Skoči na vsebino

NLP

128 replies to this topic

#31 Charon

• Člani
  • 19 Objav:

Objavljeno 03 December 2007 - 10:18 PM

=)

če kdo ne pozna resnice (katerekoli pač že) to ne pomeni da je neumen.
tako tudi nekdo ki ve špansko ni bolj inteligenten od mene, ima le neko znanje ki ga jaz nimam.
zavedamo se da če bi npr. 2 človeka ob rojstvu zamenjali, bi (najverjetneje) en poznal resnico ki jo praviloma pozna ta drug, drug pa ne bi nikoli zvedel ravno te, katero drugače je.
prvi ni neumen, saj je naklučje izbralo da bo on prvi in ne drugi v primeru.
torej ne trdimo da je kdo neumen, niti zapakirano pod besedami =)

prvi raeljani so lahko pričakovali kakšen bo odziv, ravno to sem jaz prej napisal =P

nam se ne gre za veliko število pripadnikov. ni pomembno koliko nas je, bolj pomembno je da širimo čim več pozitivne energije in ljubezni, še posebej tistim ki nas sovražijo, saj ti to najbol potrebujejo.

tisto o elegantni obleki pa predvidevam da si videl raela, v njegovem belem oblačilu.
oblečen je tako ker mu je tak všeč. če mu bo jutri všeč pink barva, bo pač v pink.
ne si mislit da smo pol raeljani vsi v takšnih oblačilih, vsi v belem ali kaj podobnega.
je pa še en drug razlog da je tako vpadljivo oblečen: enak razlog kot ga ima filozof za to, da za seboj vleče ribo na vrvi. =Đ

lahko noč :)

#32 EverDream

• Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 03:12 PM

Nevem, če je svet še pripravljen, da sploh prisluhne vaši sekti.
Edino kar mi je pri vas všeč, je da ste se obrnili v pozitivno smer (čeprav ne podpiram načine na poti do tega), in želite storit nekaj dobrega.
Za razliko od nekaterih sekt, ki bi se jih moglo zakonsko preganjat (sej mislim, da se celo), kjer žrtvujejo, ustvarjajo negativno energijo in proti svetu gonijo neskončno kolo sovraštva katerega niti sami ne razumejo.

Aja tisto o obleki. Ne ni bila bela in ni bila navadna. Izgledala je kot siva plastična vrečka za smeti, z velikim logotipom na desni strani. To obleko so baje zasnovali in umsko (na nek način) posredovali temu vašemu ustanovitelju domnevni nezemljani, ki naj bi vas ustvarili. Odbija tudi neke valove al kaj že.... Precej časa nazaj sem si ogledal ta dokumentarec :) .

No v vsakem primeru vam želim veliko sreče.

Lep pozdrav

#33 Charon

• Člani
  • 19 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 04:01 PM

enako

za takšno oblačilo prvič slišim.
kaj takega se koliko jaz vem ni zgodilo.
po moje dokumentarec ni bil o raeljanskem gibanju ali pa so se eni delali kot da so oni raeljansko gibanje?

raela so namreč do sedaj zelo redko kontaktirali in to le za resne zadeve.

=)

love & peace

#34 EverDream

• Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 04:17 PM

Dokumentarec je bil na kanalu imenovan Reality Channel, oddaja pa je bila precej pozno v nočnem programu : Beyond Bizzar.

Predstavljajo razne bizarne stvari, od sekt, do čudaških bioloških/vremenskih/paranormalnih pojavov.

Lahko, da je bil samo človek, ki se je sam opredeljeval za raeljana. Ko ga je novinar spraševal glede obleke ki jo je nosil, mu je razložil, da je to poseben material, ki odbija določene valove (povedal katere, ampak sem pozabil, nikoli prej slišal kaj o tem). Znanje naj bi mu posredovali nezemljani.

Lahko, da dokumentarec ni bil o raeljanskem gibanju, ampak ni veliko religij pomoje, podobnih tej.... Tko da zelo daleč ni moglo bit.

Drgač je pa ta Rael se pojavil tudi na Discovery Channelu, v naših medijih, ipd. .....
Sem ga že prej zasledil.

#35 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 04 December 2007 - 07:39 PM

Tale raelijanizem je zelo zanimiv posebej una knjiga , ki jo je Cloude napisal . Ko je šel k njim itd. Me je zelo pritegnila.

Enkrat sem bil na počitnicah pri mojem že omenjenem bratrancu :) - najbolj pomembno je to , da sem bl pri teti , ker ona veliko ve o tem Raelu in temi stvarmi. Ko sva enkrat pozno ponoči gledala zvezde ,ker oba zanima astronomija in astrologija , sva se začela pogovarjati o zvezdah ... potem je pogovor nanesel na religije od krščanstva do hinduizma in seveda tudi do raelijanizma <--moje poimenovanje upam , da je dobro . Ona je to knjigo že prebrala in se je nekaj časa trudila , da bi stopila v stik z Olohimi , vendar mi ni hotela povedat če je stopila ali ne , sem jo tudi vprašal direktno pa ni hotela povedat, zato sem začel drugo temo ... ma to ni več važno. Rekla je samo da ljudje nismo sami. V tem pogovoru sem zvedel veliiiiko novega o religijah,spiritizmu,magiji(ona se bavi stem) , astronomijo/logiji itd. To je bil mogoče celo najbolj zanimiv pogovor mojega življenja.

LP

#36 erikhunt

• Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 24 January 2008 - 01:20 PM

Raeljani o NLP v Texasu

http://www.raelianew....php?extend.257
..... pravilno, se vam ne zdi ?

#37 nexus

• Člani
  • 81 Objav:

Objavljeno 24 January 2008 - 01:29 PM

ja in ne. vse, kar govorijo raelianci, se mi tudi ne zdi prav verjetno. ampak glede nlp se pa strinjam, da obstajajo. sama sem ga videla (skupaj z mojim prfjateljem) že zdavnaj v puli (pozneje je bilo objavljeno v časopisih, da je tisto noč ogromno ljudi videlo nlp-je). tako, da.... SO! :D

#38 alex

• Člani
  • 191 Objav:

Objavljeno 27 January 2008 - 08:43 PM

Kaj je zdej?Ze par dni je forum kr umru!

#39 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 27 January 2008 - 09:02 PM

ola folk. evo mene, po dolgem cajtuu. če se me sploh še spomne kdo haha :D

ma vidm da mate zanimivo debato o teh raleancih k že kr nekej časa traja. Jez sm bol nevedn pa me zanima sam , a če si raelanc, potem si pripadnik kake vere? a je to že neka nova religija? al se še vedno tretira kot sekta? No, hja, to je pa to, aja pa vidm da mamo tut raelanca na forumu, al vas je več? lepo pozdravljeni Charon =)
No ja, jaz bom tko reku. Danes živimo v umetnem svetu, kjer je večina resnic umetno narejenih. Tako kot so pred davnimi časi preoblikoval pogansko verovanje in ga vključili v novo vero, danes najbolj poznano, tko se podobno pomojem tudi danes dogaja. Treba je ustvarit nova verovanja, ki bojo tolko odstopala od normalnega da si bo folk spet lahko reku, uh jebeš kristjane, pogane, muslimane in vse te vernike, to je vse sam prevara in nateg tistih ki vse vodjo, jaz pa verjamem v nezemljane, ka to pa že si ni noben zmislu. pa tut vse kar hočmo je sam mir in svoboda. Jah sej men je prav, tut sam vrjamem v nezemljane =) Sam kako vemo da se ne bodo te nove religije ki bojo v samem bistvu vsebovale ta mit o nezemljanih v prihodnostih končalne na isti način. Spet boji in vojne za prevlado, in konckoncev samo način da se folk zasužn in da smo vsi pohlevne gospdove ovce? :lol: :ph34r: Sam da bo zdej naš gospod neka nezemeljska rasa?
no pa ne vzet mojega pristopa k tej stvari preveč grobga, čeprov je mooče tko zvenel. Sam verjamem zlo močno v obstoj nezemeljskih civilizacij. Zato tut prašam, če je raelanstvo že nova religija, ker čim nekej postane religija, pomen da ma vodjo, da ma nekoga ki je na vrhu, ki deli resnico in dogme :D tega pa mar svobodna in samouresničena bitja ne želimo ne? Resnico spoznava vsak v samem sebi, ali pa od bližnjih višje zavedajočih se bitij...
No, tako je moje mnenje. Sicer pa, se mi zdite raelnaci zaenkrat še čist ok :P

#40 alex

• Člani
  • 191 Objav:

Objavljeno 28 January 2008 - 10:28 AM

Na kaksen nacin so ti pa realjanci vsec?Sej nc tazga se se ni zgodilo,kot so napovedovali.Oprostite mi,ampak moje mnenje je da je to sam se ena sekta,tko kt hare krisna in mormoni.Itak pa danes zivimo v stvarnem svetu,tko da verjemite samo v stvarne oziroma otipljive stvari.Brez zamere!

#41 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 28 January 2008 - 10:44 AM

nič zamerjeno. :D Pa všeč so mi v takem smislu da pač majo radi samo mir in ljubezen med vsemi nami. =D Sicer pa ne vem skoraj ničesar o njih. Na začetku ko se je ta stvar pojavila v Sloveniji sem ji še nekaj časa sledil ker so edini govorili o nezemljanih, samo ko sem pa zvedel, da trdijo, da duše ni, da obstaja samo tehnologija in nekak prenos misli in uma iz telesa v novo telo s pomočjo kloniranja, in da je to večno življenje, takrat mi niso bli več tok pri srcu. Heh =)

#42 nexus

• Člani
  • 81 Objav:

Objavljeno 28 January 2008 - 05:55 PM

dobro, če nezemljani so (in v tako širnem vesolju je to že logično, da so), potem ne vem, zakaj bi zemljo obiskovala samo ena izvenzemeljska inteligenca (tista, ki jo promovirajo raelijanci). verjamem, da so mnoge civilizacije naprednejše od nas in nas pač opazujejo. zato se vedno ogradim od tistih, ki prisegajo samo na ene. kot bi hoteli reči: tu smo mi zemljani in oni, ki so naši stvaritelji. ????? kje pa so potem še vsi drugi? morda raeljancem delam krivico, zato sprašujem: ali raeljanci menijo, da zgolj naši stvaritelji obiskujejo zemljo?

#43 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 29 January 2008 - 07:27 PM

Ja, se strinjam. Bilo bi smešno če bi nas obiskovala le ena izvenzemeljska civilizacija. Pravzaprav je vse skupaj lahko še bolj zanimivo. Na zemlji obstaja turizem mar ne? Narodi in različne kulture se gibljejo pe planetu in se med seboj prepletajo, mešajo in tako naprej. Mnogi verjamejo, da je pred nami na Zemlji obstajalo več naprednih civilizacij, ki bi danes, če bi še vedno obstajale bile primerljive z drugimi izvenzemeljskimi civilizacijami. In če obstaja na zemlji to mešanje kultur, zakaj ne bi tudi med samimi planeti, galaksijami. In če pomisliš, da se to dogaja sedaj, in da se je dogajalo že dolgo pred nami, potem prideš lahko do zanimive trditve da pravzaprav na zemlji živi veliko različnih nezemeljskih civilizacij =) seveda smo si vsi podobni, saj smo meli tudi skupno evolucijo. Prav mogoče je da je zemlja nek velik konglomerat =)

#44 hunter

• Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 31 January 2008 - 05:55 PM

Lep pozdrav!

Tudi jst sem že 2x vidu nlp, enkrat kot gorečo kroglo in enkrat sem imel pa sreču zaradi tega, ker je bila ponoči polna luna in je kar precej močno svetila in se je lunina svetloba odbijala od nekega letečega predmeta, ki ni imel niti lučk ne nič je bi pa okrogle oblike in nobenega zvoka ni oddajal in premikal se je iz ene točke na drugo točko z ogromno hitrostjo seveda da med temi premiki na teh točkah miroval.
Za lažjo predstavo lunina svetloba se je odbija tko kot, se odbija od spoliranega jekla.

Glede raeliancov:
Kako lahko in na čigavi podlagi lahko pravijo da človek nima duše od kod pa so potem duhovi in vse podobne stvari.
Pa še to me zanima, ko govorijo o ljubezni in miru in da je stvarnik nezemljan, zakaj pa potem ljudi ugrabljajo in delajo teste na teh ljudeh????
Glede tega da bi to postala religija pa dvomim, zato ker po mojem mnenju nimajo trdne osnove oz. nimajo za ostale stvari razlago.

Pa brez zamere, ker nisem nič hotel zaničevati.

#45 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 31 January 2008 - 06:40 PM

hja imaš prav. A vednar je pa glede ugrabljanja ljudi malo bol zapleteno. različnih nezemeljskih vrst je ogromno. Niso vse isto naravnane, in prav tako niso vse na isti razvojni ravni, osebni in tehnološki. Najbolj popularna je ta teorija da je amreiška vlada sodelovala z eno izmed teh ras. In sicer za njihovo tehnologijo je ameriška vlada nezemljanom dovolljevala eksperimentiranje na pripadnikih človeške rase. Na začetku so bili te ljudje še določeni, ampak je kmalu stvar ušla iznad nadzora in se je to ugrabljanje razpaslo po celi zemlji. Mislim da sami raelanci nimajo veze s temi dogodki. Danes ugrabljan ni več, ker naj bi bila zemlja že pod nadzorom in varstvom in je vstop sovražnim nezemljanskim vrstam prepovedan :D samo to so pač kanaliziranja in teorije, če verjamš je vse na tebi.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0