Skoči na vsebino

NLP v Sloveniji

57 replies to this topic

#1 patrik

patrik
  • Člani
  • 1 Objav:

Objavljeno 27 October 2008 - 01:12 AM

Je kdo videl NLP?

According to a recent Slovenia news broadcast, one or more UFOs appeared over Ajdovščina, a town of about seven thousand people in the Vipava Valley that's about thirteen miles from the Italian border. A video exists which appears to show a large, disc-shaped UFO that allegedly appeared just after six o'clock on the evening of October 14, 2008. The video shows the object hovering over Ajdovščina.

People in Ajdovšina, Ozeljan and Shempas all reported strange phenomena in conjunction with UFO sightings on October 14, 2008. The phenomena included cell phone and electrical outages, and loud noises that sounded like artillery fire. A Russian newspaper reported that a UFO was seen above the Krško Nuclear Power Plant in Krško, Slovenia, on several occasions between October 13 and October 16, 2008. This might explain the roughly five minute power outages that occurred in the Slovenian capital of Ljubljana and other cities and towns throughout the country during the UFO sightings.

A military aircraft appears briefly in the video of the UFO that appeared over Ajdovšina. It was probably dispatched from Aviano Air Force Base, a NATO facility located in northeastern Italy. Slovenia has been a member of NATO since 2004. It would be unlikely to restrict U.S. or NATO Forces from conducting operations against anything in their skies that might interfere with the operation of their nuclear power plant or pose a potential threat to their nation.

Eyewitnesses in nearby Serbia also reported UFOs and other strange phenomena during the past several weeks. Along with brief power outages, they reported a loud noise which sounded like an explosion, minor earth tremors and an unseen destructive force that leveled several buildings, ruined a few houses and destroyed corn fields. Loud noises, brief power and cell phone outages, and minor earth tremors were reported in various locations scattered throughout the USA earlier this year in conjunction with UFO sightings.

A male passenger that was aboard an Adria Airlines flight headed to Ljubljana on October 12, 2008, sent me an email about a UFO sighting he had. He is an American currently working in Slovenia:

"We were getting ready to land in Ljubljana around 1430 hours when the aircraft started shaking briefly. There were not more than fifty people aboard and we're all used to the kind of turbulence that you get flying over Slovenia. This was different. It put us all on edge. Some of the passengers on the port side started yelling. Every looked out the windows and saw a glowing light that kept changing colors. It sparkled purple, red, green, blue. The light was oblong and kept flipping over. After a minute it blinked out and was gone. We tried taking cell pics of it. They didn't show anything."

The passenger said that he and the other passengers saw several aircraft near the UFO, but told me that they did not appear to be military. None of the cell phone photos that were taken actually showed anything. The flight crew never said anything about the UFO and no one from his flight talked about it after the plane landed. He did hear several people in the airport saying that they saw a UFO during another flight, but he was afraid to ask them about it. There were more armed security officers roaming the airport that evening than he was used to and that made him cautious.

This latest round of UFO incidents is typical of the flap that has occurred over the past year. The fact that NATO jets may have been involved is no surprise either. U.S. and NATO Air Forces have been increasingly active in chasing UFOs, despite excuses and claims to the contrary. Eyewitness and photographic evidence shows that as recently as February 22, 2008, a military helicopter was involved in a low altitude chase of three luminous balls of light just a few miles from Cervia Air Base in Italy.

More troubling than the fact that NATO military aircrafts are regularly involved in the attempted interception of UFOs is the fact that such unannounced and secretive actions put nations and individuals at risk. During the past few weeks Russian Forces have been on some sort of high alert status. That fact was announced by several cable news channels, as well as the news broadcasts offered by the major broadcast networks. Why? The answer may be that while NATO is busy chasing UFOs around the skies of the world, the Russians are interpreting these actions as provocative and taking precautionary actions of their own.

Skeptics and their cohorts continue to applaud the denials of powerful governments throughout the world which proclaim that incidents involving military forces and extraterrestrials are merely folklore or a misinterpretation of training exercises, but that doesn't mean they do not occur. The TRUTH isn't just OUT THERE, it's RIGHT HERE and the sooner that some people face it, the better!

Author: Bill Knell
Source: sloveniaufo

Ostali linki, tudi video:

NLP nad Jedrsko elektrarno Krško
NLP v Ajdovščini
UFO overshadow Queens Slovenia trip
Leteći tanjiri u Vipavskoj dolini
Vanzemaljci posjetili slovence
UFO over Slovenia nuke plant Oct 24th,2008/video
Extraterestrii - OZN in Slovenia pe 14 octombrie

Na internetu je še ogromno materiala glede videnja NLP-jev v Sloveniji med 14. in 24. oktobrom.

#2 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 27 October 2008 - 07:14 AM

Ta "NLP" v Ajdovščini je za mene potegavščina. Kaj mislite vi?
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#3 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 27 October 2008 - 10:51 AM

ja se strinjam s tabo Bina . Tale clip , ki je bil objavlen po 24ur pa tako naprej je pa čisti fejk. Če nebi bil fejk nebi govorilo o tem samo nekaj ljudi  ampak cela Ajdovščina pa verjetno cela Slovenija . Zame je to kar se objavlja na internetnih straneh ala Youtube itd. vse fejk

#4 Bojan

Bojan
  • Člani
  • 104 Objav:
  • Interests:Glasba, grafični dizajn, Star Wars, UFO, Experiment Philadelphia, lažne religije...

Objavljeno 27 October 2008 - 11:33 AM

Zakaj mislita, da je posnetek iz Ajdovščine lažen?
Argumenti za in proti? To, da nekdo govori o tem, ali ne, za moje pojme ne drži vode.
Je precej slab argument. Saj je znano, da se ljudje (sploh pa v Sloveniji) vedno bolj posmehujejo NLP videnjem. Tisti, ki pa verjamemo v NLPje, izpademo pa kreteni. Zato se ne bi preveč zanašal na take argumente.

Kaj pa tale posnetek iz Krškega, ki je nalepljen že zgoraj?
Je tudi lažen?
Kako lahko to narediš, z katerim programom in zakaj bi to sploh hotel kdo ponarediti?
Razen seveda določenih ljudi, ki hočejo zavajati javnost. Meni prav ta posnetek deluje precej realno.
Vem, da se danes lahko naredi marsikaj, pa vendar...

Sporočilo uredil(-a) Bojan dne 27 October 2008 - 11:36 AM

#5 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 27 October 2008 - 02:01 PM

Posnetek iz Krškega se mi zdi zelo zanimiv. Ta bi se mi zdel bolj pristen, kot oni iz Ajdovščine.
Moram povedati, da tudi jaz verjamem, da nismo sami v vesolju, to pa še ne pomeni, da moram verjeti v vse posnetke o videnjih NLP-jev. Veliko posnetkov je lažnih, veliko jih je verjetno tudi pravih.
Tale iz Ajdovščine pa mi ni všeč zato, ker traja bistveno premalo, le nekaj sekund. Zakaj pa to? Če je nekdo že snemal NLP bi ga zagotovo snemal tako dolgo, dokler bi ga videl, ne samo nekaj sekund. Poleg tega si slišal kaj je rekel, da ga več ne vidi, bil pa še je vedno pred očmi?

#6 Bojan

Bojan
  • Člani
  • 104 Objav:
  • Interests:Glasba, grafični dizajn, Star Wars, UFO, Experiment Philadelphia, lažne religije...

Objavljeno 27 October 2008 - 02:22 PM

Se strinjam, Bina. Tudi sam sem mnenja, da je potrebno ločiti zrno od plevela.
Posnetek iz Ajdovščine deluje preveč dobro, da bi bil resničen. Ali pač ne?
Me zanima, kaj bi imel za povedati avtor posnetka.
Bom se pozanimal v službi, delam namreč na Pop Tv, kje so dobili ta posnetek. :D

#7 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 27 October 2008 - 03:49 PM

jaz pa takole pravim. Pogledal sem že ogromno takih posnetkov z nlp-ji in moram rečt, da so mnogi izpadli zelo dobro, pa so se mi vseeno zdeli lažni in brezveze. Tale iz Ajdovščine pa je naravnost fenomenalen. Seveda čisto logično je, da bolj ko izgleda pravi, bolj ko se ga vidi, bolj bomo rekli da je vse naštimano. Kljub vsemu pa moram rečt, da je nekaj posebnega tale posnetek. Če je lažen ali pa ne. Zdi se mi možno da je pravi. Seveda tega ne vem. Je pa nekaj na njemu. Mogoče zato ker me spominja na moje sanje, ki sem jih včasih imel.

#8 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 27 October 2008 - 04:27 PM

Tam on posnetek ko je čista tema in miglja oz. se hitro sem in tja premika bela lučka, se mi zdi kot bi bilo narejeno z baterijo.

Sporočilo uredil(-a) RainbowGirl dne 27 October 2008 - 04:27 PM

#9 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 27 October 2008 - 07:58 PM

Po mojem je to definitivno fejk. Danes obstajajo cele "mavrice" programov, tak da če se s tem spoznaš je to čisto enostavno naredit. Pa RainbowGirl  se strinjam z tabo, to je neka baterija.
lepota je grdega začetek

#10 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 07:16 AM

Mi lahko zdaj celo pravljico iz tega naredimo, kaj je res in kaj ne pa vedo samo tisti, ki so to posneli ali zmontirali.
Kakorkoli že, Bojan, če je možno kaj izvedeti, se le pozanimaj, ker me res zanima kaj je zdaj na tem.

#11 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 02:39 PM

ja tudi mene :D Če kdaj posnamem kak NLP in objavim posnetek vam povem da mi lahko zaupate da je pravi :o OK? da ne bo problemov :P haha, mislim da sem s tem bolj dvom dvignil kot kako zaupanje =P

#12 Bojan

Bojan
  • Člani
  • 104 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 06:53 PM

Več o NLPju nad Ajdovščino danes v oddaji Preverjeno na Pop Tv:
http://24ur.com/novi...ajdovscino.html

#13 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 09:45 PM

Zanima me kaj menite na to slikico :D

Pripeta datoteka(e)

lepota je grdega začetek

#14 Bojan

Bojan
  • Člani
  • 104 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 09:59 PM

Piksli neba in objekta so popolnoma drugačni.
Objavljena slika

#15 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 29 October 2008 - 07:03 AM

Slika me ne bi prepričala.

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0