Uporabljam mešanico drugi položaj rok, s tem, da imam eno roko rahlo premaknjeno v drugo smer in da rok ne stikam, ko pa kroglo povečam spremenim položaj rok v tretjega. Tako sem delal že od začetka, sedaj pa se včasih kroglo naredm le z eno roko tako da jo imam istegnjeno, rahlo skrčeno pred sabo v položaju kot da imam v rokli kroglo, ker jo bom tam tudi imel. Ko delam energijso kroglo največkrat sedim ker mi je tako bolj udobno
Torej energijo najrajši črpam od sonca saj sem začel s soncem in mi je tudi najljubši, sem pa tudi že črpal energijo od lune in zemlje, in moram reči, da mi je bilo lažje črpati energijo z zemlje.
S tem se ukvarjam že več kot eno leto, natančneje se ne spomnim, vem da sem takrat za to zvedel od nekoga na internetu in ker me je zanimalo sem poskusil tudi sam, in mi je dokaj hitro tudi uspelo, nato pa sem to samo še izpopolnjeval.
To svojo sposobnost da lahko ustvarim energijsko kroglo ne razkazujem preveč saj so me na začetku ljudje okoli mene zelo čudno gledali zaradi tega kajti nekateri teh stvari pač ne razumejo in imajo to za nekaj slabega, sem pa že ustvaril kroglo pred nekaj prijatelji, ker so me prosili naj jim pokažem in so rekli da so videli neko kroglo, sicer ne čisto jasno toda videli so da je nekaj tam. Jaz se s tem ne ukvarjam zato, da bom to sposobnost razkazoval ljudem ampak iz lastnega zanimanja zato mi tudi ni toliko do tega da bi ostali to videli ampak bolj za to da bi imela krogla ki jo ustvarim čim več energije.
Nisem pa še slišal za to da moraš biti za take stvari kondicijsko pripravljen saj psiha in kondicija nimata veliko skupaj.
In še par vprašanj zate:
Zakaj si se začel ukvarjati s tem?
Koliko časa se že ukvarjaš s tem?
Iz kje najraje črpaš energijo?
Še nisem poskušal z mislimi premikati predmetov, nikoli nisem imel veliko zanimanja za to.
In kaj je tebe pripravilo do tega da si začel premikati predmete z mislimi in kakšne predmete vse že lahko premakneš?