Skoči na vsebino

Čarovnice

247 replies to this topic

#16 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 02 September 2003 - 10:47 AM

Hvala...upam da Izidor mi bo dal še kaj info o tem!
Objavljena slika

#17 Scullyjeva

Scullyjeva
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 21 September 2003 - 09:58 AM

PRIJETNO BRANJE VAM ŽELIM
Jaz mam pa ful izkušenj s črno magijo.stara sem 14 in zaj mi nebo noben vrjel.samo vse je res kar bom napisala.mami sem že pravla ampak je mislila da sem nora.zaj pa sem prišla na to stran ker upam da mi bo kdo vrjel.mogoče so vse te MALENKOSTI samo NAKLUČJA samo jaz ne vrjamem v naklučja.
jaz se že odkar vem za sebe zanimam za duhove spiritualizem oz.za vsako čudno in nadnaravno stvar.v eni knjigi sem brala da majo nekateri od 13 pa do 16 tako moč da znajo kao čarati.no odkar sem bla stara 13 se mi dogajajo čudne svari.mogoče pa sej pravim so to samo naklučja al pa mam v podzavesti da znam čarat.si jaz samo tak mislim :)))))
bom kr začela s primeri:
jaz mam kao svoj način čaranja:npr.če mislim kaj "čarat" vzamem list papirja pa gor napišem rime ki se nanašajo na to kaj mislim naredit.ker mam dober spomin si zapomnim vse kaj gor napišem.pol poiščem prostor kjer bom sama in dam okoli sebe sveče pol pa ta listek zažgem in ob zažiganju izgovarjam te besede oziroma povedi ki sem jih napisala.
no in tu so moji primeri:pune jih je zato bom stoposto kakega pozabla.mam pa eno iskušnjo z meditacijo če bi temu lahko tak rekla.v sedmem se mi je zgodlo da smo pisali matematiko pa nisem NIČ vedla.zato ko me je tisti dan ata pripelo v šolo sem še sama nevem kak mi je to uspelo bla ful umirjena in na nič nisem mislila.pol pa pridem v šolo 2 min pred začetkom matematike.ko sem se vsedla za mizo in ko smo dobili teste sem bla malo živčna ampak sem se probala umirit.vse sem reševala z lahkoto.samo pisala sem.in čez en tedn zvem da sem mela skoraj vse prav in da sem pisala 5.al pa to:mi živimo v bloku v 2 nadstropju.starša sta kupla postlo in tisti dan so nam jo z kamijonom al s čim pač s tistim ko vozijo pohištvo pripelali pred blok.vlka sem 160 in mam 49kg to pa pravim zato ker sma z atejom nesla tisti krat(noben ni mogo prit pomagat;mama je delala drugega pa ni hoto ata klicat ker ga je zanimalo če bom lahko nesla) stoposto sem nesla okrog 60 kg ker moj brat ma 26 kg pa ga z lahkoto dvignem.seveda sma postlo nesla po delih okrog 50kg sem pa sigurno nesla.to pa samo zato ker sem se skoncentrirala in zbrala......ko sma pa vse prnesla pa so se mi roke pa noge tresle od napora še pol ure menda.samo to je pač tak.to si mogoče vse skup samo mislim da sem se jaz zbrala
no zaj pa magija:jaz sem pred enim letom mela fanta ko sem bla ful v njega;sej vete PRVA LOVE.no in me je pusto to je že eno leto nazaj.no in te ko me je pusto sem razne uroke spuščala na njega.črna magija pa to ko nebi smela.naj umre pa take finte.in čez tri dni je umrl moj frend ko je bil star 15.to pa zato ker sem mojo energijo usmerjala drugam kot bi jo morala.al pa npr.jaz sem vedno bla ne v središču pozornosti :) pol pa sem v šestem naredla urok da bi bla v središču pozornosti no in drugi dan prijem v šolo in so se vsi okrog mene ful vlačli(večinoma fanti)pa me šlatali pa take  :)))) nevem sej pravim da so to mogoče naklučja samo jih je že preveč.al pa zadne cajte se mi dogaja da:jaz sem večinoma sama doma in starša prideta iz službe okrog 10pm samo včasih prideta ob pol devetih včasih pa ob pol enajstih.in vedno čutim pet minut kdaj bota prišla.npr sem sama doma pa čutim kao da kluči rožljajo pol pa si rečem ja prišla BOTA pol pa čez 5-10min res prideta.ampak tiste kluče menda samo v glavi čujem.al pa če sem ful jezna se pokvari tv oz.se ne da slike dobit.al pa radijo začne štekat.pol kaj še........no večinoma uporablam črno magijo ampak ker sem budalo pa je neznam uporablat se skoraj vedno obrne proti meni.al pa enkrat sem spoznala pač enega fanta pred pol leta in sem si pač,ker jaz vedno rada vem vse o kerem fantu če hodim z njim,zvečer mislila da še ga morem zjutraj vprašat kak je njegovemu bratu ime(bedno vprašanje pa kaj zaj)no in sem tisto noč sanjala da mu je ime luka(njegovemu bratu)no in zjutraj ga vprašam pa mi je reko da je bratu ime luka.skoraj bi me kap.zaj se več nič ne spomnim čeprav vem da se mi je še vsaj par takih stvari zgodlo.mogoče sem nekaj posebnega ker mam tri devetke v mojem r.dnevu.samo to je pač tak.moj brat jih tud ma pa ne zna čarat no sej je 7 star  :)))))) pa moj planet je saturn ko je podobno imenu satan samo to je spet tak.to ne vrjamem da ma kaj veze s tem.mogoče pa  :)))))))) če se bom še kaj spomnila vam povem.jaz bi ful rada mela kako knigo senc al kaj takega samo to se nikjer ne da dobit ne???????samo v filmih

#18 Postal

Postal
  • Člani
  • 74 Objav:
  • Interests:rad zalivam grmovja in sadim jablane

Objavljeno 24 September 2003 - 11:33 AM

:D  :lol:  :lol:
naključja
:lol:  :lol:  :lol:

in bedne fore :lol:

če res znaš kej čarat prklič na soseda urok da mu bo ps crknu...če bo ratal me poklič :lol:
Objavljena slika

#19 Izidor Plazar

Izidor Plazar
  • Člani
  • 49 Objav:

Objavljeno 24 September 2003 - 06:28 PM

Scullyjeva in vsi ostali, ki vas zanima svet okultnega. V času pubertete v človeku križi največ enerhije, ke mora telo rasti. Učinek te energije pa se pozna tudi na višjih nivojih. Zato imajo najstniki (močneje nakstnice) zelo velike okultne sposobnosti. Te sposobnosti so telepatija, astralna projekcija, možnost premikanja stvari na daljave. Nekateri se teh moči zavedajo, a mnogi ne. Tisti, ki se jih zavedo lahko z malo študija funcije uma  in telesa, dela narsikaj.

Naj povem, da sem se teh sposobnosti začel zavedati dokaj pozno, vendar sem uspel del tega obnoviti in delati s temi sposobnosti.

Zato Scullyjeva zavedla si se, da imaš neke sposobnosti, ki pa za človeka niso nič posebnega. Vsak človek je sposoben telepatije, astralne projekcije in podobnih stvari, a ima te stvari skrite nekje globoko v umu. Vendar pa si v zelo občutljivih letih in pazi kaj počenjaš. Te sposobnosti te lahko zelo zapeljejo na stran pota. Predvsem pa tega ne razlagaj veliko ljudem. Veliko ljudi te ne bo razumelo, ker se tega niso zavedli.

#20 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 07 November 2003 - 02:25 PM

Izidor mi lahko odgovoriš na to:
"Verjamem da je bela magija težja od ?rne....samo me zanima zakaj?
Mogo?e zaradi tega, ker ?rna magija je vsepovsod....Lizaa"
Objavljena slika

#21 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 10 November 2003 - 08:11 PM

Mogoče!
Objavljena slika

#22 Galadriel

Galadriel
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 10 November 2003 - 08:39 PM

pomoje zato ker je veliko lazje hoditi po zgreseni poti kot po pravi. ne me narobe razumet prosm.

#23 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 10 November 2003 - 08:41 PM

Razumem
Objavljena slika

#24 Galadriel

Galadriel
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 10 November 2003 - 08:44 PM

no hvala.

#25 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 10 November 2003 - 08:46 PM

prosim
Objavljena slika

#26 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 13 November 2003 - 05:20 PM

Dobra razlaga... :wink:
Objavljena slika

#27 metty

metty
  • Člani
  • 48 Objav:

Objavljeno 28 November 2003 - 03:23 PM

Mene pa zanima kj več o tem kako premikat stvari na daljavo...se to res da?Kak to vadiš...jst vrjamem v to da se da...sam me zarad tega vsi zajebavajo da preveč gledam tv...ka moreš delat...obstajajo knjige,uroki??Lepo bi prosla koga da mi razlož,posebi tebe Izidor...če ne tuki bi pa prosla da mi na mail kdo pošle...

#28 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 29 November 2003 - 01:40 PM

Glede premikanja stvari ne bi ti znala nič povedat, ker nikoli nisem o tem kaj dosti brala...sej če ti izidor ne bo tu odpisal, mu napiši ti mail....ker že nekaj časa ga ni!
Objavljena slika

#29 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 22 January 2004 - 12:31 PM

Zdaj bi mi ena čarovnica prišla prav......a ve katera čarati?

#30 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 22 January 2004 - 02:22 PM

Imam eno knjigo...o čem bi rada oz. koga bi rada začarala?
Objavljena slika

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0