromno in prav tako receptov, kako jo prikličeš. Najbolj klasična verzija je, da ob polnoči v kopalnici pred ogledalom 3x izrečeš njeno ime, mora biti čista tema, razen sveče, ki gori pred ogledalom. nekateri pravjo, da moraš imet tudi prižgano vodo. Po drugi verziji moraš ime izgovoriti 13x in se vsakič zavrteti okrog svoje osi. Bloody Mary naj bi se ti prikazala v ogledalu in ti izpraskala oči ter te ubila. Če pred ogledalom ob polnoči izgovarjaš ''Bloody Mary, I killed your baby'' naj bi se pokazala v njem in te ubila. Za zgornjo verzijo še nisem slišala, sem pa hvaležna osebi ki jo je objavla. Se splača probat. :)

No moja zgodba pa je: Pred malo manj kot enim letom sva se s frendico odločle klicat Bloody Mary (no to je bla bolj moja želja). Bil je siv in mračen ponedeljek in v šoli sva zarad krožka ostali dlje, na njej ni blo nobenga več razen čistilk in vratarja. šle sva v wc, se postavle pred ogledalo.. začele sva se pogovarjat o Blood Mary. Jaz sem ji razlagala o postopku, o legendah itd. ker ona ni mela pojma. Tako sva stale pred špeglom in se pogovarjale o njej. Nato sva se odločile... In komaj sva enkrat izgovorile, se je zaslišal tako grozliu glas!! Res daleč okrog ni bilo nikogar razen naju. Za svojim hrbtom sem nenehno čutila pristotnost, za mano je  bila wc kabina z zaprtimi vrati. Zvok je prihajal nekako iz wc kabine v kotu ali izza stene zraven naju (stali sva ob ogledalu v kotu). Zvok je bil podoben jokanju, vendar je bilo v njem nekaj tako čudnega... kot nekako zavijanje mačke ali jokanje ženske, morda otroka. glas je bil res nenaraven in strašljiv in okoli ni bilo ničesar kar bi ga lahko povzročilo. Tako naju je prestrašil da sva zakričale, skoraj padle, ko sva zbežale iz tistega kota, nato pa je sledil glasen bum nekje blizu. Čisto prastrašeni sva zbežali iz kopalnice in pohiteli v garderobo. Tam sva se pogovarjali in počasi pomirili. V tistem trenutku sva se odločili to še enkrat ponoviti, vlekla naju je radovednost in želja po dogodivščini. Spet sva šli v zgornjo kopalnico vendar je bil ta poskus neuspešen. Nato sva se odločile iti v spodnjo kopalnico, ki je veliko manjša in temnejša ter ima le eno ogledalo. Tam je bilo vzdušje še bolj scary. Prijeli sva se za roke in ''Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary.'' Pogledala sem prijateljico v ogledalu ... Njene oči so bile popolnoma bele, prazne! To ji hitro povem, ona se samo obrne proč od ogledala, videti je slabo, skupaj stopiva do vrat, nato pa glasen tresk po kljuki. Zakričiva, objameva se, padeva ena na drugo, jaz z glavo treščim v zid. xD
Hitro sva se pobrali in stekli v garderobo. Ok, to je bilo dovolj. Mene je bolela glava, njo pa roka. In nato sva na njeni roki opazili čudne praske, ki jih prej ni bilo. Mogoče so nastale pri padcu, vendar je to zgledalo skoraj nemogoče. Bilo je, kot da bi jo popraskali nohti človeške roke... Creepy. Dolgo niso izginile, a zdaj jih nima več. Obljubili sva si, da ne bova tega poskusili nikoli več, vendar zdaj, ko je minilo že toliko časa in so strahovi izginili, bova morda poskusili še kdaj.
Sm brala u reviji Cool - k je bla izdana prejšn let. a si ti to napisala? scarry -.-

#11 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 04 March 2012 - 09:46 PM

Preberi objavoSuzii Meow, je 03 March 2012 - 03:23 PM, rekel:

Sm brala u reviji Cool - k je bla izdana prejšn let. a si ti to napisala? scarry -.-
Sm, v bistvu je prijateljica napisala za Cool.

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0