Skoči na vsebino

Bela magija

67 replies to this topic

#1 Kael

Kael
  • Člani
  • 56 Objav:
  • Interests:Magija

Objavljeno 18 March 2008 - 03:38 PM

Najprej vsem en lep pozdrav na forumu

Sem Kael, novi član na forumu in sem se resno začel ukvarjati z belo magijo.
Upam da ste tudi vi vsi tukaj resni in si boste malo prebrali kaj bom napiso.

Sem začetnik. Tako kot je bil vsak od vas nekdaj. Trenutno se učim pravilno meditirat ter pravilno dihanje. Imam tudi svoj dnevnik, v katerega si z cirilico zapisujem vse kaj se mi dogaja. Ukvarjam se nekje en mesec.

Zdaj pa bi vas proso da mi malo pomagate pri teh stvareh.
Proso bi vas da če imate kakšne predloge glede začetka da jih napišete. Najbolj pa me zanima vse o beli magiji. Veliko sem že prebral o tem in premislo. Ampak nebo nič škodlo če bo kdo kaj povedo; več veš boljše je.

Najbolj pa me zanima če poznate kakšne uroke za zaščito ali katere druge, ki imajo vez z belo magijo. Tudi kakšni začetniški uroki bi prišli prav.

:D
"I shall serve the Light and Good. Magic is my destiny"

Objavljena slika

#2 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 18 March 2008 - 07:17 PM

pa meni se zdi da ti gre čisto super. sam boš največ odkril in spoznal. najdi kje (tudi na internetu se da najt) kako narediš urok sam, in začne ustvarjati svoje uroke. Prav ti bo prišel tudi seznam rastlin, če še nimaš.

#3 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 19 March 2008 - 07:05 PM

jaz sem pred nekaj minutami gledal malo o satanistih , cerkvah , duhovnikih ... in sem šel na stran urokov pa sem videl , da je tudi za belo magijo potrebno imet nek pentagram  ... Je kakšen urok , ki ga lahko narediš brez satanovega znamenja pa kakršnokoli to že je ??? Ker se nočem spuščat v to vero ... bi pa probal z magijo

#4 Kael

Kael
  • Člani
  • 56 Objav:

Objavljeno 19 March 2008 - 10:13 PM

Aha vidim da si tudi ti bolj slabo izučen o pentagramih...

Bom probo razložit na kratko kaj pentagram pomeni  :ph34r:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentagram je petkotna zvezda. Vsak kot predstavlja en element zemlje.
Ti elementi so:
-duša,
-voda,
-zrak,
-zemlja in
ogenj.

Če je pentagram obrnjen navzgor je pravilno obrnjen in to pomeni, da je to božji simbol in da imaš zaščito pred zle silami. Navzdol obrnjen pentagram (to so si sami zmislili ) pa imajo satanisti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Upam da ti je zdaj jasno :D pa preden kaj rečeš komu poglej kak ima obrnjen pentagram :P

Te informacije sem se naučo z spletne strani, po kateri se tudi učim magije : http://www.spellsand...pentagrams.html .

Kar se tiče rastlin bi lahko dobo seznam/spletno; pa glede svojih urokov tudi prosim :lol: ker bi mi olajšalo iskanje :D

Objavljena slika

#5 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 20 March 2008 - 11:40 AM

mja glede pentagramov je blo veliko govora. večina ljudi dela to napako, in misli da je pentagram simbol satanistov, med tem ko imajo oni res navzdol obrnjen pentagram le da ha imenujejo zvezda boginje (se mi zdi) samo smo se pa tudi že menli glede tega da naj bi bil originalni pentagram tudi obrnjen na vol tako da, teh mnenje je ogromno. seznam ratlin imam v slovenčini in ti ga lahko pošlem, samo ni preveč obsežen.

#6 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 20 March 2008 - 07:58 PM

ja samo zakaj pa majo satanisti kot nek simbol (tudi tisti pravi satanisti ) pentagram ??? :D

OK sem že pogledal na netu pa hvala res !!!

Sporočilo uredil(-a) Dario dne 20 March 2008 - 07:59 PM

#7 Ras Atan

Ras Atan
  • Člani
  • 13 Objav:

Objavljeno 20 March 2008 - 10:12 PM

če se želiš ukvarjat z magijo se ne moreš samo z belo... boš dost kmal spoznal kaj je siva magija in črna ima veliko večjo moč kot samo škodovanje nekomu...

k boš prebral par knjig o različnih vejah magije, različnih verstvih in boš znal svoje uroke boš šele videl kaj to zares pomeni... če prej ne odnehaš

#8 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 21 March 2008 - 11:17 AM

prosim kdo sploh še deli magijo na belo črno sivo rdečo rumeno rjavo karkoli že? Čeprov zajameš vodo iz vodnjaka vedno z novim vedrom in maš tko napolnjenih recimo 10 veder vode, je še vedno vsa voda pršla iz istega vodnjaka. ima isti okus(oz neokus) in isto zgleda. gre samo za namen, moč, in svobodno voljo.

#9 Kael

Kael
  • Člani
  • 56 Objav:

Objavljeno 21 March 2008 - 04:09 PM

azmond ima čisto prav :D

Magija je samo ena ! Človek ji je le dodelil barve (belo, zeleno, črno, sivo, rdečo itd... ) zaradi njihove uporabe.

Kar se tiče knjige rastlin mi prosim pošlji na moj e-mail : frasonator@gmail.com

Kar se tiče mene...trenutnos em se začel ukvarjati samo z belo ker ni tako nevarna kot črna...in vem da je črna bolj močna in da ni namenjena samo škodovanju ljudem.
Kot pravijo nekateri : najboljše je obvladati vse.

Glede pentagramov dario pa sem že tudi veliko veliko pregledo... vsakdo pravi po svoje. Samo je pa dobro vprašanje :lol: po mojem mnenju so ga uporabili zatem ko so jih začeli uporabljati magi.

Objavljena slika

#10 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 21 March 2008 - 04:53 PM

meja med belo in črno magijo je skoraj neopazna. niti ne moraš rečt da je črna bolj nevarna od bele. vse kar pošlješ v svet se vrne nazaj k tebi, kakšno moč pa bo imelo ko se vrne je odvisno od moči tvojega uroka. če delaš slabo, se ti vrne slabo. delaš dobro, vrne se ti dobro. če upoštevaš zakon svobodne volje, kar pomen  da ima vsak človek pravico odločat zase, je črna magija tudi to če pomagaš nekomu ki je bolan da ozdravi. če ta človek ne ve da si naredil recimo kak urok zanj ki mu bo pomagal ozdravet, potem si kršil njegovo svobodno voljo.

ok dobiš na mail

Sporočilo uredil(-a) Azmond dne 21 March 2008 - 04:53 PM

#11 Kael

Kael
  • Člani
  • 56 Objav:

Objavljeno 21 March 2008 - 05:07 PM

hvala ti, to pa si ful dobro razložo :D

jaz bi še samo tu dodal mogoče sivo magijo kot tisti prehod iz bele v črno in obratno...

pa hvala da boš poslal :lol:

Objavljena slika

#12 mihael12

mihael12
  • Člani
  • 1 Objav:

Objavljeno 22 March 2008 - 12:12 PM

alo jas bi rad se začel z tem ukvarjat pa nevem  če je kakšna spletna stran v slovenščini ki je o magiji kaj razloženo :D

#13 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 22 March 2008 - 08:07 PM

več boš odnesel če si prebereš kako knjigo. za začetek ti bo prav prišla tudi Knjiga Urokov od Marjetke Jeršek. ampak to so še manj kot osnove. samo če nimaš niti najmanjšega znanja bo to ok.

#14 Kael

Kael
  • Člani
  • 56 Objav:

Objavljeno 22 March 2008 - 08:55 PM

Poglej jaz sen začel z te spletne strani. Ker pa vem da je začetek teški ti bom pomagal malo pri začetku.

Najprej si poglej in preberi to spletno stran : http://www.spellsand...m/beginner.html
Na žalost je v angleščini.

Z te spletne strani boš vse izvedo kak začeti.
Pa še na kratko nekaj jaz povem kak začeti :
-najprej si poglej na interneti in preberi vse kaj ima v zvezi z magijo...več veš bokjše je za tebe !
-uči se kako pravilno vdihovat (tako kot pri spanju do konca vdihni v pljuča) in izdihovat (ves zrak iz sebe)
-nauči se meditirat
-naredi si dnevnik v katerega boš si vse zapisoval.

To bi bilo to :D

Objavljena slika

#15 Kael

Kael
  • Člani
  • 56 Objav:

Objavljeno 23 March 2008 - 11:44 AM

btw zanima me nekaj kar bi znalo biti zelo pomembno :
če si mag moreš svoja čustva obvladovati (to pomeni da se ne jočeš za katerim ki je umrl, ne izkazuješ veselja ... ) ??? to me pa fejst zanima  :D

Objavljena slika

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0