Čarovnice
Started by Bina, Aug 04 2003 12:29 PM
247 replies to this topic
Objavljeno 25 July 2006 - 05:52 AM
Andariel odgovor tebi. Že ko sva začela hodit s tem fantom, sem čutila, da je nekaj narobe. Mislim, jaz sem zelo staromodna, tako da dlje kot do objemanja in poljubov nisva prišla, bila sva skupaj dobre tri mesece. prvi mesec je še nekak šlo, samo me je motilo to, da mi je skozi poklanjal neke drobnarije, kot npr. gumice za lase, špange, prstane, zapestnice, skratka reči, ki je hotel, da jih nosim. ker niso bile po mojem okusu, sem jih le stežka dala gor, v redu pa sem, ampak občutek je bil, kot da je 24 ur fizično prisoten zraven, malo moteče, nisem se mogla več zbrati, skozi sem bla raztresena. Potem je želel, da sva vedno več časa skupaj, recimo šla sva v kino, po dveh urah sedenja zraven njega sem bila kot ožeta limona, izčrpana. Sčasoma se mi je zdelo, da enostavno v glavi nimam več kaj drugega kot misel na njega, kot da bi se mi preselil v možgane, in to ni bilo prijetno. Eno jutro pa pridem v kopalnico, se zazrem sebi v oči in grozno, oči brez leska, črni podočnjaki, obupno. Zaljubljeni ljudje naj bi vendar kar sijali. Kako sem se rešila? Zaprla sem se v sobo, prosila domače, da me absolutno ne vznemirjajo, kar tudi upoštevajo dosledno, ker če me kdo zmoti sredi meditacije, je kriza. Enkrat na leto opravim en mali obred, čiščenje energije in obnova energije iz, malo se bo slišalo hecno, vesolja. Pri meditaciji moraš doseči stopnjo, ko ti srce bije zelo počasi in si praktično odklopljen od fizičnega sveta, si kot tunel, v zemljo gre vsa slaba energija, iz kozmosa pa vate čista bela enegija, kot nekakšen pretok. Praktično si v vsaki celici svojega organizma in čistiš. Bolj preprosto ne znam povedati. Skratka pokrpaš luknje, enostavno veš kdaj je dovolj, no in to je bil trenutek, ko sem še okrog sebe naredila ovoj, zakaj modre barve, ne vem, pač je tak naneslo. Drugi dan, ko je fant prišel, me objame in se takoj odmakne in reče nekak čudna si danes. Ves čas sem ga gledala v oči, enostavno ni zdržal pogleda, vedno bolj je bil nemiren, pol se je začel tresti in rekel, da mora iti. Zvečer sem ga šla miselno obiskat še v sanjah, drugi dan me je klical in rekel, da ga je v zvezi z mano tlačila grozna mora in da čuti, da nisva za skupaj. Yes! Bila sem rešena. Če se zdaj kje srečava, se me izogne, prijatelju je pa rekel, da me je zapustil, ker sem frik. Hecno ne, po moje sploh ni vedel, kaj se je dogajalo v resnici, da je v bistvu on bil kriv in da se je zadeva odvijala na drugi ravni.
Kaj boš pa ti naredil, pa ne vem, ker ne vem s čim in kako se ukvarjaš.
Kaj boš pa ti naredil, pa ne vem, ker ne vem s čim in kako se ukvarjaš.
Objavljeno 25 July 2006 - 11:08 AM
go nirti, go nirti, go nirti...
ja te fore pa poznam- mislm, no ne fore, tko pravjo...da je najbolj da zavrneš če ti nekdo kupi kaj takšnega da ti res ni ušeč pa se ti zdi malenkost ali pa brezveze...denarnica, sponka, zapestnica, prstan...to se- če mene vprašaš, napolne z njegovo vibracijo, pač s ciljem da te osvoji in potem te okuži s tem da ti več ne razmišljaš po svoje, to nisi več ti ali pa si zmatran ker se telo poskuša upreti...mensezdi da je tak
ja te fore pa poznam- mislm, no ne fore, tko pravjo...da je najbolj da zavrneš če ti nekdo kupi kaj takšnega da ti res ni ušeč pa se ti zdi malenkost ali pa brezveze...denarnica, sponka, zapestnica, prstan...to se- če mene vprašaš, napolne z njegovo vibracijo, pač s ciljem da te osvoji in potem te okuži s tem da ti več ne razmišljaš po svoje, to nisi več ti ali pa si zmatran ker se telo poskuša upreti...mensezdi da je tak
Objavljeno 25 July 2006 - 01:56 PM
Nekaj takega ja, sam da se sploh ne zaveda kaj dela. Različni ljudje pač. jaz ne maram daril, dobro, edino čokolado
tiste se ne branim. Stvari, ki jih dobim za rojstni dan ali kak drug praznik, hitro pospravim v kakšno škatlo, v moji sobi so samo moje reči.
Objavljeno 01 August 2006 - 08:24 AM
Jaz pa že menda 3 leta za mobitel šparam, pa si pol skoz neka drugega kupim.... nazadnje sem imel že 30 000, pa je šlo skoraj vse za nove rolerje.... se vsaj malo gibam= zadovoljen z nakupom.
Zdaj pa sem ravno včeraj od babice dobil cankarja
pa še rojstni dan mam čez en mesec, pol pa kr v trgovino po mobitel (nič več razmišljanja
)
Zdaj pa sem ravno včeraj od babice dobil cankarja
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0