Pozdravljeni!
Od kar me ni bilo na tej strani, sm opazla da ste (so) posodobili stran. Vse pohvale

. Nekaj časa ni delovala, pa sm mislila da je šlo vse skupaj k vragu, tok da sm zdej kr vesela heh da ste ponovno zrihtal.
No da se še jaz malo "razpričam" o astralni projekciji.
Moje priprave na spanje so povsem normalne...nimam nikakršnih meditacij, ne kličem duhov in sploh nič kaj posebnega ne počnem. Največkrat se mi dogaja da zaradi moje kronično zaspane narave

se morm tudi popoldan uleči če ponoči premalo spim. Tako sem en dan pač šla spat. Po eni uri normalnih sajn (vedno vem kdaj sanjam), so mi postale mučne (bolela me je roka) in sem se želela zbuditi. Kar nekaj časa je trajalo pa mi je uspelo. Želela se stopiti do nočne omarce do katere sem prišla brez posebnosti. Pogledala sem naravnost in šla vn iz sobe, vendar zanimivo da me je neznana sila vse bolj odbijala nazaj. Čim bolj sem šla naprej tem bolj me je odrivala nazaj. Takrat sem tisti energiji rekla naj mi da mir...pa se mi je začela smejat (bilo je globoko smejanje, odmevajoče...kot operni pevci) no na srečo je verz iz molitve učinkoval, ki sem mu ga potem rekla in sem se zbudila. Tokrat zares.
Velikokrat se mi tudi sredi noči začne dogajat, da me začne trest. Ko se zbudim je v redu ampak se mi še nekajkrat v tisti noči včasih ponovi. Enkrat sm dve uri popolnoma normalno spala, ko me je začelo zebst in trest. Tokrat se kot že nekaj krat prej probala se odklopiti od telesa...jaz mislim da je to AP...sem komaj to energijo premagala, ko sem nad seboj zagledala svetlobo (modro luč) želela sem iti do nje mislila sem da je sonce, čeprav sem vedala da spim v temni sobi in tudi zunaj je tema, vedar me energija ni spustila. Zbudila sem se, ampak sem bila tako utrujena, da sem ponovno zaspala. Tokrat me je ta energija začela ponovno obdajat, trest in stiskat okrog srca...dobesedno sem mislila da mi bo srce odpovedalo. Ponovno sem se zbudila in ponovno zaspala. Nekaj krat se je to ponovilo na to pa sem ponovno vprašala kaj hoče...ni bilo odziva pa se nekaj rekla v latinščini (prvo kar mi je prišlo na pamet) takrat mi je ta energija začela nekaj govoriti na uho...ampak ni bilo glasu tako je bil nizek, da mi je samo v notranjosti močno odmevalo. Vsa zaspana, pa prestrašena sem se zbudila komaj se privlekla do hodnika in potem naprej. Še bolj sem se zbudia zaspana, kot pa sem šla spat

. Naj povem da sem mi to dogaja samo kadar spim doma...v tujini nikoli.
No toliko o moji "čudni" astralni projekciji.
Upam, da ima kdo kakšno pametno idejo kok se to znebiti, vam bom zelo hvaležna

. Lepo se imejte. Rada vas mam. Jackie.