DUH
Started by Green, Feb 18 2008 05:34 PM
26 replies to this topic
Objavljeno 27 September 2008 - 11:36 AM
Green, je Feb 18 2008, 06:34 PM, rekel:
oi sm nov na forumu rd pa bi neki puvedu k sm gledu forum o duhovih:
ne me met za norga no pa sej sodeč ka se govori kle gor mislm da me nauste mel k stvari:
mam vikend na notranjskem čist novo hišo in blabla.. no ja u tej hiši straši. že večkrat k so moji frendi pršl hmen so se dogajale čudne stvari npr. koraki na podstrešju,loputanje in zapiranje vrat... in najhujše pa je k sm biu enkrat sm u celi bajti(je zlo velikaaaa in verjemte ni blo luštn) grem spat in k se hočm ubrnt zagledam anga človeka ob moji postli k me gleda naravnost v oči jst sam WTF! hit pržgem luč in pol nč. no to je blo ene 3 leta nazaj nazadne pa sm ga vidu ene 14 dni nazaj. KUA PRAUTE
ne me met za norga no pa sej sodeč ka se govori kle gor mislm da me nauste mel k stvari:
mam vikend na notranjskem čist novo hišo in blabla.. no ja u tej hiši straši. že večkrat k so moji frendi pršl hmen so se dogajale čudne stvari npr. koraki na podstrešju,loputanje in zapiranje vrat... in najhujše pa je k sm biu enkrat sm u celi bajti(je zlo velikaaaa in verjemte ni blo luštn) grem spat in k se hočm ubrnt zagledam anga človeka ob moji postli k me gleda naravnost v oči jst sam WTF! hit pržgem luč in pol nč. no to je blo ene 3 leta nazaj nazadne pa sm ga vidu ene 14 dni nazaj. KUA PRAUTE
Jaz pravim ,da prej se nauči pravilo slo. napisati potem piši.
P.s.: Verjanem ti ,da straši v vikendu
Objavljeno 25 October 2008 - 02:48 PM
Hmmm ma bom kr tle pisala.Ammm a je že kdo od vas slišal,da naj bi na Koroškem bil kraj Hudqa Luknja,kjer naj bi več ljudi videlo ponoči ob cesti stati štoparko v belem,in da tisti,ki so ji ustavili so jo videli sedeti v vzvratnem ogledalu,ko pa so čez čas pogledali je ni bilo več.To sem jst o tem nekaj brala na internetu,pa še včeraj mi je en kolega pravil,da somu o tem govorili ljudje s koroške,da se je to dogajalo oz. nevem če se še.Kaj vi menite o tem?
Objavljeno 26 October 2008 - 03:30 PM
Ja ne fora o tem sem dost brala na različnih forumih ko so to omenja.Pa jst tko to povem enmu kolegu pa je reku,da je na koroškem res znano po tem,pol sem enmu drugemu povedala o tem pa je reku,mda se o tem že 20let govori da tam ena štopa duh pač.Baje je bilo veliko vojakov tam ubitih,če sem prav razumela.
Objavljeno 29 October 2008 - 02:11 PM
em... zvezi s to šoparko sem jaz našla na internetu pa še pretresliv video je zraven
http://katjalenart.b.../31/bela-gospa/
http://katjalenart.b.../31/bela-gospa/
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0