CLI sistem je Circulated Lack Information. To pomeni, da si dejansko izmisliš neko zgodbo, ki naj bi bila zelo pomembna (zgodba mora biti dobro in preverljivo narejena, podkrepljena z malo resnice). Potem predaš to informacijo naprej ljudem katere testiraš ali znajo držati jezik za zobmi v različnih dinamičnih okoljih (pod vplivom alkohola, na prijatelji na kavi, na žuru, doma, na msnju, kjerkoli,....). Ta čas ko predaš info. naprej imaš pa že zadaj ljudi, ki te o tem obveščajo, kje kdo o komu govori.
Po določenem času vidiš kdo je zares vreden neke mere zaupanja in s takimi ponavadi sodelujem. So pa zgodbe tudi tako sestavljene, da če se to razve okoli, se jih "obrne" proti "branjevkam", predvsem z humorjem. Uspeh tega mojega sistema do sedaj je okoli 70%.
Kako sem manipuliral? Počakal sem v zaprti skupini, da sem videl kdo je namensko proti meni, samo zato ker živim

. Počakal še nekaj časa da sem spoznal navade, obnašanje, psihoanaliziral nasprotnika in vse kar mi je pokazal obrnil proti njemu.
S tem se pa dvojno proftira. Dobi se zaveznike, in hkrati vzpostavi močno avtoriteto v zaprtem krogu družbe. Ko se ma pa enkrat avtoriteto, se pa delo zelo olajša.
No in kako sem se izoliral? Najbrž si opazil do sedaj, da sem imel svojo družbo, katero sem že preučil, ampak sčasoma mi ni postal všeč način na kakršnega se je začelo vse odvijati. Kako sem se sam izoliral? Preprosto nisem več počel stvari, ki jih je počela skupina. Saj veš : "EverDream greš na ta-pa-ta žur?! Bo huuudo!" || "NE"
"EverDream gremo na ta-pa-ta koncert?! Bo huuudo! || "NE" itd.

Sčasoma so me nehale veseliti stvari, ki jih je počela družba. Smisel je bil pitje v nedogled, vračanje domov ob 6.00 zjutraj, dajanje dol z vsako "deklico z velikim srcem" , nove hlače + teniske, sleng, -biti kul- ,.... Potem pa ko je še razmišljanje postala zadnja briga me je pa sploh vse minilo

. Zto sem se raje izoliral prej sam preden bi me oni. Če nimam prijateljev? Tko bom rekel... Kdo od vas ima prijatelja?

Pa tistega pravega, ki je kot fant/punca samo nista med rjuhama. Ko bi za vas naredil vse, kadarkoli? Mogoče na celem forumu če jih imate 10.
In ne prijateljev take vrste nimam. Kolegov pa kolker želiš

Ni važno kdaj grem ven sigurno bom naletel na par kolegov. Tako da mi niti ni dolgčas po kakšni družbi.
Hja to je tisti del, ki bo zelo težak, kakor si omenil Zar. Delati proti svojim načelom in vesti. Ampak ta "high society" je malo drugače sestavljena kakor sem do sedaj opazil, in je celo sistem znotraj sistema. Veš to je tisto : "Če ti ne maraš nogometa si čuden" . Vrneš : "Ja čakaj, ti ne maraš rokometa? Kdo je čuden?" . Banalen primer, ampak gre nekako v tej smeri

.
Kako nameravam narediti? Hm tko je, poznam precej ljudi iz te high society in približno 50% ne meni slabo o meni. Važno je, da se nekako dokopljem do njih in od tam nadaljujem. Ko sem pa enkrat notri, je pa takoj lažje. Bom pa sproti vse zapisoval in mogoče celo naredil kakšen zakljenen blog, kjer bodo opisani vsi postopki, za tiste, ki bi jih to zanimal. Uf, dela bo precej.....
Še kaj zanima?