Skoči na vsebino

- - - - -

Skrivnostno.si na Facebooku?

31 replies to this topic

#1 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 13 October 2008 - 04:02 PM

Dobila sem idejo,da bi se lahko odprl profil na facebooku-u kjer bi se lahko predstavila ta stran in bi s tem mogoče tale forum pridobil še več članov,več novih zgodb itd,...kaj menite vi o tem?A sploh uporabljate Facebook?Mne je kr fajna stran boljša kot kakšen myspace. :D

#2 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 13 October 2008 - 04:55 PM

ja če daš gor ga bom začel uporablat ... dobra zamisel .

#3 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 13 October 2008 - 06:05 PM

Ja a lahko to kr jst odprem profil tega foruma na facebooku?Al je treba dobit dovoljenje taglavnih tle gor,čeprav sploh nevem kdo je taglaven na foromu.hehe

#4 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 13 October 2008 - 10:01 PM

meni se ne zdi prav posebej dobra ideja. Tam je ogromno nezanimivega folka, iz celega sveta, in dvomim da bomo s tem pridobili kaj pametnega, še manj pa kaj novih članov ki bodo pisali pametne poste in odgovore na njih. Raje vidim da se nekdo potrudi in z lastno voljo in brskanjem najde pot k nam. A nismo vsi ki smo tukaj čisto v redu?  Treba je delat že na teh članih ki so tukaj.

#5 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 13 October 2008 - 10:30 PM

Preberi objavoAzmond, je Oct 13 2008, 10:01 PM, rekel:

meni se ne zdi prav posebej dobra ideja. Tam je ogromno nezanimivega folka, iz celega sveta, in dvomim da bomo s tem pridobili kaj pametnega, še manj pa kaj novih članov ki bodo pisali pametne poste in odgovore na njih. Raje vidim da se nekdo potrudi in z lastno voljo in brskanjem najde pot k nam. A nismo vsi ki smo tukaj čisto v redu?  Treba je delat že na teh članih ki so tukaj.

Ja samo to je pa res,nisem pomislila na to,samo bi se potem res lahko našlo cel kup tistih,ki bi se zafrkavali.Bi blo pa res dobro da bi forum spet zaživel.Ker se mi zdi da včasih sameva po več dni.

#6 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 18 October 2008 - 07:05 PM

ja če nimajo interesa da bi pisali ...če bi pa nekdo z drugega konca sveta nekaj napisal in povedal svoje misli itd. bi forum oživel in še mednarodni bi postal - mislim da je tako boljše za ugled paranormale in nas samih ...bo vsaj forum poln . jaz sem za ...naredi anketo .

#7 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 18 October 2008 - 08:54 PM

Preberi objavoDario, je Oct 18 2008, 07:05 PM, rekel:

ja če nimajo interesa da bi pisali ...če bi pa nekdo z drugega konca sveta nekaj napisal in povedal svoje misli itd. bi forum oživel in še mednarodni bi postal - mislim da je tako boljše za ugled paranormale in nas samih ...bo vsaj forum poln . jaz sem za ...naredi anketo .

Ammm kakšno anketo?

#8 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 19 October 2008 - 09:29 AM

da bi se vidlo kdo je za to , da daš na facebook in kdo proti ...

#9 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 19 October 2008 - 01:41 PM

Ej zakon ideja! :D Jas sem takoj za
lepota je grdega začetek

#10 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 19 October 2008 - 04:02 PM

Amm no pol pa kr sem napište kdo je za in kdo ne,da nebomo nove teme odpirali. :D

#11 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 19 October 2008 - 07:18 PM

Jaz sem za :D
lepota je grdega začetek

#12 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 19 October 2008 - 08:23 PM

Jst tud.

Še kdo? hehe

#13 Zar

Zar
  • Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 20 October 2008 - 04:27 AM

Meni osebno se to ne zdi preveč dobra ideja. Že res da bo za stran izvedelo več ljudi, ampak ljudje so takšni in drugačni in lahko se zgodi da bi nam to bolj škodilo kot koristilo. Kajti kdo ve kakšne idijote bi dobili ki bi se samo delali norca iz vsega samo zato ker bi jim bilo dolgčas. Če pa bi že hoteli da bi forum postal mednarodni kot pravi Dario, bi morali govoriti angleško.
Pač nisem ravno pristaš facebooka in myspace-a. Kajti tam res najdeš vse vrste ljudi, ki ti nato vse zaspammajo medtem ko sediš tam, debelo gledaš in se čudiš "kdo pa so sploh tile?"

In jaz nisem ravno aktiven tukaj ker imam preprosto preveč dela :D

Sporočilo uredil(-a) Zar dne 20 October 2008 - 04:28 AM

#14 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 20 October 2008 - 08:16 AM

jaz potegnem z Zar-om. ne zdi se mi pametno.

#15 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 20 October 2008 - 01:17 PM

3:2 je za ZA in jaz sem tudi ZA :D 4:2 ... še kdo ?

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0