Azmond, je 07 November 2008 - 11:36 AM, rekel:
Meni je ta knjiga takoj ko sem jo prijel v roke in začel brat postala odvečna. Na začetku ko so se pojavili raelanci so mi bli kul. Čim sem pa zvedel da je njihova filozofija da duše v resnici ni in da se večnost doseže s kloniranjem sam se zakrohotal in si mislil kakšni bedaki. Zdaj me pa skrbi. Zakaj. Ker kloniranje je ravno specialiteta reptilov. Tistih najnižje vrste ki jebejo naš planet. Moje skromno mnenje.
Po tem mnenju imam občutek kot da nisem edini, ki ve kdo je kdo in zakaj smo tu v telesih na tej zemlji. Saj v omembi v Svetem pismu kjer piše da je Adama in Evo kača nagovorila naj jesta iz drevesa spoznanja vendar to drevo ni bilo jablana ali pa drevo znanja temveč prepoved spolnih odnosov s osebo s katero duša nima nič skupnega.( In potem, ko je Bog ustvaril Adama in Evo je pokazal s prstom proti drevesu spoznanja in rekel ne jejte sadov tega drevesa kajti potem boste izgnani iz raja.)Greyevske starešine so pokazali s prstom na naključne ljudi, ki so bili zbrani okoli starešin in so dejali ne imejte spolnih odnosov s tistimi čigar duša se ne ujema z vašo dušo tisti, ki pa bo pa ne bo odšel v kontinijum onstranstva. Definicija - 2 duši, ki sodita skupaj imata dovoljen spolni odnos zaradi zagotovitve teles novim dušam, ko umreta pa če prav vsaka posebej sta tisti 2 duši eno in odpotujeta v kontinijum onstranstva koder ostaneta za vedno toda v tem bi morali imeti res debato, ker je stvar zlo zakomplicerano razložiti no kača je bil eden od reptilov, ki so se spustili na naš planet ter šli v spolne odnose z zemelskimi ženskami in nato so se ljudje pokvarili in tako je še dan današnji upam da s tem nisem užalil nežnejši spol poznam nekaj takih parov kjer oba tako moški kot ženska čutita da sta njuni duši eno in da sodita skupaj in nista imela nobenih drugih partnerjev partneric pred tem niti po tem ko sta se našla. Kaj se zgodi s tstimi, ki to kršijo? Preprost odgovor vedno znova so obsojeni na zemljo dokler ni vse tako kot mora biti definicija definicije - reinkarnacija. Takratni pisci si niso znali pravilno razlagati dogotkov in so si jih razlagali kakor so vedeli in znali. Aja glede te raeljanske knjige pa, prebral sem jo vendar se strinjam s teboj glede tega da ni bilo vse tako kot piše v tej knjigi lahko da je res doživel srečanje 1 kategorije in ni dobro razumel njegove francoščine. Cenim njegov trud, spoštujem judovski narod a ne zaradi vere temveč zaradi trpljenja, ki so ga trpeli v času vladavine nacizma in so ga preživeli vendar to da raeljancem duše ne pomenijo nič je popovn absurd.