to kar si naredil do sedaj je zelo dober znak! to pomeni da si zbrano energijo usmeril v roke, a je nisi znal oblikovat v kroglo.
Pri meni so taki občutki, toplo ti rata, in v roki dobesedno čutiš neko stvar ni lih trda ampak jo čutiš kot da je magnetna tko kot da bi z roko mahal proti vetru, čutiš nekak upor. In to je krogla, sej ni nujno da ti jo v prvo uspe ampak meni jo je že po 5minutah ^^ , mogoče mam res v sebi nekaj posebnega, ker avtomatično pisanje mi je ratalo iz prve, kugla iz prve, razen premikanje z mislimi mi ni ratalo v prvo, sem kar dolgo poskušal..

, glede barve krogle, sam stvaritelj jo bo videl ko bo pripravljen na to in ko bo krogla imela dosti energije. Priporočam pa vsako dnevne treninge (bilo kaj , sprehodi, fitnes, skledce, kolesarjenje, plavanje, tek karkoli samo da si malo aktiven vsaj 10-30 min na dan. Zato da ma telo več energije, in ma tudi več svoje energije, in ko ti načrpaš energijo od vira (sonce, luna, "spirit, ali duh ljudi in živali, voda, luna, mars itd..) se energija s telesom združi in poveča. Pozabil sem povedat da ima vsak človek, VSAK, nekje v možganih točko, ki uravnava tole energijo, oziroma energetsko polje okoli nas. In če to točko najdeš in jo znaš upravljat ti rata use lažje in hitreje. Ker če se lovek nauči v trenutku povečat energijo na tako raven da bi delovala kot " čit oklep...) bi se lahko obranil tudi kakega udarca , metka itd.. ampak to je še daleč , treba prvo pridt do osnovne stopnje.
Priporočam pa tole : -Vsak dan aktivnost, in vsaj 30min meditacije (pomirjanje sebe) vsak dan vadi vsaj 1 uro koncentracijo in zbiranje energije torej (izdelavo krogle). Pa da ti namignem ko boš zelo spočit in zelo sproščen boš nabral največ energije, torej če imaš srečo lahko ujameš "val" močne energije torej to pomeni da bi prov čutil kako gre energija v tebe, mrzlica, naježene dlake in podobno.
Glede tebe Zar lepo da si se oglasil

zanima me par stvari
kateri položaj roke ti uporabljaš?
Iz kje najraje črpaš energijo?
Koliko časa se ukvarjaš s tem?
Ali tvojo kuglo vidijo tudi drugi ljudje?
Pri meni je bilo tko sem naredil energijsko kuglo v šoli, ker je bilo an hitro sem uzel v misel zrak ki je okoli mene, in ko je sošolka notri utaknila roko , je rekla da piha, torej spada ze pod eno vrsto aerokineze

, si ze probal z mislimi premikat predmete?
to je use za dones lp