Skoči na vsebino

Astralna projekcija

26 replies to this topic

#1 little.sunshine

little.sunshine
  • Člani
  • 1 Objav:

Objavljeno 23 October 2008 - 07:55 PM

Kako do astralna projekcije:

1. uleĹľite se in poskrbite, da ste popolnoma sprošŤeni. Lezati morate Ťim bol pri miru.
2. spraznite glavo vseh misli.
3. predstavljajte si svoje astralno telo ( katero naj zgleda brez barve in iste oblike kot je vaše telo), da se dviga iz vašega telesa vse do stropa vaše sobe.
4.nato se obrnite (astralno telo) in poglejte dol. Ťe vidite pod seboj vaše telo vam je uspelo Very Happy . lahko hodite po sobi, hodite Ťez stene, ali greste kamorkoli hoŤete.

VIR: http://magija.mojfor...ja-about45.html

Sporočilo uredil(-a) little.sunshine dne 23 October 2008 - 07:56 PM

#2 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 24 October 2008 - 05:54 PM

eh bleh. ta vaja ni preveč kul.. sam mi je pa blazno znana :o haha... klemen a si to ti? :P lol če nisi se pa vsaj predstavi da vemo kdo si. pa dobrodošel :D

#3 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 02:57 PM

Jaz sem mislila da je astralna projekcija nekaj takega kot dvojno telo???????????? :D
lepota je grdega začetek

#4 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 05:11 PM

no lahko bi rekla da gre za dvojo telo. Oz za dvojnika. Astralna projekcija pa je uporabljanje tega dvojnika (drugo telo) v svetu, ki se mu reče astralna razsežnost. Vsak človek ima pravzaprav več teles. Eno je to ki ga vidiš in čutiš, in je bolj ali manj trdno, druga pa se vedno bolj širijo iz tega telesa ter imajo višjo vibracijsko raven energije. Vsako vibiria na višji ravni. Brez ostalih teles fizično telo ne bi moglo živet. Astralna projekcija je način, kako zavest preneseš iz fizičnega telesa na drugo telo, najbljižje fizičnemu, tako imenovano eterično telo, ali astralno telo. to sta sicer različni telesi, samo za zdej ni važno. Ko ti to uspe si pravzrpav v astralni razsežnosti, saj se ti predvidevam z prenosom zviša tudi vibracija tvoje zavesti, kar pomen ida se premakneš v drugi svet, višji svet.

#5 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 06:11 PM

z umom preideš v višjo dimenzijo .

#6 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 28 October 2008 - 09:47 PM

Ajaaaaaaaaaaa :D
Hvala.
lepota je grdega začetek

#7 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 02 November 2008 - 11:51 PM

Dario ne vem čisto točno samo se mi zdi da sem zadnič zasledil da ti prakticiraš AP, in kot si nekaj napisal sem predvideval, da ti uspešno ratuje? jaz imam nekaj izkušenj s tem, pa sem vedno pripravljen za kako izmenjavo mnenj, idej, znanja :D

#8 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 29 December 2008 - 12:38 PM

Pred kratkim mi je sestra povedala, da je en njen prijatelj ki pogosto meditira, meditiral in je naenkrat bilo vso mesto pod njim :lol:
lepota je grdega začetek

#9 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 12 January 2009 - 09:24 PM

Kaj ma kdo kake pametne strani glede astralne projekcije za kake začetnike? ... Sicer zdaj med letom malo težko sploh zaspim ker ne morem izprazniti glave, ampak lahko pa kaj probam ... Pa tudi če kdo slučajno najde tisto staro temo o astralni projekciji lahko link sem nalima, ker jaz z iskalnikom nič ne najdem, smo pa že enkrat pisali o tem ... morda v kateri drugi temi? :lol:

Jaz sem našel nek beginers guide na spodnji strani, ampak to je le prva stran, ki jo je pač google našo. Mogoče kdo ve za kaj še boljšega? ... Jaz sem nekoč prebral da si pač pred spanjem govoriš v mislih "Vem da sanjam" in potem po določenem času pač lahko prevzameš nadzor nad sanjami, ampak to sem prakticiral ene tri noči, pol se mi pa ni več dalo, ke sem ful težko zaspal ko sem itak že polno glavo še filal.

Pa kaj lahko nekdo konkretno napiše kaj ob tej astralni projekciji doživlja? Ker meni se zdi to do neke mere pač "kr nekaj" ... Mislim, saj je zanimivo ampak sem amlo skeptičen če je res ... Pa probajte bit kritični in ne pretiravajte :D

Sporočilo uredil(-a) gost1 dne 12 January 2009 - 09:29 PM

Objavljena slika

#10 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 13 January 2009 - 12:56 AM

jaz sem stvar tudi ze poskusil pred leti. Mislim, da sem obcutja tukaj ze opisal. Na kratko; ulegel sem se, se sprostil, z imaginacijo si predstavljal svoje drugo-etericno telo nad fizicnim, da lebdi, potem spet, da stoji ob mojih stopalih in gleda navzdol; verjetno je stvar pomembna pri koordiniranju prostora, x, y osi, tudi hitreje prides do obcutka... potem sem zacutil vodo v neki pocasni reki/potoku, da me nese pocasi gor, da sem preprosto lahek, za nekaj casa v odmaknjenosti in delnem snu, sem se prebudil v nov svet- obsla me je misel, da "zavestno" sanjam, moram se prebuditi, a se nisem mogel, saj sem cutil mocne mravljince v trebuhu, ki so se selili proti dnu in vrhu glave, kmalu sem "bil vrzen iz kalupa". Zdaj sem bil svoboden, vedel, sem da ne sanjam in da je stvar podobna, le nekako sem bedel in lahko gledal stvari okoli sebe. Dvignil sem se lezece nad fizicno telo, poskusal premakniti prste, a jih mislim da nisem mogel, kakor, da bi preusmeril um v novo izdelano telo, fizicno je ostalo le tam kot neko truplo. :lol: Nekaj mi je govorilo, da tega ne smem in da ni "zdravo", zato sem si hitro zamislil, da sem spet v svojem telesu, in srecen...ker sem stvar prehitro izvedel, me je vrglo not in spet nazaj. kmalu sem plaval, kot po mulju pocasi nazaj v telo. Ko "sem se vrnil", vem da me je hudo bolela glava in bil sem zmeden. Zdaj sem vedel, da je nekaj na oni strani mesa in kosti...
:D

#11 jackie

jackie
  • Člani
  • 125 Objav:

Objavljeno 24 January 2009 - 10:45 PM

Pozdravljeni!

Od kar me ni bilo na tej strani, sm opazla da ste (so) posodobili stran. Vse pohvale :D . Nekaj časa ni delovala, pa sm mislila da je šlo vse skupaj k vragu, tok da sm zdej kr vesela heh da ste ponovno zrihtal.
No da se še jaz malo "razpričam" o astralni projekciji.
Moje priprave na spanje so povsem normalne...nimam nikakršnih meditacij, ne kličem duhov in sploh nič kaj posebnega ne počnem. Največkrat se mi dogaja da zaradi moje kronično zaspane narave ;)  se morm tudi popoldan uleči če ponoči premalo spim. Tako sem en dan pač šla spat. Po eni uri normalnih sajn (vedno vem kdaj sanjam), so mi postale mučne (bolela me je roka) in sem se želela zbuditi. Kar nekaj časa je trajalo pa mi je uspelo. Želela se stopiti do nočne omarce do katere sem prišla brez posebnosti. Pogledala sem naravnost in šla vn iz sobe, vendar zanimivo da me je neznana sila vse bolj odbijala nazaj. Čim bolj sem šla naprej tem bolj me je odrivala nazaj. Takrat sem tisti energiji rekla naj mi da mir...pa se mi je začela smejat (bilo je globoko smejanje, odmevajoče...kot operni pevci) no na srečo je verz iz molitve učinkoval, ki sem mu ga potem rekla in sem se zbudila. Tokrat zares.
Velikokrat se mi tudi sredi noči začne dogajat, da me začne trest. Ko se zbudim je v redu ampak se mi  še nekajkrat v tisti noči včasih ponovi. Enkrat sm dve uri popolnoma normalno spala, ko me je začelo zebst in trest. Tokrat se kot že nekaj krat prej probala se odklopiti od telesa...jaz mislim da je to AP...sem komaj  to energijo premagala, ko sem nad seboj zagledala svetlobo (modro luč) želela sem iti do nje mislila sem da je sonce, čeprav sem vedala da spim v temni sobi in tudi zunaj je tema, vedar me energija ni spustila. Zbudila sem se, ampak sem bila tako utrujena, da sem ponovno zaspala. Tokrat me je ta energija začela ponovno obdajat, trest in stiskat okrog srca...dobesedno sem mislila da mi bo srce odpovedalo. Ponovno sem se zbudila in ponovno zaspala. Nekaj krat se je to ponovilo na to pa sem ponovno vprašala kaj hoče...ni bilo odziva pa se nekaj rekla v latinščini (prvo kar mi je prišlo na pamet) takrat mi je ta energija začela nekaj govoriti na uho...ampak ni bilo glasu tako je bil nizek, da mi je samo v notranjosti močno odmevalo. Vsa zaspana, pa prestrašena sem se zbudila komaj se privlekla do hodnika in potem naprej. Še bolj sem se zbudia zaspana, kot pa sem šla spat :D . Naj povem da sem mi to dogaja samo kadar spim doma...v tujini nikoli.
No toliko o moji "čudni" astralni projekciji.
Upam, da ima kdo kakšno pametno idejo kok se to znebiti, vam bom zelo hvaležna :lol: . Lepo se imejte. Rada vas mam. Jackie.

#12 GOBA

GOBA
  • Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 03 February 2009 - 10:57 PM

danes smo se pogovarjali pri psihologiji v sanjah :lol: mogoče, si bila v takem stanju in v prehodih iz enega stanja v drugega se v naši glavi pač dogajajo spremembe. lahko si ostala nekje umes? in te skus preganja zj. probaj potoniti nazaj v AP in probej prevzet kontrolo nad dogajanjem da se use IZNIČI.

lp

#13 koic

koic
  • Člani
  • 15 Objav:

Objavljeno 21 March 2009 - 04:21 PM

se strinjam

#14 koic

koic
  • Člani
  • 15 Objav:

Objavljeno 21 March 2009 - 04:34 PM

Še neki

na forumu sem član več kot eno leto
samo da nisem bil pogosto na tem forumu

Vseen,a mi lahko kdo pove če mu je to res uspelo,ker nisem čist prepričan če je vse to res.
Če pa je res, bom še jaz poskusil...

Sporočilo uredil(-a) koic dne 21 March 2009 - 04:36 PM

#15 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 29 March 2009 - 12:30 AM

je res, in je možno. meni je uspelo. pa še nekaj jih je na forumu, ki jim je to ratalo oz jim ratuje. je pa hec, da se pravo delo začne pravzaprav šele ko ti prvič uspe priti iz telesa. potem moraš začet delat na zbranosti, nadzorom dogajanja in zavesti. ker drugače si lahko izven telesa pas se stvar takoj spremeni v navadno sanjanje, ali pa pač imaš samo nekako delni nadzor in to ni čisto to. Vsekakor je zelo drugače od sanj, četudi imaš le nek delni nadzor, zato ker se zavedaš da ne sanjaš ampak si zunaj. je pa tudi odvisno od same tehnike ki jo uporabljaš in od tega če ozavestiš prehod zavesti na astralno telo. lahko se ti zgodi da se preprosto zbudiš zunaj telesa in potem pač gruntaš kaj se je zgodilo. to je še najbolj možno če dostopaš do AP preko sanj. Ko pa se ločuješ od telesa zavestno, je pa občutek ločevanja nezmotljiv in ga ne moreš zamešat z ničimer, kaj šele spregledat. Je kar malo srhljivo pravzaprav. Jaz sem se počutil kot da sem se olupil, stran od telesa, tak kot npr olupiš banano heh. Kaj več info ti težje dam ker mi je ratalo samo dvakrat, potem pa sem s tem prenehal. drugače pa nasvet. povsod pravijo da je t povsem varno in da se ti ne more nič zgodit in tako dalje, kar ni res. vsaka stvar prinaša posledice, in to je kot podajanje v svet ki ga ne poznaš. tam nisi edini. veliko sreče

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0