Objavljeno 23 December 2008 - 01:38 AM
Jaz sem to stvar nekoč našel bolj po naključju- čist enostavno- če združiš fenomen boga in nezemljanov- potem dobiš to filozofijo.
In po tej formuli sem zasledil raeljansko filozofijo na netu, naročil knjigo in bil zelo navdušen, predvsem zato, ker sem sam iskal neke informacije in sam našel tole stvar. in moram reč da mi je zelo blizu, čeprav nisem raeljan. Ta religija obljublja prihod nezemjanov čez pribljižno 20-30 let in obljuba dela dolg. Čas bo pa pokazal vse. Stvar mi ni primerljiva z ala Blossom Goodchild, Prophet Yahweh....skratka upam da bo kaj iz tega. Narejen mam neke vrste načrt: Zmeraj ko gledam, berem kake stvari v zvezi z nezemljani, izhajam iz te knjige, primerjam sporočilo te knjige z sporočilom kakih kredibilnih prič. In ugotavljam da se stvari zelo ujemajo. Če bodo vlade pričale, da smo zemljani ustvarjeni in da je darwinova teorija pravljica za lahko noč, to zame sploh ne bo šok>>ker se mi zdi bolj logično kot to, da je vse, kar je okoli nas plod narave kot neke inteligentne sile.