Ej a lahko pridete pliz na to temo če rabte pomoč pri klicanju ali preganjanju duhov
Objavljeno 17 June 2011 - 09:15 PM
Objavljeno 19 June 2011 - 12:14 PM
Deska:
Lesena deska,flomaster - črke slo. abecede v obliki srca(ali kerikoli drugi obliki)ter številke od 0-9, vrvica s železnim oz lesenim predmetom, kateri bo kazal na črke.
Potek: Tabla je na sredini ti si pred njo okoli tebe je rdeča nit - vrvica ter sol...za zaščito.MOgoče lahko dodaš kakšne sveče(bele,rumene barve). in to je to...
Psihične priprave...sproščenost, odločnost in volja.
Objavljeno 21 July 2011 - 04:45 PM
Dario, je 19 June 2011 - 12:14 PM, rekel:
Deska:
Lesena deska,flomaster - črke slo. abecede v obliki srca(ali kerikoli drugi obliki)ter številke od 0-9, vrvica s železnim oz lesenim predmetom, kateri bo kazal na črke.
Potek: Tabla je na sredini ti si pred njo okoli tebe je rdeča nit - vrvica ter sol...za zaščito.MOgoče lahko dodaš kakšne sveče(bele,rumene barve). in to je to...
Psihične priprave...sproščenost, odločnost in volja.
POvem vam,dragi moji,da je ouija vse prej kot klicanje dohov.Obstajo načini,kako ga priklicati,ampak to ni resnica.Ouija je le energija,ki se ustvarja,ko se več ljudi dotika predmeta.Ni mi treba vrjeti ampak...Tako pač je.Lastne izkušnje.
Objavljeno 21 July 2011 - 04:56 PM
Bella zu, je 21 July 2011 - 04:45 PM, rekel:
SEveda pa so tudi možnosti,da se motim...Nwm...Ampak veliko sem raziskovala te stvari in...Ah,nič si ne upam trditi...
Objavljeno 28 August 2011 - 08:27 PM
Že velikokrat sem poskusila klicat duhove s pomočjo kroga in abecede ter kozarca, nekajkrat tudi s pomočjo šivanke, ki smo jo uporabili kot nihalo. A nikoli se ni zgodilo nič konkretnega, razen enkrat, ko se je npr. enemu od udeležencev (sodeloval smo 3-je) sam vklopil telefon in zavibriral ravno takrat, ko sem izgovorila vprašanje če je v prostoru kakšen duh, ki bi bil pripravljen komunicirati ali pa ko sem vprašanje ponovila še enkrat in je ravno v tem trenutku v krog prilezel pajek. Vendar mislim, da gre tu lahko zgolj za slučaje. Ker kozarec se ni še nikoli premaknil. Seanse sem izvedla že zelo velikokrat, a ponavadi sva bili udeleženki le 2, enkrat 4-je, dvakrat 3-je in skoraj vse seanse, razen ene sem vodila jaz, saj o teh stvareh največ vem in berem. Eno seanso je vodila moja mama, ki ima na področju klicanja duhov pozitivne izkušnje, pri seansi sva bili edini udeleženki, vendar se tudi takrat ni zgodilo nič.
A mi lahko kdo pove, kaj bi morala storiti, da bi bile moje seanse bolj uspešne? Kakršnikoli nasveti, izkušnje...?
Pa še nekaj: Nekje na spletu sem prebrala, da naj seanse ne bi smela voditi oseba, ki trpi za depresijo... Ali je to res?
Objavljeno 28 August 2011 - 08:45 PM
cameron, je 23 August 2011 - 01:45 PM, rekel:
Jaz imam en egipčanski urok za preganjanje zlih duhov, je pa iz Knjige urokov - Nicola de Pulford:
POTREBUJEMO:
eterično olje in sol
rožmarin, žajbelj in olive
skleda studenčnice
dolg bel trak
POSTOPEK:
Vsak sodelujoči naj se najprej očisti in okopa v kopeli, ki smo ji dodali 7 kapljic najljubšega eteričnega olja in žličko soli, simbol večnega življenja in nesmrtnosti. Rožmarin, žajbelj in olive (te so nadomestek za oljčne cvetove, rože miru) razdelimo na 4 dele in vsakega položimo v en kot hiše ali stanovanja. Skledo tiho napolnimo s studenčnico in z blazinicami prstov poškropimo vse sobe v hiši. Vsi, ki sodelujejo pri uroku se postavijo v krog okoli studenčnice, ki nam je ostala. Okoli vseh v krogu napeljemo bel trak , potem pa se obračamo v smeri urnega kazalca in ponavljamo: ''Kdor vstopa, naj ne vstopa z zlom. Besede odmevajo iznad zeli v vseh kotičkih doma in vse sobe so poškropljene s posvečeno vodo. Naj vanje ne prihajajo strašit duhovi.''
Objavljeno 24 September 2011 - 01:00 PM
Čez 14 dni gremo v šolo v naravi in ker bomo pač ponoči sami v sobah smo se odločili da bi klicali duhove. Sam sem o tem že veliko prebral poznam tudi približno postopek klicanja. Klicali bi z doma narejenim ouijem. Zdaj pa se pojavi problem. Na intrnetu oz. youtubu sem videl da lahko človeka prek ouija napade demon in zgledalo je zelo zelo grozno. Če bi mene napadel in me ubil ne bi bila velika izguba saj sem jaz predlagal klicanje duhov in bi bil pač sam kriv. Seanso naj bi vodil jaz z enim prijatlom torej bi klicala v dveh zraven bi bli pa še drugi frendi ki bi opazovali. Zanima me kolikšna je verjetnost da bo prišel prav demon in če bi prišel bi napadel tistega ki vodi seanso ali lahko katerega koli v bližini. In kako se moraš ravnati v primeru napada a poskušaš odsloviti demona ... Katere zaščite lahko uporabiš katere so najbolj priporočljive. No zdaj vam opišem kako bi mi klicali duhove. Ploščo bi postavila na najini koleni tako da bi stala ravno kovanec bi dala na ploščo in se ga dotaknila. trikrat bi ga zavrtela v krogu in vprašala če je kateri od dobrih duhov ki bi želel komunikacirati z nama. Če bi se premaknil na yes bi začela z vprašanji najprej kako se kliče ali je fant ali punca koliko je star in bla bla bla. Potem bi pa lahko z najinimi vprašanji. A lahko vprašamo o prihodnjosti nevem Katero službo bom imel npr. In ko bi končali bi se mu zahvalili in bi mi premaknili kovanec na goodbye. A je to vse. Ali je postopek pravilen. če ima kdo odgovore na vprašanja naj jih prosim napiše zelo bi bil vesel. Pa še za konec Star sem 14 let kot tudi moji prijatelji.
lp
Objavljeno 24 September 2011 - 04:56 PM
2.Demoni NISO zlobni !
3. Tudi če bo kaj šlo narobe NE krivi za to Demone ali Satana !!!
4. Morate imeti rdečo nit okrog vas, ki boste sedeli v krogu-v sredini kroga OUIJA, ter okoli rdeče niti je pametno če daš še sol pač krog soli in krog rdeče niti za večjo varnost.
5. Do duha bodite spošljivi in odločn.
Piši !
Objavljeno 25 September 2011 - 09:04 PM
To vem iz lastnih izkušenj no... ko sem prej tukaj pisala res nisem mela še nobenih uspešnih seans za sabo ker so ble večinoma takšne in smo klicali brez posebne potrebe itd., ko pa smo pred kratkim klicale z bolj resno potrebo in smo vse verjele itd. se je seansa posrečla.
Tut jz sm prvič klicala pr 14ih. Ni se kej velik zgodil, nas je pa en ful prestrašu tko da se je vrgu ob steno in nm usm reku da ga je neki vrgl. Uso srečo drugač pa previdno
Objavljeno 26 September 2011 - 04:01 PM
Hvala za tako hiter odgovor. Tega pa nisem še nikoli slišal. A ga ne smeš vprašati o prihodnjosti??? Ker neki sm bral da so ble te ouij plošče popularne med drugo svetovno vojno z namenom da so ljudje spraševali kako se bo končalo. Kaj ga pravzaprav lahko vprašaš? In če je duh prijazen in pride v tvoje življenje a ti ne bo pomagu ker baje prijazni hočejo samo pomagat zlobni pa samo uničevat. Nevem ampak na you tubu piše ouij board demon attack, po tem sklepam da so demoni zlobni duhovi ali kaj so?? A rdečo nit damo vsak okrog sebe pa še eno okrog ouija za vsak slučaj al kako in a je odvisno koliko je debela nit?? 100% pa bomo spoštljivi do duha v tem ni dvoma ker to povsod piše.
Ja tudi jaz mislim da jih bo polovica neresnih zato bomo pač tiste odslovili. Sobe bojo tudi dvoposteljne tako da ne bi moglo bit velikega problema ker pač če bova opazila da so neresni jih pač odsloviš.
Oprostite za toliko vprašanj ampak zdi se mi da se je boljše posvetovat preden se spustiš v take vode.
lp
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0