ne vem ce tema ze obstaja...ce obstaja jo zbriste....
V zgodovini je bil konec sveta napovedan že vsaj stokrat - šment, naša Zemlja pa še vedno kroži okrog Sonca! Najbolj "možne" letnice so seveda prehodi v novo tisočletje. Do zdaj sta bila prehoda dva in nobenkrat se ni "zgodilo".
Datumi so pogosto tudi takšni: 1. 1. 2001, 4. 4. 2004,... Eden od datumov je torej tudi današnji, 8. 8. 2008, na dan pričetka olimpijskih iger v Pekingu. Čudno... jaz pa še vedno sedim pred računalnikom, v Pekingu pa se pravkar pripravljajo na otvoritev OI...
ostali datumi konca sveta v zadnjih dveh tisočletjih so na strani http://www.bible.ca/...ate-setters.htm
Naši ubogi Zemlji je bila smrt napovedana na tisoč različnih načinov - od kometa, naravnih katastrof, tretje svetovne vojne,... Ena od verzij je tudi rojstvo belega bizona, ki naj bi na svet ponovno prinesel harmonijo,... Tako se je do danes na svetu "rodilo" že veliko belih bizonov, a glej: Nobeden od njih ni do zdaj preveč spremenil sveta, če ne štejemo minimalnega preoblikovanja reliefa pod njihovimi nogami.
Za leto 1999 je bil konec sveta napovedan za skoraj 50 različnih dni v letu (več na strani http://www.religious...g/end_wrl9.htm)
LETO 2012
Za nekatere je najbolj možen datum za konec sveta leto 2012. Zakaj? Majevski koledar so Maji pričeli pisati z dnem 13. avgusta 3113 pr. n. št. (ponekod zasledimo tudi 14. avgust,...) in ga končali z dnem 21. decembra leta 1012 (seveda niso imeli enakih mesecev in tudi let niso pisali tako kot mi, vendar pa so iz njihovih zapisov znanstveniki preračunali v naše dni, mesece in leta). Tako se po svetu pojavlja prepričanje, da bo sveta konec ravno na ta dan - 21. decembra 1012 ob 12. uri, 13 minut in 5 sekund (od kod ura, nimam pojma).
In še dve zanimivosti:
-Leta 1012 bo minilo natanko 100 let od potopa ladje Titanik.
-Nostradamus, ki je živel v 16. stoletju, naj bi napovedal (?), da bo dve leti po tem, ko bodo ZDA dobile žensko predsednico ali črnskega predsednika, 3. svetovna vojna (ne smemo pa pozabiti, da je Nostradamus napovedoval v prenesenem pomenu. Npr. namesto ZDA=orel,...). Res pa je tudi, da je Nostradamus veliko stvari napovedal nenavadno natančno (mdr. Napoleona in Hitlerja).
Če torej primerjamo Majevski koledar, ki se konča l. 1012 in da bo letos (konec leta 2008) Obama postal predsednik ZDA (torej po Nostradamusu 3. svetovna vojna leta 2010/11 - glede na to, da je živel pred 500 leti, sta ti dve leti razlike zanemarljivi), zraven pa dodamo še to, da naj bi po legendi o Hiperborei in "očiščenju" svetovni vojni (ki jo napove Nostradamus) sledile naravne katastrofe, v kateri bi pomrla tretjina človeštva, se vse skupaj presenetljivo povezuje.
črnski predsednik --> čez dve leti 3. svetovna vojna (Nostradamus) + vojna po Hiperborei, ki ji sledi "konec sveta" po Hiperborei + konec sveta po Majih
KONEC SVETA!
Started by Tass.ek, Feb 27 2009 08:12 PM
4 replies to this topic
Objavljeno 01 March 2009 - 11:16 AM
Joooj, ja obstaja že ta tem in celo na isti strani je kot tvoja nova tema:
http://www.skrivnost...?...5&start=315
Me pa veseli, da si se malo poglobila v to slavno leto 2012. No, pač upajmo da se bo vse dobro izteklo ... Prav rad bi pa videl originalen Nostradamusov zapis.
http://www.skrivnost...?...5&start=315
Me pa veseli, da si se malo poglobila v to slavno leto 2012. No, pač upajmo da se bo vse dobro izteklo ... Prav rad bi pa videl originalen Nostradamusov zapis.
Objavljeno 01 March 2009 - 08:33 PM
ej anže kako pa veš, da je tass.ek punca?
ok, mogoče nisem dovolj pozorno bral posta. Pozdravljena! Moram rečt, da sem prebral v tvojem postu kar nekaj novih info, čeprav mi je bila ta tema o koncu sveta leta 2012 dolgo časa zelo ljuba. pa ne ker si želim da res vsi pomremo, ampak zarad nasprotnih prepričanj, ki sem jih imel. Danes se mi zdi tudi to vse skupaj bolj tako no... al bo ali pa ne bo. Karkoli bo, bomo že videli, doživeli, izkusili... Pomembno je da človek zdaj, ta trenutek, deluje v prid naže civilizacije in zemlje... ne pa da čaka da se zgodi kaka svetovna katastrofa, ali pa odrešenje kot je napovedano za leto 2012.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0