Skoči na vsebino

Raeljanci, Bush in Izrael

97 replies to this topic

#91 erikhunt

erikhunt
  • Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 05 October 2008 - 10:47 PM

Nič.

#92 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 06 October 2008 - 01:49 PM

ja saj

#93 erikhunt

erikhunt
  • Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 09 November 2008 - 10:38 PM

Raeljansko sporočilo se je izkazalo za resnično, vedno bolj to spoznavam. Sporočila Raela se ujemajo s poročanji bivših in sedanjih vojaških uslužbencev.

#94 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 09 November 2008 - 11:31 PM

jez jih ne maram. ne vem zakaj.  :D
bom prašal svoje kontakte o njih :o sporočim info. če bom smel.

Sporočilo uredil(-a) Azmond dne 09 November 2008 - 11:33 PM

#95 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 10 November 2008 - 02:15 PM

pri vsaki veri me nekaj moti npr. pri krščanski - pogled na homosexualce (sicer jih ne maram , ni jih pa treba označevat kot antikriste) , pedofile , druge vere (!)

tudi pri realnizmu se ne strinjam s kloniranjem .

je pa ta vera zelo tak kak bi rekel ... "resnična".

Jezus RULZZ! kak koli .

#96 erikhunt

erikhunt
  • Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 10 November 2008 - 09:53 PM

Jah pri tem je pač tako, da je še vedno veliko odprtih vprašanj, sicer vsak ve da nebes ni nad oblaki, ampak še vedno ostajajo neke neke stvari, predmeti, literatura- pokrajine, kralji... ki kažejo na resničnost vsaj nekaterih stvari iz biblije, korana. Npr. zadnjič sem nekje slišal, da so našli eno tako skodelico, na kateri je bilo napisano ime Jezus. Tak da sam nekako računam, da se bo še veliko dogajalo okrog verskih tem v prihodnje. Meni osebno Rael gor dol, ampak knjigo, če ste jo prebrali, je res superca, ona prva, Nezemljani so me odpeljali na svoj planet. Ta knjiga me je res navdušila, ker ti poda najbolj verjetno razlago tega, kar naj bi se resnično dogajalo pred 25.000 leti, ko so ustvarili vse rastline in živali itd. Jas sem si jo naročil po telefonu in je blo mogoče zato čist drugo vzdušje, ka pa vem. Na internetu me ziher ne bi impresioniralo. Je pa še baje ena taka meni zanimiva knjiga, Talmud Immanuel (koavtor Edgar Billy Meier), samo se jo baje težko dobi. Je pa kot pravim zanimivo, da ni samo raeljansko sporočilo pač, da smo bili ustvarjeni od nekih ljudi z drugega planeta, pač pa to postaja vsesplošna resnica onih ki vejo malo več, avtor Zacharia Sitchin, Erich von Daeniken itd. Kloniranje pa to je pomoje pač omenjeno da se ga ne bi bali, ker je taka verjetno prihodnost... Če ti bodo klonirali organe, je to pač super. Če verjameš v to kar prebereš v tej raeljanski knjigi je malce le šok, to je meni jasno. Vsekakor pa je manj šoka kot če bi vlade to povedale uradno, ker si pač pustiš malo rezerve....Ampak če je to res, potem je pač res.

#97 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 11 November 2008 - 11:37 AM

da no kloniranje je itak v prihodnjosti, s tem se povsem strinjam. In seveda se bo oz se že klonira ljudi. Edino kar ne verjemamem je prenos uma enega človeka v nov pripravljen klon. Potem takem bi te kloni bili povsem mrtvi dokler se ne bi um nekoga prenesl v enega izmed njih. Ampak kako vemo, da novo ustvarjeni klon ne bo imel čisto svoje duše? Seveda bo isti, z vsemi istimi fizičnimi, genetskimi, lastnostmi, ampak bistvo ne more biti isto. Najlažje pa je če rečeš da duše pač ni. Ampak saj imajo tudi živali obliko duše. In klonirana dolly je živela brez kakšnega prenosa uma. Tudi moje mnenje je da so bile nekatere oblike življenja na Zemlji umetno ustvarjene, pripeljane od drugod in tako dalje. Tudi sam sem bral da smo ljudje pravzaprav naseljena bitja iz povsem drugega planeta, kar je vse kul... No, pa saj bomo zvedli kmalu kako in kaj :D

#98 erikhunt

erikhunt
  • Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 11 November 2008 - 12:07 PM

Priznam da tudi sam težko razumem, da če te klonirajo, pa četudi klon vsebuje potem tvoj spomin, tvoja čustva, tvoje razmišljanje, da si to ti. Po drugi strani pa, če tako gledaš, se ti celice celo življenje obnavljajo, odmirajo, pa se še vedno počutiš kot ti. Če vzamem npr. da naredijo dva primerka mene, ki imata povsem enake značilnosti- enak spomin, izkušnje, razmišljanje, sem res po eni strani jaz, po drugi strani pa ne, ampak le kopija mene. In če jaz ne morem kontrolirati onidveh teles, to nisem jaz, ampak nekdo, ki ima na začetku enake značilnosti, potem pa vsak od klonom deluje v svojo smer. Ah težke so te teme.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0