V tem trenutku mi je sicer ideja precej zanimiva, ampak po drugi strani težko dosegljiva.
Izginotje administratorjev in moderatorjev
Started by gost1, Aug 11 2003 10:19 AM
199 replies to this topic
Objavljeno 12 August 2007 - 11:30 PM
Samo tukaj rabiš na začetku kar eno fajn finančno injekcijo, da financiraš prvo tiskanje, pa verjetno še je treba en kup nekih dovoljenje zakupit ...
V tem trenutku mi je sicer ideja precej zanimiva, ampak po drugi strani težko dosegljiva.
... poleg tega mam nadaljna tri leta čas še skorajda samo še čez počitnice, pol pa še faks in tudi takrat dvomim, da bo kaj veliko časa....vsaj sliši se zanimivo, če že druga ne
Objavljeno 15 August 2007 - 06:20 PM
... če bi sploh lahko prišli do nje in Bush ne bi cenzuriral 3/4 napisanega saj so ameriška ušesca (in očesca) precej občutljiva ... ker oni majo malo smešen način določanja primernosti vsebin (izkušnja in ene določene igre
) ... Recimo za ene scene, ki kao prikazujejo spolne odnose (čeprav si jih lahko videl samo, če si z neta potegnil nek hekerski program= niso bile vključene v originalno igro) moraš biti polnoleten, ampak ko si pred namestitvijo tega programa kot blazen laufal po ulici in streljal, ter z motorko klal ljudi, pa je bilo dovolj, če si bil star že 17. ... Poeni, da nekakšna semi spolnost je bolj cenzurirana kot blazno pobijanje po ulicah znanih ameriških mest. Le zakaj se po univerzah v ameriki non stop nekaj koljejo?
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0