Skoči na vsebino

Zanimiva e-knjiga o Nezemljanih

19 replies to this topic

#1 spacesurfer

• Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 06 November 2007 - 09:41 PM

Živjo, zelo me je navdušila tale brezplačna e-knjiga ki govori o tem kako so nezemljani naredili človeštvo in še dost drugih stvari razjasni.

Jaz sm imel prej vse te teorije malo pomešane, ta knjiga pa mi je sestavila celoten puzzle v neko logično sliko. :)

Download zastonj tuki: http://sl.rael.org/d...oad.php?list.20

(ime je - Resnična podoba boga - sam je dokaj znanstveno usmerjena)

Ko jo preberete me zanima kaj si mislite o njej?

#2 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 06 November 2007 - 11:19 PM

heii! lepo pozdravljen.Mja tkole je. jez se kr dost s tem ukvarjam nezemljani in podobno. Sem tut že velik drugih knjig prebral, ki so opisovale nastanek zemlje njeno zgodovino in nastanek ljudi... pa tud poznam ljudi ki imajo podatke o tem... Meni osebno rael ni potegnu. So mi bli zanimivi, sam nism nč začutu pr njih. Vsekakor je nekej resnice notri, sam mislm da ni vse ko kot piše. Še mal pobrskaj, ful je še knjig na to temo.

#3 spacesurfer

• Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 07 November 2007 - 12:07 PM

Hi, jaz sm tudi veliko knjig na to temo prebral, vendar nikjer drugje razen v tej nisem zasledil da bi nezemljani "Elohimi" napisali sporočilo namenjeno nam,
kjer bi nam dali smernice za lepšo prihodnjost ... priporočali politični sistem in tako naprej... :)

#4 Lorra

• Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 09 November 2007 - 11:05 PM

ojla Spacesurfer,

full hvala za link, knjiga je ena najboljših kar sem jih prebrala. Zadeva me je tok navdušla da sm že pratlom dala link in mislm da bomo mel dobro debato na to temo kmal na kaki pijači :))

lepo bodi,

Lorra

#5 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 12 November 2007 - 05:53 PM

Prebral sem delno - zanimivo , resnično !¨upam...

#6 alex

• Člani
  • 191 Objav:

Objavljeno 15 November 2007 - 10:20 PM

Zelo zanimiva knjiga,samo nic od tega kar je Rael rekel se ni zgodilo in se po moje tud ne bo.Se opravicujem,samo tako je moje misljenje.Se mi zdi,da je to neka vrsta sekte,ki spodbija cerkveno dogmo.Kaj pa vem,se sam nisem preprican v to,kaj je res in kaj ni.Vzemite v primer Hare Krisno,oni tudi opevajo prisleke iz vesolja v njihovih knjigah,pa se noben ne poglablja v to.Preberte si kksno njihovo knjigo pa boste odkrili cist isti sistem.

#7 Charon

• Člani
  • 19 Objav:

Objavljeno 16 November 2007 - 08:54 PM

najbolj zanimiva ki sem jo kdaj bral (mogoče premalo berem =P ampak nobena druga me ni niti približno tak "zbudila" kot ta)

za me do sedaj edina razlaga ki vse smiselno demistificira in poveže, brez da bi pri tem bilo dodano karkoli nadnaravnega/fantastičnega/mističnega/...

največja razlika med raelom in vsemi ostalimi pa je ta, da edini zadeve logično razlaga in ne reče samo: verjemi pa tišina!
obratno! hoče da vsak razmišlja s svojo glavo kar je čist nasprotno od ostalih.

če kdo hoče, našel sem stran na kateri se da raela poslušat: raelradio.net

#8 Pepe

• Člani
  • 14 Objav:

Objavljeno 06 November 2008 - 04:32 PM

Težava je le v tem ,da je resnica več oblik obstaja in ne samo ena.

#9 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 07 November 2008 - 11:36 AM

Meni je ta knjiga takoj ko sem jo prijel v roke in začel brat postala odvečna. Na začetku ko so se pojavili raelanci so mi bli kul. Čim sem pa zvedel da je njihova filozofija da duše v resnici ni in da se večnost doseže s kloniranjem sam se zakrohotal in si mislil kakšni bedaki. Zdaj me pa skrbi. Zakaj. Ker kloniranje je ravno specialiteta reptilov. Tistih najnižje vrste ki jebejo naš planet. Moje skromno mnenje.

#10 Bojan

• Člani
  • 104 Objav:
  • Interests:Glasba, grafični dizajn, Star Wars, UFO, Experiment Philadelphia, lažne religije...

Objavljeno 07 November 2008 - 11:48 AM

Tudi za moje pojme se večnost ne doseže le z kloniranjem. Je pa vsekakor en korak do večnosti.
Telo je pač zemeljsko prevozno sredstvo za energijo, kateri ljudje pravijo "duša".
Če je nekdo zadovoljen z trenutnim prevoznim sredstvom, ne vem zakaj bi menjal model.
Zakaj bi se vozil v stoenki, če mi Polo popolnoma odgovarja. Kloniranje je pač najboljši način za to.
To je tako kot bi vedno kupoval isti model avtomobila, ker ti pač popolnoma odgovarja.
Na koncu koncev pa naše fizično telo le omejuje naše energetsko telo.
Z energetskim telesom se da narediti veliko, veliko več.

#11 Bina

• Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 14 November 2008 - 07:12 AM

Še zdaj jo berem in mi nikak ne uspe najti časa, da bi jo končala. :D
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#12 erikhunt

• Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 23 December 2008 - 01:38 AM

Jaz sem to stvar nekoč našel bolj po naključju- čist enostavno- če združiš fenomen boga in nezemljanov- potem dobiš to filozofijo.
In po tej formuli sem zasledil raeljansko filozofijo na netu, naročil knjigo in bil zelo navdušen, predvsem zato, ker sem sam iskal neke informacije in sam našel tole stvar. in moram reč da mi je zelo blizu, čeprav nisem raeljan. Ta religija obljublja prihod nezemjanov čez pribljižno 20-30 let in obljuba dela dolg. Čas bo pa pokazal vse. Stvar mi ni primerljiva z ala Blossom Goodchild, Prophet Yahweh....skratka upam da bo kaj iz tega. Narejen mam neke vrste načrt: Zmeraj ko gledam, berem kake stvari v zvezi z nezemljani, izhajam iz te knjige, primerjam sporočilo te knjige z sporočilom kakih kredibilnih prič. In ugotavljam da se stvari zelo ujemajo. Če bodo vlade pričale, da smo zemljani ustvarjeni in da je darwinova teorija pravljica za lahko noč, to zame sploh ne bo šok>>ker se mi zdi bolj logično kot to, da je vse, kar je okoli nas plod narave kot neke inteligentne sile.

#13 Hot_head

• Člani
  • 312 Objav:
  • Interests:Duhovi NLP

Objavljeno 29 December 2008 - 07:48 PM

No spet sem kle :D
Neki sem mel probleme z registracijo na stranico nimam pojma za kaj je šlo ampak sem rešu
Knjige so res zanimive ampak če koga zanima resna zadeva mam par predlogov
Najprej tale knjiga žal je v angleščini ampak je pa zelo zelo zanimiva govori o iskušnjah Alexa Collier
Knjiga

Če pa kdo rajši gleda vizualno pol pa tale zadeva da vam malo pošle krvi v možgane
Film

Če koga zanima še kej več naj javi pa bom še kej dodal
Pa lep pozdrav in srečno novo leto :lol:

#14 Bina

• Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 30 December 2008 - 12:09 PM

O pa je res lepo, da si se vrnil. Vidim, da se zadnje čase izgubljeni kar vračamo nazaj. :lol:
Res škoda, če je knjiga v angleščini, ravno mi ne gre najbolje...si bom pa ogledala film, ko govorijo bolj razumem... :D
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#15 Hot_head

• Člani
  • 312 Objav:
  • Interests:Duhovi NLP

Objavljeno 30 December 2008 - 01:21 PM

Preberi objavoBina, je Dec 30 2008, 01:09 PM, rekel:

O pa je res lepo, da si se vrnil. Vidim, da se zadnje čase izgubljeni kar vračamo nazaj. :lol:
Res škoda, če je knjiga v angleščini, ravno mi ne gre najbolje...si bom pa ogledala film, ko govorijo bolj razumem... :D
Ojla bina že dolgo si nismo dopisovali no zdej bom tukaj malo več sodeloval ,ker se je začela nova doba in vam morem malo razložiti oziroma približati stvari ;)
Pa lep pozdrav

Odgovori

2 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 2, Anonimnih uporabnikov: 0