amm. vem da ste že vsi rekli da naj se ne spuščamo v klicanje duhov brez znanja oz. izkušenj. No...duhove sva s prijateljem klicala na lansko noč čarovnic. Okoli naju je bila rdeča nit. Imela sva prižgane 4 sveče (ravno toliko da so osvetljevale OUIJO). Najprej sva si pogledala nekaj klipov na youtubu kako oni kličejo duhove, nato pa sva izklopila računalnik in naredila enako kot so tisti. Takrat se ni nič zgodilo (čakala sva kakšne 3 minute) in sva enostvno pospravila tablo ker sva mislila da se ni nič zgodilo. Kak mesec za tem so se začele dogajati strašljive stvari. Budilka kar ni hotela zvonit, kjub temu da je bila nastavljena na recimo 6.30 in je začela zvonit ob 12.25. Če sem jo pa odnesel v drug prostor je vedno točno zvonila. Pa tudi okna (čeprav sem jih pustil zaprta) ko sem prišel domov so bila kdaj pa kdaj na široko odprta, in ponoči (morda je zs to kriva psiha) slišim na hodniku korake (čeprav oba starša spita). In ponavadi imam v sobi občutek da je nekdo za menoj. Ali pa se mi je že zgodilo da sem na postelji opazil gube od sedenja pa četudi ni na njej noben sedel ali pa stal. Zato ponavadi potem ne morem niti spat in celo noč okoli debelo gedam okoli sebe če se kaj premika.
P.S. je pa tudi to da je nekaj časa nazaj v sosednjem bloku ena gospa naredila samomor in takrat sem tudi videl njeno truplo. Ampak mislim da to nebi smel biti razlog za to kar se meni dogaja.
P.S.2. Se opravičujem če ponovno načenjam že nekoč predelano temo.