Raziskovalni team
Started by Anubis, Nov 08 2007 04:02 PM
43 replies to this topic
Objavljeno 22 November 2007 - 04:30 PM
Tale skupina, pa dokumentarec potem...sliši se suuper. Sem za če boste potrebovali še kakšnega člana....
Sem pa iz bližnje okolice Celja (Šentjur pri Celju). Samo to me zanima. Glede srečanj. Sicer imam avto, samo pogostih srečanj nebi mogel obiskovat-šola, ja. Nevem kako ste drugi pri tem... Drugače pa msn al kako?
lp!

Ad omnia parati sumus. -- "Pripravljeni smo na vse."
Sem pa iz bližnje okolice Celja (Šentjur pri Celju). Samo to me zanima. Glede srečanj. Sicer imam avto, samo pogostih srečanj nebi mogel obiskovat-šola, ja. Nevem kako ste drugi pri tem... Drugače pa msn al kako?
lp!
Ad omnia parati sumus. -- "Pripravljeni smo na vse."
Sporočilo uredil(-a) Fremmed dne 22 November 2007 - 04:30 PM
Objavljeno 24 December 2007 - 08:19 PM
ja jst bi se prdružu
sam srečanj se nebi udeležvat mogu se kako leto do ispita ^^ sm pa iz okolice kočevja, se ukvarjam z parapsihologijo, določene kineze, avtomaticno pisanje , pa tud verjamem u duhove
zdej probavam iskat EVP etc.. ce me sprejmete u ekipo bom hvalezn ^^
jst lahko kle okol malo si grem pogledat za kake legende itd.. poznam nekoga ki bi mi lahko nekaj o tem povedala
lp
jst lahko kle okol malo si grem pogledat za kake legende itd.. poznam nekoga ki bi mi lahko nekaj o tem povedala
lp
Objavljeno 25 December 2007 - 03:26 PM
Dario, je Dec 25 2007, 12:30 PM, rekel:
Poletne počitnice so glih za takšna srečanja ... Zdaj se pa potrudimo , da nebo popravnih ... 
Objavljeno 25 December 2007 - 05:11 PM
sm jst u teamu?? =D dons grem se do ene stare gospe k ma zanimive zgodbe =) resnicne! pa mogoce kej ve o kaki legendi pa o kakih duhovih...
vidla je ko je bila u ausvichu al kok se napise neko maško vko kot srnica (videlo je par ljudi) , videla je kačo ki je ni nikjer v knjigi, dolgo nazaj je kle 100m od moje hise nv zraku lebdel nek stvor pol root pol človek pa mel je noge kot bik kopita itd..
torej ce hocete lahko grem malo povprašat =) ker ta stara gospa je zelo modra zenska!
lp
vidla je ko je bila u ausvichu al kok se napise neko maško vko kot srnica (videlo je par ljudi) , videla je kačo ki je ni nikjer v knjigi, dolgo nazaj je kle 100m od moje hise nv zraku lebdel nek stvor pol root pol človek pa mel je noge kot bik kopita itd..
torej ce hocete lahko grem malo povprašat =) ker ta stara gospa je zelo modra zenska!
lp
Odgovori

1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0