Skoči na vsebino

Ali je možno?

176 replies to this topic

#61 GOBA

GOBA
  • Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 06 December 2007 - 08:16 PM

No posluste tole za sprostitev, vam bo pomagal 100%   -->  

pa za bolso koncentracijo pojejte kako tablico ali več čokolade ;) ne pa pretiravat (teža ... :) )

lp

Sporočilo uredil(-a) GOBA dne 06 December 2007 - 08:17 PM

#62 evikeysn

evikeysn
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 02 January 2008 - 07:09 PM

Največji problem mi je, kako mislit na NIČ. XD Poskušala sem si predstavlat plamen sveče, potem pa sm začela študirat kake barve je ta sveča, al je spodi prt al lahka vosek kamot dol teče, če me je kdo kliknu na msnju, a misli sploh kej bit.. pol sm se spomnala da ne smem na nič mislat in sm misla na milko, potem pa sem se spomnala da mam še neki čokolade od božička... ><

How to think about nothing?!

#63 Zar

Zar
  • Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 02 January 2008 - 07:18 PM

Če mi daš malo tiste čokolade ti povem lol

Pskusi misliti na to kako dihaš, torej globok vdih in izdih,...toda ne misliti na ti dve besedi.

#64 EverDream

EverDream
  • Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 02 January 2008 - 07:30 PM

Predstavljaj si temo, pa si jo ogleduj. Samo tema, nič naj te ne skrbi, izklopi vse ostalo.
Počasi dihaj in sprosti čist vse mišice (ramenske, hrbtne, roke, noge, ....).
In če boš vsaj par sekund popolnoma mirna, te bo počasi -potegnilo- vase. Stvar vaje in koncentracije.

#65 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 11 January 2008 - 08:08 PM

Je že kaj novega ?

Pri meni je veliiiko :lol:

Končno sem v sr. šoli pridobil status norega - zaradi tega foruma :P

Sem pa odkril tudi eno sošolko in sošolca , ki ju tole zelo zanima. <-- zakon !

Za tole kruglo ... Poskušal jo bom narediti ju3 , ko bom vstal oz. prišel k sebi :ph34r:.

Če bom kaj velikega dosegel vam sporočim.

Zanima me pa še nekaj : Kako ste vi prepričali ljudi , da vam verjamejo oz. vejramejo v duhove in magijo??? ... Ker itak v nezemljane nihče ne "veruje"  :D

LP

PS: Everdream mi lahko daš msn ?

Sporočilo uredil(-a) Dario dne 11 January 2008 - 08:11 PM

#66 EverDream

EverDream
  • Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 11 January 2008 - 08:25 PM

Kako sem ljudi prepričal v to? Niti jih nisem prepričeval, povedal sem jim svoje mnenje, navedel dejstva in predstavil znanost kot "urejen sistem ignorance". Kdor je uspešno razumel prvi del povedanega (ne glede na njegovo mnenje), sem mu razlagal naprej.
Če ljudje niso bili na nivoju razumevanja dlje od čorbe kofeta na dnu šalice (70%) sem jim nehal razlagati in prosil naj pustijo to temo pri miru :D

Dobil si status norega? Nekaj česar sem se vedno izogibal. Delal sem interne CLI sisteme informacij, pazil da so se lovili za lasten rep, na kratko manipuliral z vsemi okoli mene. Dokler nisem ugotovil do pretkratim (oz. 2 dni nazaj), da sem se posledično sam izoliral. Ni me družba izolirala ampak sem se sam z svojimi obrambnimi sistemi..... Kakšna ironija kajneda? :lol:

Hm kaj je novega....
Zato sem se odločil da začnem na psihološkem projektu, imenovanem "Rise of the Phoenix - Rising from the ashes". To bo do sedaj moj največji psihološki projekt, za katerega mi je dala navdih kolegica. Iz te rahle odmaknjenosti se bom probal v omejenem času prebiti na "družbeni vrh" naše --krasne-- slovenske mladine. Se pravi, da bom testiral sam sebe koliko časa, denarja, ugleda, trikov, manipulacije in ostalih neumnosti potrebujem da postanem eden izmed njih.... Saj veste, posebni klubčki, posebn dialekt, posebnost in "high class society".... Ljudje, ki sem jih vedno preziral iz dnu srca. In jih še seveda.
Sam računam, da bodo rezultati vidni že po mesecu, vendar za tist pravi "high class" bom pa potreboval okoli 2 leti.
Ker če se nekako dokoplješ do jedra sistema ga lahko preučiš in manipuliraš naprej :ph34r:  Če mi uspe kaj takega, huh.... Sigurno eden težjih projektov.

Kaj pa ostali mislite o tem? Nič šparat :P

Tko, drugega pa niti ni novega....

#67 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 11 January 2008 - 08:43 PM

good luck :D

#68 Zar

Zar
  • Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 12 January 2008 - 11:03 AM

@Dario, zadeva je taka, jaz jih nisem prepričal v to, sprva sem poskušal tako da sem izrazil svoje mnenje in govoril o tem itd., a mi to ni prineslo preveč dobrega ugleda, zato s tem v sr. šoli s tem "prepričevanjem" odnehal.

@EverDream
Kako si delal CLI sisteme informacij, pazil da so se lovili za lasten rep in manipuliral z vsemi okoli sebe? ali lahko napišeš kaj več o tem?
In kaj natančno pomeni to da si se sam izoliral? da nimaš prijateljev?

in glede tvojega projekta: Če te ljudi še vedno sovražiš, se mi ne zdi preveč dobra ideja poskušati postati del njihove družbe, kajti če imate preveč drugačne interese boš na koncu moral delati tudi kakšne stvari ki ti ne bodo preveč všeč, kot naprimer ko bo čez nekaj let spet svetovno prvenstvo v nogometu, bodo vsi govorili o tem, in če te nogomet ne zanima preveč, boš spet dokaj hitro izoliran.
In kako sploh nameravaš to narediti, če si kot si sam rekel, izoliran?

#69 EverDream

EverDream
  • Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 12 January 2008 - 12:36 PM

CLI sistem je Circulated Lack Information. To pomeni, da si dejansko izmisliš neko zgodbo, ki naj bi bila zelo pomembna (zgodba mora biti dobro in preverljivo narejena, podkrepljena z malo resnice). Potem predaš to informacijo naprej ljudem katere testiraš ali znajo držati jezik za zobmi v različnih dinamičnih okoljih (pod vplivom alkohola, na prijatelji na kavi, na žuru, doma, na msnju, kjerkoli,....). Ta čas ko predaš info. naprej imaš pa že zadaj ljudi, ki te o tem obveščajo, kje kdo o komu govori.
Po določenem času vidiš kdo je zares vreden neke mere zaupanja in s takimi ponavadi sodelujem. So pa zgodbe tudi tako sestavljene, da če se to razve okoli, se jih "obrne" proti "branjevkam", predvsem z humorjem. Uspeh tega mojega sistema do sedaj je okoli 70%.

Kako sem manipuliral? Počakal sem v zaprti skupini, da sem videl kdo je namensko proti meni, samo zato ker živim :P . Počakal še nekaj časa da sem spoznal navade, obnašanje, psihoanaliziral nasprotnika in vse kar mi je pokazal obrnil proti njemu.
S tem se pa dvojno proftira. Dobi se zaveznike, in hkrati vzpostavi močno avtoriteto v zaprtem krogu družbe. Ko se ma pa enkrat avtoriteto, se pa delo zelo olajša.
No in kako sem se izoliral? Najbrž si opazil do sedaj, da sem imel svojo družbo, katero sem že preučil, ampak sčasoma mi ni postal všeč način na kakršnega se je začelo vse odvijati. Kako sem se sam izoliral? Preprosto nisem več počel stvari, ki jih je počela skupina. Saj veš : "EverDream greš na ta-pa-ta žur?! Bo huuudo!" || "NE"
"EverDream gremo na ta-pa-ta koncert?! Bo huuudo! || "NE"   itd. :D
Sčasoma so me nehale veseliti stvari, ki jih je počela družba. Smisel je bil pitje v nedogled, vračanje domov ob 6.00 zjutraj, dajanje dol z vsako "deklico z velikim srcem" , nove hlače + teniske, sleng, -biti kul- ,.... Potem pa ko je še razmišljanje postala zadnja briga me je pa sploh vse minilo :D . Zto sem se raje izoliral prej sam preden bi me oni.  Če nimam prijateljev? Tko bom rekel... Kdo od vas ima prijatelja? :lol: Pa tistega pravega, ki je kot fant/punca samo nista med rjuhama. Ko bi za vas naredil vse, kadarkoli? Mogoče na celem forumu če jih imate 10.
In ne prijateljev take vrste nimam. Kolegov pa kolker želiš :D Ni važno kdaj grem ven sigurno bom naletel na par kolegov. Tako da mi niti ni dolgčas po kakšni družbi.

Hja to je tisti del, ki bo zelo težak, kakor si omenil Zar. Delati proti svojim načelom in vesti. Ampak ta "high society" je malo drugače sestavljena kakor sem do sedaj opazil, in je celo sistem znotraj sistema. Veš to je tisto : "Če ti ne maraš nogometa si čuden" . Vrneš : "Ja čakaj, ti ne maraš rokometa? Kdo je čuden?" . Banalen primer, ampak gre nekako v tej smeri :ph34r: .

Kako nameravam narediti? Hm tko je, poznam precej ljudi iz te high society in približno 50% ne meni slabo o meni. Važno je, da se nekako dokopljem do njih in od tam nadaljujem. Ko sem pa enkrat notri, je pa takoj lažje. Bom pa sproti vse zapisoval in mogoče celo naredil kakšen zakljenen blog, kjer bodo opisani vsi postopki, za tiste, ki bi jih to zanimal. Uf, dela bo precej.....
Še kaj zanima?

#70 GOBA

GOBA
  • Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 12 January 2008 - 01:39 PM

Frendov da lahko rečm da so mi real mam 3, k bi res z mano poteglni ap me iz usazga dreka vlekli....  takih je res malo! kolegov u real lajfu mam okoli 35-40  na netu mam pa okol 50kolegov  tko da so res kolegi da niso kr neki...

Jst tko pravm prjatu bo tvoj prjatu neglede na to s čim se ukvarjaš, kakšen si, ali si gay ali hetero, ali si manj pametn kot on itd...  prijatelj je tist k mu res nek pomenš, in ga na tebi ne moti skoraj nič.

Današnja mladina pa itak kukr je ze EverDream reku...  samo sex, alhkohol, in pizdarije... Niso čist nč resni.. pa vidš še pri 20ih je folk tak, otročji, sam pizdarije, alko itd... Mislm krneki....

lp

Ej EverDream mi bos enkrat na msnju upisal use te sisteme pa zakaj se gre in o čem :D ker me zelo firbec matra ^^

#71 Zar

Zar
  • Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 12 January 2008 - 01:43 PM

@EverDream

Potem je pa praktičen ta CLI, ali lahko slišim še primer?

...torej si se spravil na vsakogar ki te ni maral? :D

Tako ko si opisal to izoliranje se mi je zazdelo kot da bi se na hitro zresnil, očitno si našel druge stvari ki so bolj zanimive od tega, tako je prav :lol:

In nisem mislil da si čuden če ne maraš nogometa, hotel sem povedati le da je lahko malo bedno če vsi govorijo o nečem ti pa nimaš pojma za kaj se gre in to prvenstvo v nogometu je pač prva stvar na katero sem se spomnil da traja dlje časa kot le en dan ali dva :P

Torej mislil sem da si bolj izoliran, toda če 50% ne misli slabo o tebi ti bo zagotovo uspelo :ph34r:
In če boš že naredil blog ali kaj podobnega mi povej, kajti to bi me zanimalo.

#72 EverDream

EverDream
  • Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 12 January 2008 - 01:59 PM

hmm, katerega bi ti dal kot primer? Hah, mogoče moj prvi CLI. Povezovala se je z Ouijo tablo. Sicer ni bil to standarni primer, ampak sem imel nekoga na sumu, da se malo preveč razgovori o meni, kadar je to najmanj potrebno. Zato sem mu zaupal "zaupne" podatke kako poteka seansa in kaj se tam dogaja (vsakemu spiritistu bi takoj kapnilo da je bil to en kup dr*ka :P ). Imel sem nato 4 ljudi v ozadju, ki sem jim razložil zgodbo in kaj naj bi povedal. Nato so me obveščali. Izpuščal sem kave zaradi "obveznosti", tako da sem izklopil tisti del "prisotnosti" ki je ključnega pomena pri zahrbtnem predajanju informacij naprej. Model je po 5 dnevih izbljebetal vse, po enem tednu pa še celo začel dodajati svoje zgodbice :D . Ustavili smo to tako, da smo obrnili na humor, in dejansko iz njega naredili bedaka, tako da se je družba smejala njemu in ne meni v tem primeru, ko jim je ratalo pokipirati, v čem se je ubistvo šlo.

Ne nisem se spravil na vsakega, ki me ni maral :D . Pravijo da kjer te eden ljubi, te desed sovraži. Spravil sem se na tiste, ki so me zavestno, namensko napadali, zato ker obstajam, ked diham isti zrak kot oni, ter tiste za katere sem veljal kot "nižje ligaš", "podvrsta", "manj vreden", "čistilec njihovih šnernic na teniskah" , ......

Vem, glede nogometa. Saj sem napisal -banalen primer- in tisto z rokometom predstavlja -sistem znotraj sistema- :D .

Hja nisem še tako izoliran, ker nekako pazim, držim meje in se še spomnim brezveznih debat in mišljenj, ki so veljala :lol: .

Jah teh 50% se bom moral držati. Drugih 30% me odkrito sovraži, 10% prikrito, 10%
je pa vseeno :ph34r: .

Če bom pisal blog, vam povem. Bodo pa opisani vsi koraki, tehnike, nameni, ipd. ...

#73 Zar

Zar
  • Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 12 January 2008 - 02:04 PM

In kaj nameravaš narediti glede tistih 40% ki te sovraži? in zakaj te sploh sovražijo?

#74 EverDream

EverDream
  • Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 12 January 2008 - 02:15 PM

Hm kaj nameravam? Nič zaenkrat. Ker, če se pride v neko družbo nazaj, se takoj tudi tistih 40% zreducira takoj.
Zakaj me sovražijo? Eni zaradi tega ker verjamem v paranormalo (to pa ja ni sprejemljivo danes! :D ), enim se zdim na silo pameten (taki, ki še zmeraj rabijo tabelo abecede pred seboj, da lahko najdejo napišejo svoj ime pa priimek), tretjim se zdim antisocialen (taki ki se radi dol dajejo z vsem kar ima utrip), ter še eni, ki me sovražijo zto k diham pa opravljam osnovne življenske funkcije :lol:

Zares sovraži me pa mogoče 1...2 maksimalno. Da bi me podjebaval kar tako iz lepšega. Drugače pa ni tako hudo.

#75 alex

alex
  • Člani
  • 191 Objav:

Objavljeno 12 January 2008 - 07:06 PM

Sorry,ampak zdis se mi mal depresiven.Probi to resit na drugacen nacin,ker se tako smilis samemu sebi!Danes moras misliti samo nase in se ne brigat za to kaksni so ostali ali kaj o tebi govorijo.To si dobr zapomn!!!

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0