NLP, nezemljani ali zemljanska tehnologija?
Started by Wolverine, Feb 17 2003 09:11 AM
75 replies to this topic
Objavljeno 17 February 2003 - 09:11 AM
Kaj vi menite glede NLP fenomena? Ali je to Zemeljska tehnologija? Lahko da je, ker sem nekje slišal, da so imeli Nemci v II. sv. vojni že načrte za take naprave ampak jih je Amerika uničila(Nemce). LAhko da je kateri znanstvenik prebežal in dal te načrte Ameriki. Tisti Roswell dogodek je res zanimiv.
Objavljeno 18 February 2003 - 10:35 AM
Sama sem mnenja, da je to lahko tudi zemeljska tehnologija, saj človeštvo ne ve za marsikatero tehnologijo, ki že obstaja, pa je ne dajo v javnost, zaradi različnih razlogov. Veliko stvari se izve šele čez čas ali pa se odkrije po pomoti. Zakaj potem ne bi bilo tako tudi z NLP fenomeni? Navsezadnje je vse, kar se tega tiče, prepovedano in skrivnostno. :shock: :roll:
Ker pa je vesolje neskočno veliko in ogromno, je zagotovo tudi velika možnost, da gre za prave NLP. Če se je lahko razvilo življenje na zemlji, se je lahko razvilo tudi kje drugje, v kakšni drugi obliki ali pa podobni naši. In glede na starost vesolja je čisto možno, da so drugje civilizacije, ki so veliko bolj napredne in inteligentnejše od nas. 8)
Bina
Ker pa je vesolje neskočno veliko in ogromno, je zagotovo tudi velika možnost, da gre za prave NLP. Če se je lahko razvilo življenje na zemlji, se je lahko razvilo tudi kje drugje, v kakšni drugi obliki ali pa podobni naši. In glede na starost vesolja je čisto možno, da so drugje civilizacije, ki so veliko bolj napredne in inteligentnejše od nas. 8)
Bina
Objavljeno 19 February 2003 - 06:36 PM
Veš to mene tut zanima in če je to res, kar seveda je je zelo zanimivo zakaj zdaj že mi ne letamo po vesolju. Tukaj nekdo nekaj prikriva :evil: . Sicer pa so imeli že od II. svetovne Nemci načrte za Leteče diske na nekonvencionalne pogon
. A si mogoče že slišal za hieroglife ki spominjajo namoderna vozila? Ali pa za Vedsko tehnologijo(stara Indija)?
Objavljeno 20 February 2003 - 06:24 PM
.Glede znanosti starih civilizacij se popolnoma strinjam. Hieroglifi v podobi letal in helikopterjev, model letala v starem Egiptu, zgodbe(pravi dogodki?) vojne v Vedski dinastiji, ki vključuje jedrski spopad in napade po zraku. To res ne vem zakaj je izginilo, samo če mene vprašate se je zalomilo v srednjem veku in malce v starem veku. Takrat je Rim in razni vpadi močnih barbarov. Takrat pride tudi katoliška Cerkev na oblast in takorečeno izbriše civilizacije, ker ni sprejela njihove vere(neumno do konca!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!!).
Ja ne vem mogoče se tehnologija razvija naprej ampak iz nam neznanih razlogov prikrito. Mogoče samo čakajo na pravi trenutek da se razkrijejo. A je tisto res, kar piše na prvi strani revija X spletne strani da Bush hoče povedati za obstoj nezemljanov in črnih projektov?
Kaj je bilo prej film o laserju ali laser? Če to ugotovimo ali mi poveste lahko napovemo nadaljni razvoj
.
Ja ne vem mogoče se tehnologija razvija naprej ampak iz nam neznanih razlogov prikrito. Mogoče samo čakajo na pravi trenutek da se razkrijejo. A je tisto res, kar piše na prvi strani revija X spletne strani da Bush hoče povedati za obstoj nezemljanov in črnih projektov?
Kaj je bilo prej film o laserju ali laser? Če to ugotovimo ali mi poveste lahko napovemo nadaljni razvoj
Objavljeno 04 March 2003 - 07:56 AM
Ja to je res zanimiv, če so slikal kej na drugi strani, zakaj niso tega dal v javnost? Mogoče se nč ne vid, mogoče pa je vse super-cenzura. Sam še vedno ne razumem zakaj že ne potrdijo obstoj nezemljanov, npr. Bush al pa kdo tak k je visoko na poziciji, da bi vsi skeptiki verjel, tko ne bi blo več skepticizma k mi ful najeda. Vedno govorijo, "Dokaži!". najlažje dokažeš takemu človeku če ga postaviš pred dejstvo, npr. naj mu pristanejo na vrtu za hišo
.
Objavljeno 04 March 2003 - 08:00 AM
Aja...sej res dejte mi povedat glede Atlantide. A vi mislte da je res nekoč obstajala taka superiorna civilizacija na Zemlji? Če ne, od kod potem taka domišljija človeku, a to pomen da se je že zavedau, da je Zemlja del vesolja? Al je že meu kake kontakte z nezemljani? Zakaj Zahi Hawas ne pusti odpret soban pod piramido in pod Sfingo? A se tam mogoče skriva prava resnica Egipčanske civilizacije?
Objavljeno 04 March 2003 - 09:29 AM
Vidiš tudi to je ena izmed tem, ki je javnosti prikrita. Piramide in vse te zadeve okrog nje. Prav tako tudi Atlantida. In še mnoge druge zadeve po svetu, ki si jih niti sodoben človek ne more pojasniti ali jih z današnjo tehnologijo ustvariti. Od kod vse to na zemlji? Logično mora biti, da je bilo človeštvo nekoč veliko bolj napredno ali pa so imeli prste vmes nekateri, ki so nad nami, torej nezemljani. Marsikatera stvar je tudi že razjasnjena pa je zaradi tega, da ne bi nastala panika na zemlji, ne dajo v javnost.
Vsaj jaz sem takšnega mnenja. Dokazati res ne morem, vendar pa če le malo bolj razmisliš o vsem tem....
Vsaj jaz sem takšnega mnenja. Dokazati res ne morem, vendar pa če le malo bolj razmisliš o vsem tem....
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0