http://24ur.com/novi...dva-otroka.html
KOmu verjamete ?
Jaz mislim , da je to prilika , da se enkrat za vselej dokaže da duhovi obstajajo
Duh
Started by Dario, Jun 19 2008 07:21 PM
7 replies to this topic
Objavljeno 12 July 2008 - 01:15 AM
Kaj ce so si otroci to vse lepo izmislili? Ok. priznajte, da ste kdaj pa kdaj kaksno uspicili v teh letih. Priznam ne poznam primera. Dvomljiv sem, a kaj ko me tista punca, ki je padla skupaj nagovarja da v nekaj moram verjeti. Mislim, tisti zupnik z okrvavljeno glavo in rdecimi ocmi, zgodbica za moj nekdanji vrtec, ko smo strasili en drugega, da si nisem zvecer ugasniti svetilke.
Poznamo kar nekaj primerov, celo dokazanih, ko je duh oz. neke neizmerljive, nenormalne sile umoril cloveka. Ne vem zakaj se je potem spravil na otroke, price celo trdijo, da jih je cukal za lase in jim nastavil nogo?! Ce bi se meni to zgodilo me nebi ustavil ne zupnik ne duh, da bi ga zaustavil pri svojem grozljivem pocetju.
Poznamo kar nekaj primerov, celo dokazanih, ko je duh oz. neke neizmerljive, nenormalne sile umoril cloveka. Ne vem zakaj se je potem spravil na otroke, price celo trdijo, da jih je cukal za lase in jim nastavil nogo?! Ce bi se meni to zgodilo me nebi ustavil ne zupnik ne duh, da bi ga zaustavil pri svojem grozljivem pocetju.
Objavljeno 12 July 2008 - 02:27 PM
Andariel, je Jul 12 2008, 03:15 AM, rekel:
Kaj ce so si otroci to vse lepo izmislili? Ok. priznajte, da ste kdaj pa kdaj kaksno uspicili v teh letih. Priznam ne poznam primera. Dvomljiv sem, a kaj ko me tista punca, ki je padla skupaj nagovarja da v nekaj moram verjeti. Mislim, tisti zupnik z okrvavljeno glavo in rdecimi ocmi, zgodbica za moj nekdanji vrtec, ko smo strasili en drugega, da si nisem zvecer ugasniti svetilke.
Objavljeno 04 October 2008 - 06:31 PM
Ja nevem kaj naj rečem na to :S......samo se mi res čudno zdi da se je ta duh spravljal na otroke pa še bolj da jih je cukal z alase in jim podstavljal nogo, meni se zdi bolj logično če bi z jeznim pogledom počasi lezo proti njimi da se bi vsi razbežali ven....zaj res več nič ne vem
lepota je grdega začetek
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0