sploh ne, nisi zakomplicirala. dobra razlaga. pozdravljena.
jaz osebno mislim da se loto številk tako ali tako z navadnim prerokovanjem ne da dobit, ker so izžrebane vsakič na novo in povsem naključno. Ne obstaja nobenega zapisa o njih, katere bodo in dalje. Ne obstajajo do trenutka ko so izžrebane, zato je to po mojem mnjenju nemogoče. Lahko bi pa napovedal kdo bo zadel oz dobil glavni dobitek saj v takem primeru igrajo vlogo različni dejavniki, ki jih lahko medij sledi in jih vidi. Tako kot si napisala ti, vsak cilj, dogodek se oblikuje najprej v tebi samemu podzavestno ali zavestno, in potem vse sledi k uresničitvi namere. već šans imaš po mojem da poskušaš vplivat na to katere številke bodo izžrebane kot pa napovedat katere bodo naključno izbrane. tko se meni zdi
Bela magija
Started by Kael, Mar 18 2008 03:38 PM
67 replies to this topic
Objavljeno 22 October 2009 - 05:04 PM
No zelo dobro vprašanje si postavil.
Ko si vprašal kako se zaščititi pa take fore. Bom čist na izi razložu.
Ko se boš enkrat začel ukvarjati z dobrim, zdravo živet in zdravit bodo nate slabe sile navalile ko kobilce:P
In če boš ti počel dobre stvari itd. ti en bodo škodovale, jih boš pa čutil, vendar do tebe ne bodo prišle saj je na tvoji strani bog itd.
Maš pa srečo, glede uprašanja kako vspostaviti ščite alio nekaj takega
Jest bi lahko o tem napisu doktorat. Sam sej sebi enkrat za preiskušnjo če tovrstne energetske blokade delujejo tudi v fizičnem svetu postvail energetski ščit proti klopom. Nekega dne sem imel celo nogo polno klopov in to že kakih 10 min. Niti eden se me ni prijel
:)
Z klopi nimam več nobenih probleov.
Naj ti pa polvem še to. Ker me ej zanimalo ali lahko tudi drugi sami zase naredite take ščite sem vprašal nihalo. No odgovorilo mi je da bi za tak ščit nekateri porabili nekaj ur, pa še bi bilo delovanje uprašljivo.
Sm ap že mal preveč povedu xD (lahko bi ti tudi kako se sčite vspostavlja vendar vidim, da je vse tukaj tako zanič, nimate pojma o pojmu kaj sploh magija je
)
Upam da oprostite že za vsaj stoto kritiko
Aja pa lotoštevilke se da ozžrebat. Vendar ej to v nasprotju z karmo itd. Jaz sem ekrat za foro samo eno in bila j eizžrebana
Več pa jih nisem ker to ni dovoljeno, če je človek na pravi poti bo tisto kar potrebuje samo prišlo do njega
lp
Ko si vprašal kako se zaščititi pa take fore. Bom čist na izi razložu.
Ko se boš enkrat začel ukvarjati z dobrim, zdravo živet in zdravit bodo nate slabe sile navalile ko kobilce:P
In če boš ti počel dobre stvari itd. ti en bodo škodovale, jih boš pa čutil, vendar do tebe ne bodo prišle saj je na tvoji strani bog itd.
Maš pa srečo, glede uprašanja kako vspostaviti ščite alio nekaj takega
Jest bi lahko o tem napisu doktorat. Sam sej sebi enkrat za preiskušnjo če tovrstne energetske blokade delujejo tudi v fizičnem svetu postvail energetski ščit proti klopom. Nekega dne sem imel celo nogo polno klopov in to že kakih 10 min. Niti eden se me ni prijel
Z klopi nimam več nobenih probleov.
Naj ti pa polvem še to. Ker me ej zanimalo ali lahko tudi drugi sami zase naredite take ščite sem vprašal nihalo. No odgovorilo mi je da bi za tak ščit nekateri porabili nekaj ur, pa še bi bilo delovanje uprašljivo.
Sm ap že mal preveč povedu xD (lahko bi ti tudi kako se sčite vspostavlja vendar vidim, da je vse tukaj tako zanič, nimate pojma o pojmu kaj sploh magija je
Upam da oprostite že za vsaj stoto kritiko
Aja pa lotoštevilke se da ozžrebat. Vendar ej to v nasprotju z karmo itd. Jaz sem ekrat za foro samo eno in bila j eizžrebana
Več pa jih nisem ker to ni dovoljeno, če je človek na pravi poti bo tisto kar potrebuje samo prišlo do njega
lp
Sporočilo uredil(-a) nostradamos dne 22 October 2009 - 05:06 PM
Objavljeno 21 February 2010 - 02:20 PM
tudi mene zanima vse o beli magiji ljudi ki sem jih do zdaj vprašal so mi rekli naj na vse pozabim bela magija se mi zdi zelo vredu in zanimiva tak da prosim da mi poveste čim več sem šele začetnik
Sporočilo uredil(-a) senta11 dne 21 February 2010 - 02:20 PM
Objavljeno 06 July 2011 - 08:08 AM
je pa tudi ena spletna stran kjer imaš vse o magiji zeliščih in vse ostalo. pa razlika med belo in črno je ta da se črna dela ob mlaju in ima negativne učinke bela ob polni luni naraščajoča v času od mlaja do polne lune in padajoča pod polne lune do mlaja. tak samo za info. ima kdo kakšne uroke jas bi rabla če bi mi jih lahko poslal. ( http://www.pentagram.si/ ) to pa je stran za vse ki se pravkar učijo o magiji... zelo koristna... tudi zelišča so zravne njihove koristi in kako se pripravijo v čaj čarovniški (zaščitniški) krogi in vse ostalo
več vam pošljem ko dobim več informacij
več vam pošljem ko dobim več informacij
Objavljeno 04 August 2011 - 12:05 PM
Pozdravljeni!
Sem začetnik in ta bela magija se mi zdi kar zanimiva.A mama pa nekaj vrasanj.
-Ti lahko bela magija "škodi" če se z njo ukvarjaš?
-Kako začeti z njo? (prosim napisite in ne spletni strani kjer je vse v english)
-Ti lahko koristi?
-Kako?
-A potem ce se s tem ukvarjas nesmes bit zaljubljen oz. iskazovat custev in podobno?
Zaenkrat je to vse.Lahko pa ce imate cas vse napisete.Cim vec bi rad vedo ker me zanima vendar me je ob enem tudi strah sicer nevem zakaj.
Lp.R
Sem začetnik in ta bela magija se mi zdi kar zanimiva.A mama pa nekaj vrasanj.
-Ti lahko bela magija "škodi" če se z njo ukvarjaš?
-Kako začeti z njo? (prosim napisite in ne spletni strani kjer je vse v english)
-Ti lahko koristi?
-Kako?
-A potem ce se s tem ukvarjas nesmes bit zaljubljen oz. iskazovat custev in podobno?
Zaenkrat je to vse.Lahko pa ce imate cas vse napisete.Cim vec bi rad vedo ker me zanima vendar me je ob enem tudi strah sicer nevem zakaj.
Lp.R
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0