Skoči na vsebino

Mal čudno

8 replies to this topic

#1 Clovek30

Clovek30
  • Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 24 July 2008 - 03:17 PM

Zdravo sm nov na forumu pa mam tut eno zanimivo zgodbo...

No s šolo smo bli na končnem izletu v 4 al 5 razredu v Savudriji...  ( soba 125 )
No odpravljali smo se spat ko sma že z mojim best frendom neka delala on se je umival jst pa pospravlal omaro ( sm ceplen na pospravlaje  :P  ) no on se je pač umil pa še vido sm ga ko je ugasno pipo kr sn ga o nekih kartah sprašuval... no pol tak ko ponavadi smo pustli vrata odprta... k je not biu ventilator da je blo u sobi hladno   :D  No pol smo še ugasneli luč in začeli debate... iste ko pol čez leto na Rogli o ( allienih duhih pa chupacabri, bermudski trikotnik, itd. nakar jst čujem neki vejst močn šum... pol smo za en cajt vsi utihneli pa poslušali pol pa je en rek ka neka boli pa sm šov pogledat in ko pridem tam do kopanice vidim da je pipa bla na ful odprta pa se premikala hladno, toplo pa gledam jo zaprem pol pa čujem da je ventilator tak na ful lavfo da nam je blo hladno ( čeprav je blo 30C notri  :lol: ) in pol tak nism dosego ko pa še ugasnem luč me je pa neki tak nazaj močno potegnelo (ampak so bli vsi v pojsli od sošolcev), da sm se zadr... še 2 sta me vidla ko me je neki potegnelo nazaj, kr me je u salto nazaj zabrisalo... Pol smo se spogledali pa hit odpravli v pojslo pa se pogovarjali o tem ka se je zgodilo pol pa je še enga sošolca v stegnu neka vejst užgal da se je zadr še on... ( Jst sm mislo da ne pridem več v Savudrijo... ) smo vsi v en glas rekli grem spat... no to je blo 1 dan 2,3,4,5 pa je blo kolkratolk vse ok razn zadn dan je spet enga v križi čohnelo...  :D

Ka mislite da bi to blo?????

#2 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 24 July 2008 - 07:25 PM

simpl ko pasulj. če ni bla vaša domišljija, je bil pa duhec puhec XD . ok resno. pač neka energija, ostanek nečesa, poltergeist, al pa kr pač umrla oseba ki je tavala okol in iskala pozornost. nekej je moralo bit. upam da nisi razočaran nad odgovorom. sam pač drugega ni. Jaz imam v sobi tut en čuden pojav, in sicer luč mi kar naprej utripa, ko jo prižgem, dokler ne rečem živjo al pa nekej na to temo, pol normalno sveti. pa sem pregledo povezavo in vse štima. tak je to :D

#3 Clovek30

Clovek30
  • Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 24 July 2008 - 07:59 PM

Preberi objavoAzmond, je Jul 24 2008, 08:25 PM, rekel:

simpl ko pasulj. če ni bla vaša domišljija, je bil pa duhec puhec XD . ok resno. pač neka energija, ostanek nečesa, poltergeist, al pa kr pač umrla oseba ki je tavala okol in iskala pozornost. nekej je moralo bit. upam da nisi razočaran nad odgovorom. sam pač drugega ni. Jaz imam v sobi tut en čuden pojav, in sicer luč mi kar naprej utripa, ko jo prižgem, dokler ne rečem živjo al pa nekej na to temo, pol normalno sveti. pa sem pregledo povezavo in vse štima. tak je to :P

Ja sej men se je to tut parkrat doma naredlo...  dokler nism, ke rek je delalo z žarnico koda bi počasi crknela najprej čist rahlo sveti pol normalno pa spet nazaj...  :lol:  sam to je blo ene 4-5 let nazaj... ja te ko je enkrat to naredlo je tut žarnca poknela  :D Ja domišlijo odmisli kr smo pol ko je mene  skor kap zarad pipe je en priš pogledat ka se dogaja ampah se je hit prestašo pa nazaj šou XD

#4 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 24 July 2008 - 08:50 PM

Wow zanimivo,da te tkole nekaj napade.Pa te je blo kej strah?

#5 Clovek30

Clovek30
  • Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 25 July 2008 - 10:06 AM

Preberi objavoRainbowGirl, je Jul 24 2008, 08:50 PM, rekel:

Wow zanimivo,da te tkole nekaj napade.Pa te je blo kej strah?

Nja no pol sn se kr zamislo ko me je vrglo po tleh te me je ze mal zacelo skrbet,... Sam zarad pipe se ne tak... Ceprav sn debelo pogledal  :D  Se zaj ko se dobimo keda s sosolci na kaki festi se kr menmo o tem, pa o pojavih... Nja vrjetno kr mamo un team k smo ga u 6 classu naredli... kak ži je? aja ZŚPPS ( noja nima sumnikov sorum ...)

EDIT: aja jst sm šou pogledat kr sm spodaj spal pa še najbližje sm biu... oni so vsi gor bli razn unega ko se mu ni lublu vn it iz pojsle :lol:

Sporočilo uredil(-a) Clovek30 dne 25 July 2008 - 10:11 AM

#6 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 25 July 2008 - 10:44 PM

Bolj psiha kot duh. Neka angleska skupina "psihologov", ki je delala eksperiment z paranormalnostjo, je povabila nakljucno skupino ljudi v neko zapusceno podzemno temnico, ki je sluzila kot domovanje revnejsemu sloju ljudi do 20. stoletja. V tej temnici naj bi zivi in mrtvi ljudje prebivali dolga stoletja. Mislim, da so ti psihologi zasnovali 2 skupini ljudi. Eni skupini, mislim da so povedali za kaj gre, drugi skupini pa ne. Obe skupini sta se odzvali pozitivno, vsak posameznik je kazal v temnejse koticke, kjer je cutil nekaksno nelagodje, strah, posutil se je, kot da ga nekdo opazuje. Vse to je napeljalo do zakljucka, da je psiha bistvena za dovzetnost do iluzij, ki vodijo preko clovekovega strahu. Clovek tvori vec adrenalina v temi, zenice se mu razsirijo, postane nemiren, saj vsi cuti ne delujejo. Zato vidi vcasih tisto, kar hoce.
Ne pravim, da duhovi ne obstajajo. Njihovo prisotnost je tezko dokazati zgolj z preprostimi testi. Potrebna je izolacija, termicno ravnovesje, prav tako mora biti vpliv elektromagnetnih silnic karseda odstranjen, npr. slabo izolirana vticnica, kaksen elektricni kabel,...
Seveda obstajajo primeri v zgodovini "spiritualne" energije. Veliko strari je dokumentiranih in se z njimi ubada po mojem mnenju zelo slaba stran znanstvene struje: to so psihologi, parapsihologi. Fizik ti bo takoj nasel kaksen vir, ki ga bo najverjetneje pripeljal prej do zakljucka, da je stvar npr. v precvikanem kablu ali pa slaba izolacija...in bo primer opustil. Seveda pa se ni treba ustrasiti prav vsakic, ko zacutimo hladni pis na nasem vratu :D

Sporočilo uredil(-a) Andariel dne 25 July 2008 - 10:46 PM

#7 Clovek30

Clovek30
  • Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 26 July 2008 - 05:41 PM

Preberi objavoAndariel, je Jul 25 2008, 10:44 PM, rekel:

Bolj psiha kot duh. Neka angleska skupina "psihologov", ki je delala eksperiment z paranormalnostjo, je povabila nakljucno skupino ljudi v neko zapusceno podzemno temnico, ki je sluzila kot domovanje revnejsemu sloju ljudi do 20. stoletja. V tej temnici naj bi zivi in mrtvi ljudje prebivali dolga stoletja. Mislim, da so ti psihologi zasnovali 2 skupini ljudi. Eni skupini, mislim da so povedali za kaj gre, drugi skupini pa ne. Obe skupini sta se odzvali pozitivno, vsak posameznik je kazal v temnejse koticke, kjer je cutil nekaksno nelagodje, strah, posutil se je, kot da ga nekdo opazuje. Vse to je napeljalo do zakljucka, da je psiha bistvena za dovzetnost do iluzij, ki vodijo preko clovekovega strahu. Clovek tvori vec adrenalina v temi, zenice se mu razsirijo, postane nemiren, saj vsi cuti ne delujejo. Zato vidi vcasih tisto, kar hoce.
Ne pravim, da duhovi ne obstajajo. Njihovo prisotnost je tezko dokazati zgolj z preprostimi testi. Potrebna je izolacija, termicno ravnovesje, prav tako mora biti vpliv elektromagnetnih silnic karseda odstranjen, npr. slabo izolirana vticnica, kaksen elektricni kabel,...
Seveda obstajajo primeri v zgodovini "spiritualne" energije. Veliko strari je dokumentiranih in se z njimi ubada po mojem mnenju zelo slaba stran znanstvene struje: to so psihologi, parapsihologi. Fizik ti bo takoj nasel kaksen vir, ki ga bo najverjetneje pripeljal prej do zakljucka, da je stvar npr. v precvikanem kablu ali pa slaba izolacija...in bo primer opustil. Seveda pa se ni treba ustrasiti prav vsakic, ko zacutimo hladni pis na nasem vratu :lol:

Nja se maš prav sam tam se nobena matica al kak ži je ja? majala uno pa je samo šlo levo pa desno... butasto :D   No čeprav kot ta članek zastopim kot da je blo ke na unemu pokvarjeno??? sam čudno da ni prej al pa kasnej to tut delalo...

#8 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 27 July 2008 - 12:11 AM

Ce bos bolj zacel spoznavati svet in vesolje, bos ugotovil, da je vse obrnjeno na glavo. Pri fiziki racunam z delci, ki se ne obnasajo npr. normalno. Skacejo iz spina v spin. Ker se gibajo tako hitro, so premagali Newtnovo mehaniko in jih opazujemo zgolj kot kvantno mehaniko, sisteme delcev. Ce spet pogledas celotno vesolje, koliko mase sestavlja ugotovis po Zvickiju, da nase vidno vesolje sestavlja le 5%! To pomeni, da zvezde, galaksije in drugi plini ne presegajo te celotne mase. Kaj torej predstavlja tistih 95%? Nekateri pravijo temu temna snov z temno energijo, ki je ne moremo do zdaj zaznati z nobenim merilnim sistemom ali kakorkoli poznati strukturo njihovih del©ov in njihov vpliv. Ocitno igrajo vlogo pri korigiranju in povezovanju zvezd in plinov, da se ne zamotajo pri rotaciji in jih spodbujajo, da imajo zvezde na periferiji enako krozilno hitrost, kakor v centru. Sele zaceli smo brskati po povrsini in se mi nekatere stvari zdijo dovzetne, da lahko v njih verjamem kot posledicno moznost obstoja; obstoj "duhov", ki bi lahko uporabljali tisti koscek vesolja, katerega clovek se ne pozna trenutno. Upamo torej najboljse, v Cern v Svico, kjer imajo cirkularni pospesevalnik, ki ga bodo v kratkem zagnali v temperaturi, dozdaj znani kot "najhladnejsi tocki v vesolju", ki bo imela le 1, 6 Kelvina, to se pravi, da bo za dobro stopinjo kelvina hladnejsi od skritih kotickov vesolja, kjer bodo znanstveniki poskusali opazovati razmere podobne "velikemu poku". Odkriti hocejo nove delce in kdo ve, mogoce se bomo zaradi tega lahko pogovarjali tudi z duhovi?

#9 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 27 July 2008 - 12:22 AM

Aja pa srecnno novo leto - po Mayevskem koledarju, ko Sirius, nase Sonce vzideta na isti tocki in se prekrivata. Danes bo poseben dan upam da za vaso sreco :D In se naj kdo pravi, da Mayi niso bili neverjetni astronomi. Zemla, sonce in sirius poravnani v isti liniji.
Naj se cudijo zdaj tisti Adami in Eve, ki pravijo, da so bili Mayi idijoti, primitivno ljudstvo. Imeli so znanje, KI PRESEGA NASO CIVILIZACIJO. Govorim o pescici ljudi, ki so manipulirali z vecino. (poglejte si demonstracijski film 10 000 BC)

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0