Jst sem kr mal strah pred ogledali dobila, pa pred samo seboj
Je kdo gledal grozljivko Mirrors-Odsev?
Started by RainbowGirl, Nov 15 2008 12:14 PM
11 replies to this topic
Objavljeno 20 November 2008 - 08:25 AM
lol.
ok beden komentar. Sam ko nisem gledal grozljivke. Se mi zdi, da tui nič ne zamujam. A se je komu že zgodilo da vam je špegu počil ko ste se ravno gledali vanj? Mene so kot otroka skos strašili, da če se bom preveč bulu v špegu, da mi bo kr poču. Al pa da se mi bo obraz v njem spremenu pa taka grozote. in moram rečt, da če strmim v ogledalo več kot 2 minuti, pa da prav sebe opazujem, mi rata nelagodno. No ok zjutrej ko se umivam, al pa ko se brijem nima veze ker pač ne razmišljam o tem. Sam pa če se tak usedem in se pogledam v oči, se mi zdi res grozno. Kdo je ta tip ki me gleda?? Ker psihopat?! Kaj hoče od mene
Objavljeno 20 November 2008 - 12:19 PM
Hahaha ja no jst sem 1x bla tko jezna,pa jokala sem se,pa mascara se mi je kr dol zbrisala in sem tko bla kot bi jokala črne solze haha sej veste kok mislim ne.No pol sem šla pa pred ogledalo pa se notr nalašč gledala 5min sem čakala,če se bpo kej zgodil,hehe nič ni blo,da bi se pa ogledalo razbilo bi ga mogla pa tak čez okno vržt.haha
Objavljeno 20 November 2008 - 12:30 PM
Moram reči, da doma sploh nimamo veliko ogledal, le v kopalnici eno in v spalnici, aja pa še v hodniku, tak da....v tem filmu pa je bilo toliko ogledal v stanovanju, da je to kar groza. V vsakem prostoru sta bila verjetno vsaj dva ogledala. No mogoče zato, ker je to bil film, pa da je bilo bolj grozljivo.
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0