Srečanje - Lov na duhove
Started by Zar, Jul 26 2008 04:34 PM
21 replies to this topic
Objavljeno 26 July 2008 - 04:34 PM
Smo že sredi poletnih počitnic a organizirano ni še nobeno srečanje z namenom klicanja/iskanja duhov.
Tako sedaj poskušam organizirati srečanje, ki bi bilo 16.8.2008.
Točne lokacije še nimam, sem se pa pozanimal o različnih krajih kjer bi bilo najbolje klicati duhove in prišel do lokacij, ki so oddaljene od železnic in glavnih cest kjer bi vozili avtobusi, tako da bi bilo dobro če bi se javile osebe ki imajo avto ali bi lahko priskrbele prevoz za več ljudi, to je vse ki bi se radi udeležili srečanja. Te lokacije o katerih govorim pa so predvsem stare vojaške bolnišnice ali vojna pokopališča saj naj bi bili tam duhovi. Če pa kdo od vas pozna kak boljši kraj kjer naj bi strašilo pa lahko predlaga lokacijo.
Tako sedaj poskušam organizirati srečanje, ki bi bilo 16.8.2008.
Točne lokacije še nimam, sem se pa pozanimal o različnih krajih kjer bi bilo najbolje klicati duhove in prišel do lokacij, ki so oddaljene od železnic in glavnih cest kjer bi vozili avtobusi, tako da bi bilo dobro če bi se javile osebe ki imajo avto ali bi lahko priskrbele prevoz za več ljudi, to je vse ki bi se radi udeležili srečanja. Te lokacije o katerih govorim pa so predvsem stare vojaške bolnišnice ali vojna pokopališča saj naj bi bili tam duhovi. Če pa kdo od vas pozna kak boljši kraj kjer naj bi strašilo pa lahko predlaga lokacijo.
Objavljeno 30 July 2008 - 06:31 PM
16? Uf takrat sm pa glih na morju heh. Ja, to bi blo dobr ja. Da se zberemo skupaj, saj je slovenija majhna, toda usi smo iz različnih krajev.
Po mojem mnenju bi bila to zanimiva izkušnja, kaj pravte? Doma imam tudi ouijo, katero bi lahko končo "sprobali"
LP nomis
Po mojem mnenju bi bila to zanimiva izkušnja, kaj pravte? Doma imam tudi ouijo, katero bi lahko končo "sprobali"
LP nomis
Objavljeno 31 July 2008 - 09:29 AM
nomis, je Jul 30 2008, 06:31 PM, rekel:
16? Uf takrat sm pa glih na morju heh. Ja, to bi blo dobr ja. Da se zberemo skupaj, saj je slovenija majhna, toda usi smo iz različnih krajev.
LP nomis
LP nomis
Saj bi lahko organizirali več takih srečanj
In ker smo iz različnih krajev bi bilo dobro da se dobimo nekje bolj proti sredini Slovenije.
Objavljeno 02 August 2008 - 10:08 AM
Si starejša od mene, imam 16 let sem pa iz Kamnika.
@nomis Če se ne motim je nekje blizu Kočevja neka baza iz 2. svetovne vojne z nekaj barakimi, ki bi se jih splačalo raziskati
Ali veš kaj več o tem?
Pa še to: če kdo pozna kak zanimiv kraj blizu Ljubljane naj se prosim javi.
@nomis Če se ne motim je nekje blizu Kočevja neka baza iz 2. svetovne vojne z nekaj barakimi, ki bi se jih splačalo raziskati
Pa še to: če kdo pozna kak zanimiv kraj blizu Ljubljane naj se prosim javi.
Odgovori

1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0