Skoči na vsebino

Nezemljani strmoglavili namenoma ?????

159 replies to this topic

#151 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 17 May 2005 - 04:04 PM

Alo, fantje...sej ni tako slab!
Objavljena slika

#152 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 17 May 2005 - 06:22 PM

Ti bodo najpoznej naje..., saj se bodo lepo skrili v svoje "bunkerje".
Potem pa povej eno dobro stvar o njem!?
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#153 top sicret

top sicret
  • Člani
  • 143 Objav:

Objavljeno 10 November 2010 - 02:56 PM

Preberi objavogost1, je 02 August 2003 - 05:17 PM, rekel:

En naslov iz revije x

So mogoče nezemljani v Roswellu v Novi mehiki strmoglavili namenoma, da bi nam razkazali svojo tehnologijo :?:  :wink:  :roll:
Njihova plovila niso bila namenoma strmogljavljena niti niso bila sestreljena delovanje njihovega pogonskega sistema je zmotil radar iz raketne baze White Sands blizu katere je to plovilo tudi strmoglavilo od takrat so zamenjane vse radarske postaje po Ameriki in tedaj v Evropi tudi Rusija jih je nekaj zamenjala stari radarji so tako le še v državah 3 sveta( manj razvitih državah).

#154 alex

alex
  • Člani
  • 191 Objav:

Objavljeno 10 November 2010 - 04:25 PM

Tega pa ne kapiram?!V čem je pa današni radar drugačen od prejšnjega?Upam,da ni mal neumno uprašanje?

#155 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 10 November 2010 - 07:45 PM

Uf, to bi tudi mene zanimalo, če si že povlekel moj post iz davnega leta 2003 iz naftalina.

Če imaš kakšne zanimive povezave na to temo bi bilo resnično zelo zanimivo za prebrati  :(
Objavljena slika

#156 top sicret

top sicret
  • Člani
  • 143 Objav:

Objavljeno 11 November 2010 - 07:43 PM

Preberi objavogost1, je 10 November 2010 - 07:45 PM, rekel:

Uf, to bi tudi mene zanimalo, če si že povlekel moj post iz davnega leta 2003 iz naftalina.

Če imaš kakšne zanimive povezave na to temo bi bilo resnično zelo zanimivo za prebrati  :(
Malce sm bral poste pa si nism mogel kaj da bi napisal nekaj dejstev, dejsto je da se današnji radarji bistveno razlikujejo od takratnih Američani so znani po tem da hočejo imeti vedno prvi novo in bolšo tehnologijo od možnega sovražnika.  Tehnologija je bistveno napredovala denimo tu je ena povezava http://blog.dsos.org...e-in-letalstva/ ,ki pa nima nič z  N.L.P-ji vendar pa razkriva dejstvo da so bili nekoč večinoma v uporabi radarji dolgega dosega sedaj se pa uporabljajo radarji kratkega dosega, ki so formirani v mrežo nadzora zračnega prostora no pa še ena povezava patria.smartpage.fi/focus/.../PatriaFocus_209_SL.pdf vse te povezave so dokaz da je Amerika že uvedla novejše radarje, ki so povezani v mrežo radarjev takrat v 40 letih prejšnjega stoletja pa je vsako raketno oporišče imelo svoj radar kateri je bil popolnoma neodvisen od drugega radarja. Torej je bil visoko frekvenčen in ni bil povezan v mrežo. Kaj mislite tisti protiraketni ščit v Evropi, ki je namenjen kao proti Rusiji so v bistvu novi radarji povezani v mrežo in pa za prikritje namena teh radarjev so zraven postavljene še izstrelne rampe z raketami dolgega dosega kao da sluzijo v namene obrambe pred Rusijo, Afganistanom, Iranom in Korejo. Da uporabili bi jih če bi prišlo do možnega napada ene od teh sil vendar pa je namen teh radarjev odkrivanje N.L.P-jev brez da bi škodovali frakvencam pogona njihovih plovil seveda so tudi obiskovalci iz vesolja zamenjali svoja plovila z novejšimi tipi plovil. Na netu ne bostenašli nič od tega jaz pa zaradi obstoja možnosti izsleditve vira informacij iz strani C.I.A., F.B.I. ter drugih organov Ameriške državne varnosti, vlade v senci ne želim razkriti vira teh informacij.

#157 top sicret

top sicret
  • Člani
  • 143 Objav:

Objavljeno 12 November 2010 - 10:42 AM

Bodimo malce skrivnostni v tem smislu je tudi naslov tega foruma Skrivnostno.si.
Sam sem namreč mnenja, če je nekaj zavito v tančico skrivnosti je zanimivo vedno bol, ko je skrivnostno  vedno bol je tudi zanimivo je tako? Če bi se vse preveč hitro razkrilo kmalu bilo bi nezanimivo.

#158 top sicret

top sicret
  • Člani
  • 143 Objav:

Objavljeno 12 November 2010 - 11:08 AM

še ena bol experimentalno obarvana povezava http://www.elektron....opic.php?t=1205

#159 vesoljcek-ET

vesoljcek-ET
  • Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 28 March 2011 - 01:58 PM

Kot prvo lep pozdrav vsem skupaj.
Novi sem na forumu in upam da me boste lepo sprejelii ;-) Glede zloglasnega strmoglavljenja vesoljskega oziroma nezemeljskega plovila bi dal naslednji komentar. Verjamem da nismo sami v vesolju in da nekje obstajajo (ce jih lahko imenujem mali zeleni) z dosti hujso in naprednejso tehnologijo kot pri nas, in skoraj da ne verjamem strmoglavljenju njihovega plovila na zemlji z njihovo napako. Ker se mi zdi neumno da civilizacija z taksno hudo tehnologijo strmoglavi na nasi bogi Zemlji. Da so pa namerno strmoglavili pa tudi ne verjamem da so tok prifliknjeni, ali pac ;-)
Kaj mislite o tem?
Drugace zanimiiv forum, vse pohvale.

#160 vesoljcek-ET

vesoljcek-ET
  • Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 28 March 2011 - 02:26 PM

Aja ce ma kir kaksne fotke al posnetke,link naj poslje na mail vipradio@gmail.com zelo bi bil hvalezen

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0