Skoči na vsebino

ALI JE/SO TUKAJ?

12 replies to this topic

#1 novinec

novinec
  • Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 13 July 2008 - 02:10 AM

Hei,

amm. vem da ste že vsi rekli da naj se ne spuščamo v klicanje duhov brez znanja oz. izkušenj. No...duhove sva s prijateljem klicala na lansko noč čarovnic. Okoli naju je bila rdeča nit. Imela sva prižgane 4 sveče (ravno toliko da so osvetljevale OUIJO). Najprej sva si pogledala nekaj klipov na youtubu kako oni kličejo duhove, nato pa sva izklopila računalnik in naredila enako kot so tisti. Takrat se ni nič zgodilo (čakala sva kakšne 3 minute) in sva enostvno pospravila tablo ker sva mislila da se ni nič zgodilo. Kak mesec za tem so se začele dogajati strašljive stvari. Budilka kar ni hotela zvonit, kjub temu da je bila nastavljena na recimo 6.30 in je začela zvonit ob 12.25. Če sem jo pa odnesel v drug prostor je vedno točno zvonila. Pa tudi okna (čeprav sem jih pustil zaprta) ko sem prišel domov so bila kdaj pa kdaj na široko odprta, in ponoči (morda je zs to kriva psiha) slišim na hodniku korake (čeprav oba starša spita). In ponavadi imam v sobi občutek da je nekdo za menoj. Ali pa se mi je že zgodilo da sem na postelji opazil gube od sedenja pa četudi ni na njej noben sedel ali pa stal. Zato ponavadi potem ne morem niti spat in celo noč okoli debelo gedam okoli sebe če se kaj premika. :D :lol: :P :D ;)  :D :D :lol: :lol: :o   . Torej, če kdo pozna kakšno rešitev, da se tega v zelo kratkem času rešim, ker me že spravlja ob pamet. Pa tudi do drugih postajam nesramen.

P.S. je pa tudi to da je nekaj časa nazaj v sosednjem bloku ena gospa naredila samomor in takrat sem tudi videl njeno truplo. Ampak mislim da to nebi smel biti razlog za to kar se meni dogaja.

P.S.2. Se opravičujem če ponovno načenjam že nekoč predelano temo.

#2 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 14 July 2008 - 07:24 PM

Ufff tole je pa scarry.Verjetno sta ga priklicala,pa še sama nista vedela za to,in ker sta prenehala ga nista odslovila.
No ti bodo drugi ki imajo dost izkušenj s tem svetovali.

#3 Rok

Rok
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 05 December 2008 - 12:41 PM

wooooow prav scarry ej :lol:

#4 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 05 December 2008 - 05:39 PM

joj....ka te vem...am....ne vem, jaz predlagam da bi duha ponovno klicak z ouijo pa bi se neka probali z duhom zmenit......(ne vem---> pri ljudeh je tak ponavadi).......................................
lepota je grdega začetek

#5 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 05 December 2008 - 10:00 PM

no delam izjemo čeprav sem rekel da ne bom več na ta forum pisal. Kaj čmo ti zdaj pomagat ko pa delaš neumnosti. Duhove je brezveze klicat četudi maš znanje in izkušnje. Prvič, ker te ni nihče prosil za to, še najmanj oni. Drugič, ker nimaš poslanstva in blage veze da kličeš duhove, razen če izrecno veš da to moraš storit, ali pa si dobil nalogo. Taka dejanja četudi zgolj iz povsem naivnega in nenavarnega zanimanja nad to stvarjo so skrajno neprimerna in neumna. Ne spodobi se. Pomagaj si zdaj tako, da duha odženeš. Najdi pogum in se sooči s stvarjo. Ne kliči ga ponovno ker ne znaš. Prižgi bele sveče po sobi, prižgi kakšno kadilo. IN seveda sobo pred tem preluftaj, in po tem. Duhu reči naj gre vn kr tako s takimi besedami. Najprej lepo prosi in počakaj. Itak se bo poznalo če ima učinek. Če duh reagira negativno ne izgubi svojega stališča in moči, in poguma. Kar zader se na njega in mu povej da tukaj nima kaj iskati (kar je iročnično ker ste ga itak ubogega duha sem poklical) Lahko si pomagaš s kako daritvijo. Ponudu mi naprimer jabolko v dar če odide. OK? sporoči. in ne delaj neumnosti. jaz sem jih veliko. žalostno je ko ne veš med tem kako narobe je vse to.

l.p.

#6 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 29 December 2008 - 12:11 PM

Jaz tudi nebi več kar tak klicala duhove, edino če bi duh hotel in mi npr. dajel znake :lol:
lepota je grdega začetek

#7 GOBA

GOBA
  • Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 03 February 2009 - 10:26 PM

GOBA se javla po zlooooooooooooooo dolgem cajtu ^^ , no moje mnenje je tako. prižgi svečo, naj bo bela kot sneg. Prižgi jo in jo postavi na okno ob 11ih zvečer in jo pusti do cca 1ih, zmoli za duha, prosiga naj gre stran, ponudi mu tudi kako daritev kot je že nekdo nad mano rekel in držim pesti da ti bo uspelo. :lol:

čene pa kako naj rečem... pojdi v sosednji prostor v hiši, preko vizualizacije se premakni z dušo u prostor kjer je ta stvar karkoli je, in se pogovori z njo. to je meni pomagalo rešiti težav z duhom v moji sobi.

lp

P.s.: Poročaj kako bo :D

#8 Tomozuki

Tomozuki
  • Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 14 August 2009 - 11:42 PM

Zadevo lahko preženeš, ampak bo še bolj strašljivo kot je bilo samo klicanje duhov. Povsem jasno je, da ti je uspelo odpreti portal, ni ti ga pa uspelo zapreti. Odpiranje portala ni težko, zapiranje pa in je potrebno veliko volje. Bokve, koliko entitet si spustil skozi in koliko jih še zmeraj prehaja. Izmisli si smiselni stavek v stilu, da želiš, da duhovi zapustijo tvoj prostor. Zna biti težavno, ker bi potreboval medija, da bi vedel, s kom se pravzaprav ukvarjaš. Kakšne so te entitete, kaj počnejo tukaj. Skratka, stavek si lahko dobiš tudi iz svetega pisma, vendar smiselni. Najboljše je, če to počneš še s kom, ker več kot vas bo, lažje boste zadevo pregnali in poskušali zapreti portal. Lahko probaš tudi s soljo. Obstaja tudi neka rastlina, katere imena se ne spomnim natančno, uporablja se pa za dimljenje prostora. Zadeva izhaja iz ameriških staroselcev, ki so verjeli, da se na ta način preganja zle duhove. Potem pa zborno ponavljanje tistega stavka zmeraj glasneje, dokler se ne bodo začele dogajati vedno bolj zaznavne paranormalne reči. Če bo temu sledilo umirjeno ozračje, ste zadevo (zaenkrat) pregnali, ampak zmeraj obstoja možnost, da skozi isti portal pridejo nove "zadeve". Zato pravim, da se s tem ni za igrat. Še manj pa s kakimi diaboličnimi stvarmi...

#9 lynda

lynda
  • Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 17 September 2009 - 11:27 AM

Pozdravljeni...
Nisem hotela odpirati nove teme, zato bom moje vprašanje postavila kar tukaj:
Kako medij ve da je medij? Kako veš da maš neke vrste poslantsvo? In...ali je možno, da se tega "dara" znebiš?

#10 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 09 October 2009 - 05:34 PM

preprosto nimaš miru, skoz imaš občutek, kot da je nekdo s teboj, v tvoji glavi, skratka, zoprna reč. najbolje je, po mojem skromnem mnenju, dopuščam možnost, da tudi ni pravilno, kaj jaz vem, saj nisem ekspert za to, predlagam pač, da se za začetek lotiš kakšne preproste meditacije, v naravi na primer, na kakšnem mirnem mestu. namen tega je da se zbereš, da se navadiš poslušati sebe, svoje misli, da se enostavno sprostiš, poglobiš vase. ob koncu meditacije pa prijazno zaprosiš "osebe", ki so s teboj, da povejo kaj želijo, ali pa , če ne želiš imeti opravka s temi rečmi, jih prijazno prosiš, da odidejo. prošnjo po njihovem odhodu pač tako dolgo prijazno ponavljaš, dokler da se jih ne rešiš. vse je pa odvisno od tebe, kaj pravzaprav hočeš.

#11 Xeon

Xeon
  • Člani
  • 20 Objav:

Objavljeno 03 January 2010 - 12:01 AM

wow, tole pa ni fajn...
Upam, da je potem nirti uspešno rešil celotno zadevo.

#12 Ana.

Ana.
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 07 February 2010 - 08:28 PM

fora je, da ko enkrat kličeš duha, moreš počakat da se poslovi, če torej kličeš z ouijo, moreš počakat, da se sam premakne na ADIJO, drugače ostane na prostem in zato ponavadi tud pride do obsedenosti z duhovi, k se pa ponavad ne končajo dobr.
zdej če se ti je že ponesrečlo, probej, kot sta ti že 2 napisala, s ponudbo pa svečami, k pa ne smejo bit temne. pa menda pomaga, če daš sivko po sobi takrat, ker nej bi to odganjal negativne duhove.

#13 Primus

Primus
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 10 March 2010 - 02:47 PM

Preberi objavonovinec, je 13 July 2008 - 02:10 AM, rekel:

Hei,

amm. vem da ste že vsi rekli da naj se ne spuščamo v klicanje duhov brez znanja oz. izkušenj. No...duhove sva s prijateljem klicala na lansko noč čarovnic. Okoli naju je bila rdeča nit. Imela sva prižgane 4 sveče (ravno toliko da so osvetljevale OUIJO). Najprej sva si pogledala nekaj klipov na youtubu kako oni kličejo duhove, nato pa sva izklopila računalnik in naredila enako kot so tisti. Takrat se ni nič zgodilo (čakala sva kakšne 3 minute) in sva enostvno pospravila tablo ker sva mislila da se ni nič zgodilo. Kak mesec za tem so se začele dogajati strašljive stvari. Budilka kar ni hotela zvonit, kjub temu da je bila nastavljena na recimo 6.30 in je začela zvonit ob 12.25. Če sem jo pa odnesel v drug prostor je vedno točno zvonila. Pa tudi okna (čeprav sem jih pustil zaprta) ko sem prišel domov so bila kdaj pa kdaj na široko odprta, in ponoči (morda je zs to kriva psiha) slišim na hodniku korake (čeprav oba starša spita). In ponavadi imam v sobi občutek da je nekdo za menoj. Ali pa se mi je že zgodilo da sem na postelji opazil gube od sedenja pa četudi ni na njej noben sedel ali pa stal. Zato ponavadi potem ne morem niti spat in celo noč okoli debelo gedam okoli sebe če se kaj premika. :( :unsure: :blink: :o :blink:  :o :o :o :o :o   . Torej, če kdo pozna kakšno rešitev, da se tega v zelo kratkem času rešim, ker me že spravlja ob pamet. Pa tudi do drugih postajam nesramen.

P.S. je pa tudi to da je nekaj časa nazaj v sosednjem bloku ena gospa naredila samomor in takrat sem tudi videl njeno truplo. Ampak mislim da to nebi smel biti razlog za to kar se meni dogaja.

P.S.2. Se opravičujem če ponovno načenjam že nekoč predelano temo.

Pozdravljen!

Dhovi definitivno obstojajo, samo, nevem, kaj ti je bilo, da si jih šel klicat, oni so na tem svetu, že opravili svoje zato jih ne draži in ne kliči, na tistem mestu, ki si to naredil, odpri vrata, okna vse, vse, vse možno prižgi belo svečo in belo nit ter mu reci kdorkoli že si imam te rad samo v mojem svetu nisi dobrodošel, prosim te odidi... jaz upam, da boš imel srečo in da bo odšel!

Lep dan vam želim
Tisti, ki me obrekuje in kritizira, je moj najboljši prijatelj. Nihče drug mi ne more napraviti večje usluge. Kdor me obrekuje, me čisti. On odstrani vso umazanijo z moje obleke in to zastonj. Ne pere je, ampak jo izsesava s svojimi usti. Vse nečisto v meni in na moji obleki vpija vase. On mi dela ogromno uslugo. Zato moram biti zelo ljubezniva do tistega, ki me obrekuje in blati, ker bom zaradi njegove dobrote in milosti prečkala neizmeren ocean on pa se bo v njem utopil.

TRUE

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0