Skoči na vsebino

Srečanje - Lov na duhove

21 replies to this topic

#1 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 26 July 2008 - 04:34 PM

Smo že sredi poletnih počitnic a organizirano ni še nobeno srečanje z namenom klicanja/iskanja duhov.
Tako sedaj poskušam organizirati srečanje, ki bi bilo 16.8.2008.
Točne lokacije še nimam, sem se pa pozanimal o različnih krajih kjer bi bilo najbolje klicati duhove in prišel do lokacij, ki so oddaljene od železnic in glavnih cest kjer bi vozili avtobusi, tako da bi bilo dobro če bi se javile osebe ki imajo avto ali bi lahko priskrbele prevoz za več ljudi, to je vse ki bi se radi udeležili srečanja. Te lokacije o katerih govorim pa so predvsem stare vojaške bolnišnice ali vojna pokopališča saj naj bi bili tam duhovi. Če pa kdo od vas pozna kak boljši kraj kjer naj bi strašilo pa lahko predlaga lokacijo.

#2 RainbowGirl

• Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 30 July 2008 - 01:38 PM

Jst sem takoj za,samo je pa problem,ker še vedno nimam izpita za avto.

#3 nomis

• Člani
  • 17 Objav:

Objavljeno 30 July 2008 - 06:31 PM

16? Uf takrat sm pa glih na morju heh. Ja, to bi blo dobr ja. Da se zberemo skupaj, saj je slovenija majhna, toda usi smo iz različnih krajev.
Po mojem mnenju bi bila to zanimiva izkušnja, kaj pravte? Doma imam tudi ouijo, katero bi lahko končo "sprobali"

LP nomis

#4 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 31 July 2008 - 09:29 AM

Preberi objavonomis, je Jul 30 2008, 06:31 PM, rekel:

16? Uf takrat sm pa glih na morju heh. Ja, to bi blo dobr ja. Da se zberemo skupaj, saj je slovenija majhna, toda usi smo iz različnih krajev.
Po mojem mnenju bi bila to zanimiva izkušnja, kaj pravte? Doma imam tudi ouijo, katero bi lahko končo "sprobali"

LP nomis

Saj bi lahko organizirali več takih srečanj :D
In ker smo iz različnih krajev bi bilo dobro da se dobimo nekje bolj proti sredini Slovenije.

#5 nomis

• Člani
  • 17 Objav:

Objavljeno 31 July 2008 - 09:41 AM

Točno tako Zar. Nekje v okolici Ljubljane, sigurno je tudi tam kakšen Scary plac. No, prosim da napišete kaj mislite o tem srečanju.
Objave zaželjene!

Lp nomis

#6 RainbowGirl

• Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 31 July 2008 - 08:39 PM

Ja men je tole zanimivo jst bi prišla,če nebi blo treba predaleč,da se ne izgubim :D

#7 nomis

• Člani
  • 17 Objav:

Objavljeno 31 July 2008 - 10:28 PM

Ja to bi blo ful zanimivooo. Iz kje pa ste? Jst s iz kočevja, star sm pa 20. Dejte mal napisat. . .

#8 RainbowGirl

• Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 01 August 2008 - 04:55 PM

Jst pa iz Celja,sem pa stara 25let.Upam,da nisem najstarejša tle gor :D :lol:

#9 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 02 August 2008 - 10:08 AM

Si starejša od mene, imam 16 let sem pa iz Kamnika.

@nomis Če se ne motim je nekje blizu Kočevja neka baza iz 2. svetovne vojne z nekaj barakimi, ki bi se jih splačalo raziskati :D Ali veš kaj več o tem?

Pa še to: če kdo pozna kak zanimiv kraj blizu Ljubljane naj se prosim javi.

#10 nomis

• Člani
  • 17 Objav:

Objavljeno 02 August 2008 - 04:01 PM

Zar, am ja če misliš mogoče Kogevski Rog? Tam so bile ofenzive, veliko baz, tam je tudi brezno pod Krenom. V to brezno naj bi pometali nevemkoliko trupel. Je pa to vse v pragozdu. Fajn stvar :D
Je taka fajn lokacija za take stvari

Lp nomis

#11 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 03 August 2008 - 08:02 AM

Ja, to bo to. Zdi se mi sicer nekam daleč, ampak če je še kdo drug za bi se lahko enkrat dobili tam :D

#12 Jahve

• Člani
  • 17 Objav:

Objavljeno 05 August 2008 - 05:46 PM

Ne vem če je ravno pametno, da se dobivate na območju vojnih ali povojnih grobišč.
Mislim da je tam preveč negativne energije, dogajali so se umori, posilstva, v glavnem preveč slabega na kupu.

Poiščite raje kakšen bolj miren plac.

#13 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 06 August 2008 - 09:28 AM

se ne bi mogel bolj strinjat. Če tko pogledaš je bolje it na pokopališče heh.

#14 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 08 August 2008 - 08:37 AM

Ne vem na pokopališče raje nebi šel. Enkrat naju je s prijateljem videl duhovnik kako kličeva duhove blizu groba pa nama je celo grozil s policijo :D

#15 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 12 August 2008 - 09:08 PM

mja logično an, to se ne sme, in sploh kaže nespoštovanje do preminulih :D sam če se ponoči pretihotapiš notr, pomoje da tam ne bo nikogar. razen če majo kakega paznika k spi v kapelci :lol:

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0