Skoči na vsebino

Ali je možno?

176 replies to this topic

#31 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 04:39 PM

Sem zelo vesel da nisem edini v Sloveniji ki se ukvarja s tem in da sem našel še nekoga, ki ga tudi zanimajo te stvari :)

Uporabljam mešanico drugi položaj rok, s tem, da imam eno roko rahlo premaknjeno v drugo smer in da rok ne stikam, ko pa kroglo povečam spremenim položaj rok v tretjega. Tako sem delal že od začetka, sedaj pa se včasih kroglo naredm le z eno roko tako da jo imam istegnjeno, rahlo skrčeno pred sabo v položaju kot da imam v rokli kroglo, ker jo bom tam tudi imel. Ko delam energijso kroglo največkrat sedim ker mi je tako bolj udobno ;)

Torej energijo najrajši črpam od sonca saj sem začel s soncem in mi je tudi najljubši, sem pa tudi že črpal energijo od lune in zemlje, in moram reči, da mi je bilo lažje črpati energijo z zemlje.

S tem se ukvarjam že več kot eno leto, natančneje se ne spomnim, vem da sem takrat za to zvedel od nekoga na internetu in ker me je zanimalo sem poskusil tudi sam, in mi je dokaj hitro tudi uspelo, nato pa sem to samo še izpopolnjeval.

To svojo sposobnost da lahko ustvarim energijsko kroglo ne razkazujem preveč saj so me na začetku ljudje okoli mene zelo čudno gledali zaradi tega kajti nekateri teh stvari pač ne razumejo in imajo to za nekaj slabega, sem pa že ustvaril kroglo pred nekaj prijatelji, ker so me prosili naj jim pokažem in so rekli da so videli neko kroglo, sicer ne čisto jasno toda videli so da je nekaj tam. Jaz se s tem ne ukvarjam zato, da bom to sposobnost razkazoval ljudem ampak iz lastnega zanimanja zato mi tudi ni toliko do tega da bi ostali to videli ampak bolj za to da bi imela krogla ki jo ustvarim čim več energije.

Nisem pa še slišal za to da moraš biti za take stvari kondicijsko pripravljen saj psiha in kondicija nimata veliko skupaj.

In še par vprašanj zate:
Zakaj si se začel ukvarjati s tem?
Koliko časa se že ukvarjaš s tem?
Iz kje najraje črpaš energijo?

Še nisem poskušal z mislimi premikati predmetov, nikoli nisem imel veliko zanimanja za to.
In kaj je tebe pripravilo do tega da si začel premikati predmete z mislimi in kakšne predmete vse že lahko premakneš?

#32 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 06:36 PM

" To svojo sposobnost da lahko ustvarim energijsko kroglo ne razkazujem preveč saj so me na začetku ljudje okoli mene zelo čudno gledali zaradi tega kajti nekateri teh stvari pač ne razumejo in imajo to za nekaj slabega, sem pa že ustvaril kroglo pred nekaj prijatelji, ker so me prosili naj jim pokažem in so rekli da so videli neko kroglo, sicer ne čisto jasno toda videli so da je nekaj tam. Jaz se s tem ne ukvarjam zato, da bom to sposobnost razkazoval ljudem ampak iz lastnega zanimanja zato mi tudi ni toliko do tega da bi ostali to videli ampak bolj za to da bi imela krogla ki jo ustvarim čim več energije. "

Vem kako je ko te imajo ljudje za norega :P

Najraje črpam energijo it sonca ker sm prvič im mi je res najljubši, bom pa probal iz zanimanje iz človeških "spirit - duš " ker vem da je na svetu ogromno ljudi in če bo ratalo bo to ogromna energija.

Zakaj kondicijsko pripravljen? Telo ni narejeno za tolele, ker kot veš ljudje ne uporablajo 100% možganov ampak samo 15 -25% nevem točno , s tem pa če bi možgani delovali na 100% bi delali še marsikaj. Kondicija je pomembna zato da lahko telo prenese več napora (energije, lahko je zbere več in itd...). drugače je pa tudi za zdravje zelo uredu :blink:

Po pravic povedano začel sm se ukvarjat 2leti nazaj, ukvarjal sem se 2meseca in nato opustil, ker sem imel vedno manj časa in sm počasi izgubil zanimanje... sedaj pa sem spet u tem (že cela 2 dni ^^ no mogoče 3 :blink: )

z tem sem se začel ukvarjat zato ker, ko sem gledal mojo najljubso anime risanko Dragon Ball Z (na prejšni strani so objavlene slike) , sm dubu zanimanje za to "če se to res da" , in nato sem zacel brskat o nadnaravnih moček ljudi itd.. in sm prsu do paranormale , ta me je vodila vse do energijske kugle "btw tej energiji se reče " chi " oziroma" ki " po slovensko , če pogledaš na internet o CHI bos opazil da veliko ljudi to uporabla za teste , chi usmeri v del telesa, in če ga boš probal z nožom zabosti ga seveda neboš m ogel :) , no gremo nazaj na kroglo no ko sem vidu da se da premikat predmete z mislimi ... sem se poglobilo kineze in tole.. in tako sem začel prvo z energy ball.. ko mi je uselo sem 1mesec vadil premikanje predmetov, do sedaj mi je samo 1x uspelo premakniti predmet, pa še to ga nisem pol nikoli več, ker res ni bilo časa :/ to je bilo 1leto pa pol nazaj) ampak ospelo mi je ker sem lahko predem prov čutil kot del telesa ;) no premaknil pa sem "flomaster" , drugače pa lahko kumot premikam kroglico iz folije na cvernu z mislimi, (ni trikov piuhanje ali kaj podobnega)

mene tudi veseli da nisem edini ki se s tem ukvarja! pravzaprav kolko si star? in ti EverDream, koliko si ti star?

danes bom probal ugasniti ogenj z energijsko krogle ker vem da ljudje ugasujejo sveče na 2metra ali več, in pomoje uporablajo energy ball :o no grem poskušat kasneje vam napišem kaj bo od tega :blink:

P.s.: Danes ob 6ih zjutraj se mi je zgodilo nekaj čudnega :S tekel sem po travniku na postajo avtobusno (postajco) jaz tečem in ko se je pripeljal en avto po glavni cesti mimo sem zdraven sebe zagledal senco :P , ampak ni bila moja!! jaz sem imel torbo na sebi, in poleg tega jaz sem tekel senca je hodila :S ustrašu sm se sm se kar zadru, naenkrat pogledam kje je kdo kje kdo hodi, a brez uspeha, tekel sem še hitreje do postajce ampak še vedno nevem kaj bi to bilo!! ustrašil sem se pa kot še nikdar :S

lp

#33 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:03 PM

Ne priporočam ti črpanja energije iz človeških duš, ker ne bi bilo preveč pametno "krasti" energijo drugih ker bi jim tako lahko tudi nekako škodil.

Za zdravje je že v redu, toda psihična in fizična kondicija sta si vseeno preveč različni da bi to lahko imelo kaj preveč velik vpliv, malo morda a ne veliko.
(kar se tiče koliko % možganov uporabljamo - ca. 10%)

Jaz verjamem v to, da si star toliko kolikor se počutiš starega :)

Zanimivo to s svečami, jaz sem naredil en zanimiv poskus s tem in sicer tako, da sem prižgal 7 sveč, eno sem dal na sredino ostale pa okrog nje in potem sem iz energijske krogle naredil obroč in pogasil vse sveče razen tiste v sredini.

Zanimivo to s senco, lahko bi bila le kakšna igra senc ker ji mimo pripeljal avto, lahko bi bil tudi kak zloben duh ali kaj podobnega.... Si morda čutil kakšno energijo?

#34 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:17 PM

čutil sem da me nekaj opazuje, zato sem se začel ozirati okol in zagledal senco, lahko da je bil duh mojega soseda, ki je ob isti uri hodil v šolo , sedaj je ze cca 1leto mrtev :S , omrla sta pa dva skupaj sorodnika in to v istem avtu in oba sta bila moja soseda :S pa ce prav pogledam mu je bila senca podobna :P :) ;) wierd

sej to z človeškimi dušami bom probal za preizkus, da vidim če bo to sploh delovalo, ne mislim je resneje uporabljat.. edino če se bo izkazalo da ma večjo moč kot sonce, zemlja , luna etc..

lp

#35 EverDream

• Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:19 PM

Heh k smo ravno pri tem, da te imajo ljudje za norega.... Ravno danes sem zvedu, da so spet gobec otresali o meni na kavi hehe, in to teisti s katerimi ponavadi grem zraven, ampak sem imel danes še neke nujne opravke.
Najbolj blesavo je pa to, da goflje otresajo taki, ki so duhovno poden od podnja, in živijo zato da se dajejo dol, napijajo in žrejo :blink: . Arrrghhhh :P

GOBA ugani koliko sem star :)

Zar zanimiv poskus. Jaz sedaj vadim s tole kroglo ampak mi ne uspeva najbolje. Hladnost nekak že občutim, ampak krogle pa ne. Če pa ponesreči odprem roke, pa še tisti hlad "izpuhti".

GOBA bi lahko malo bolj razložil, kako poteka tisto z alu.kuglico na cvirnu? Imam že narjeno, čakam še na navodila ;)

#36 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:24 PM

po tvojih odgovorih bi ocenil na 20-24 upam da sem zadel ;)

glede krogljice, pa naredi tko energijo pošli v roko, in nato v kugljico, naj kugljica postane del tvojega telesa, probaj zanetit vez ki vaju bo držala , in nato ko jo začutiš jo boš lahko premikal (potrebno je veliko koncentracije)

če rabiš še bolj natančne podatke samo prašaj :)

lp

#37 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:25 PM

@GOBA
Kako pa so umrli? kajti možno je da so njihovi duhovi še vedno prisotni, ker česa še niso dokončali.

#38 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:35 PM

umrli so v prometni nesreči :) R.I.P soseda , ja zaletel so se čelno, voznik in sopotnik umrla na kraju nesreče , samo ta nesreča je bila stran okoli 2 km

lp

#39 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:40 PM

Ste bili v kakšnih lepih oz. slabih odnosih - še posebej ti ?

#40 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:53 PM

am mi? mhm jah ko smo bli otroci smo se velik kregal.. drugače smo se pa normalno pozdravljal... samo naši starši so se veliko kregali :/ in so bili v sporu drugače pa dvomim da imava kake zamere.. vem pa da je bilo enkrat okoli 5let nazaj ko me je enkrat lovil ko me je hotel pretepst :/

ko smo bli na pogrebu nisem nič jokal.. ker nisem mogel :/ nevem čudno in tam sm že čudil neko čudno energijo :) upam da me kdo ne sovraži ker nočem da me preganjajo ;)

lp

Sporočilo uredil(-a) GOBA dne 04 December 2007 - 07:54 PM

#41 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 05 December 2007 - 05:09 PM

EverDream , kako napredujes s kinezo?

zar danes sm v razredu, probal se skoncentrirat, in nabrat energijo ljudi " njihov spirit" morm povedat da je bila težka naloga, ker so se drli... ampak sem opazu da je ta energija zelo močna, pa sm jo uzel samo razredu, čisto malo od usakega, moram povedat da sm imel čuden občutek in da sm se kar mal tresu po nabrani energiji :S mislm prov hud občutk probaj pa mi povej kako bo pri tebi! pa velik sreče , grem jst s svečo probavat :)

lp

#42 Zar

• Člani
  • 84 Objav:

Objavljeno 05 December 2007 - 05:42 PM

Bom šel nekam kjer je veliko ljudi in probal kako je če vzameš njihovo energijo :)

#43 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 05 December 2007 - 05:54 PM

bos vidu.. pr inas nas je bilo 15 pa lahko rečm samo " it was to much energy to hanedel it by myself "

#44 EverDream

• Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 05 December 2007 - 06:05 PM

GOBA gre kar.... Tisto z alu kroglico mi je uspelo, samo jst sumim na nezavedne gibe mišic na roki.
Energijo že lahko zberem, nekak jo začutim, ampak v kroglo mi kar ne uspe oblikovat :) . Na čase se mi zdi da mogoče čutim nekaj okroglega, ampak občutek hitro zgine.
Energijo pa lahko zberem med rokami.

Mislim, da bi z vajo moralo uspet ;)

Še kakšni nasveti, zvijače, ki bi pomagale?

#45 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 05 December 2007 - 07:16 PM

to ko si reku da zgine, to zmaka pretoka energije ;) naredi tko, uleži se na posteljo za 15min, se umiri lepo dihaj, se ustani daj se v lotosov položaj, podrgni roke ene 5sekund in nato usmeri vso nabrano energijo ki jo bos priklical vase usmeri v roke in nato v obliko krogle zar tebi pa priporočam da če se kuglo že vidi vsaj čisto malo, naj te nekdo po slika ampak kamero naj drži ene 30sekund an mestu da ujame sliko potem pa slikej pa mi posl sliko bom s fotoshopom malo sheme pa tole spreminju mogoc se pokaze oblika :)

lp

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0