NLP
Objavljeno 09 November 2007 - 09:00 PM
Objavljeno 09 November 2007 - 10:13 PM
Začudili smo se, ko smo videli, da je predmet obstal pri miru za kar nekaj časa.
Že ob samem začetku pojava, sem šel hitro poklicati v hišo starše, da si sami ogledajo to stvar na svoje lastne oči.
Tako da nisem edini ki misli, da tukaj pri nas se dejansko nekaj dogaja.
Živim blizu Cerknice, katera je znana po stari legendi o čarovnicah, ki naj bi na slivnici (hrib ob cerknici) kuhale vreme..
Lahko da so vaščani v starih časih mislili da gre za čarovnice, medtem ko je šlo v resnici za NLPje?
Objavljeno 10 November 2007 - 09:16 PM
Objavljeno 10 November 2007 - 11:06 PM
Bilo je poleti, zato sem imel okno odprto na stežaj, tako da sem lahko opazoval precej velik del neba kar iz postelje.
Kot sem omenil, sem opazil dve luči, kateri sta leteli precej visoko. Druga je letela malo za prvo, ter malenkost višje.
Na začetku se mi ni zdelo nič nenavadnega. Letalo pač, sem razmišljal. Nato pa šok terapija.
Tista luč, ki je letela malo zadaj, se je v zraku ustavila, mirovala kakšmo minuto, nato pa se začela dvigovati navpično,
dokler ni v nekaj sekundah izginila. Prva je nadaljevala vodoravni let.
Kaj je to bilo, ne vem. Vem samo to, da ni bilo letalo ali helikopter ...
Objavljeno 16 November 2007 - 06:40 PM
Objavljeno 21 November 2007 - 01:03 PM
Boyd Bushman
(From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search)
Boyd Bushman (1928–) is a retired senior research engineer who worked for Lockheed Martin,Texas Instruments and Hughes Aircraft. Regarded as one of the inventors of the Stinger missile.
Antigravity claims
Boyd Bushman has claimed that Lockheed Martin has carried research on antigravity technology,specially gravity manipulation by means of magnetic fields, he even has stated that he carried experiments at Lockheed's White Settlement,Texas facilties,where is proven that magnetic fields affect the gravitational field and because of that ,bodies don't fall with the same acceleration,a result different from the classical experiments made by Galileo. He currently lives in Lewisville, Texas.
Zato mislim, da vsi ti ljudje, ko so delali za različne črne programe, natanko vedo za kaj se gre na tem svetu, mi pa v bistvu nimamo pojma. Vlade zavajajo ljudi, zakrivajo brezplačne tehnologije, da lahko služijo z nafto, prodajajo orožje in ustrahujejo cel svet z vojnami itd., medtem ko Bush nagovarja svoj narod :
............"God chose me to lead this nation ! "
............"God told me to invade Iraq ! "
Skratka to je ta pravi terorizem
Objavljeno 29 November 2007 - 12:22 AM
Sicer pa je antigravitacija baje ze dokazana->beri Podkletnov? en ruski fizik...
Ali pa SS nacisticni raketni inzenir?+fizik...Viktor Schrauberger, ki je nlpje-foo fighterse<po izjavah pric ameriskih pilotov nad wermanch nemcijo v D-dnevih in pred koncem...> baje skupaj z BMW izdeloval...samo nekaj testnih letal...tezave so bile v manevriranju...in projekt naj bi se zagnal ravno maja 1945, a jih nepricakovano vojna razbije... javnosti prikazejo le Wernerja von Brauna in raketo na tekoce gorivo in kisik...V-2 kot ideja prihodnosti...(Peenemunden tovarno preselijo v USA in izdelajo atomsko seveda z pomocjo nacistov in jo fuknejo na folk na japonskem in kar 2x)
Seveda...tudi tovarno z secret flugscheibe-letecimi krozniki preselijo lepo v USA...in nadaljujejo z projekti...
nekdo je omenil cudne stvari v prekmurju...ja mu globoko verjamem...ker se enostavno nekaj res dogaja...spet zadnjic cudne luci...ki jih je opazil moj oce, ko se je peljal skozi temen gozd...
poleg tega ne smemo pozabiti zitnih krogov v pomurju...
pred tem<zitnimi krogi lani> obstaja baje celo nek nlp na fotografiji nad zitom...
Sporočilo uredil(-a) Andariel dne 29 November 2007 - 12:25 AM
Objavljeno 01 December 2007 - 08:37 PM
Potem pa slišiš naivne Muslimane, ki motajo o ALahu in Alahu, njihove uboge žene pa ne smejo na ulici niti pogledati koga preveč, pa jo že napol ubijejo pa posilijo.
A je to mogoče želja gospoda Boga?
"Boga ni " in če sem koga razočaral, me briga... Ker ga ni in ni. In najbolje je, da vsi vejo da ga ni. Če pa to prizna še Boyd ....
NLP-ji so bli baje slikani tudi nad krapjem, ne vem pa, če so FAke ali ne. Maš jih na strani od www.share-international.net/slo/
Objavljeno 03 December 2007 - 08:42 AM
<Govori vam Ashtar Command, intergalakticni komandir vesoljske postaje Vrilya..., vesoljska bitja, ki naj bi imela kontrolo nad vsemi ljudmi>
Pravzaprav je bil signal zelo slab in skoraj neraspoznaven... Torej vprasaj se... Kaj res mislis, ce bi se res zgodilo... da bi nekdo prisel nekaj 100 svetlobnih let k nam in nam sporocal v nekem primitivnem sumecem nerazumljivem robotskim glasom, za katerega bi rabili cel teden, da bi ga desifrirali? In potem par ex Ameriskih dzankijev-hipijev takoj naredi nov kult-> ok npr. v ameriki in zacne pobirati in lektorirati biblijo> mislim...|Yahweh| ->Jahve, da ne govorim o Elohu... In vi otroci to vneto prebirate z jogurtom v roki okoli 22.00 ponoci...
Vedno vecje je pranje mozganov... Kupi to, kupi ono, pozri to, beri to, verjemi v to...ce ne si deskriminatoren in delikventen...
Objavljeno 03 December 2007 - 12:25 PM
Da pa je Fake izdelkov nešteto, pa je jasno. Vsakemu pa tudi ni za verjet.
Eden takih se mi zdi Prophet Yahweh. En cajt sem ga spremljal, ko je prišel že tako daleč, da je rekel, da mu bo Yahweh dal moč, da si bo odrezal glavo, pa bo glava govorila on pa živel, da bo lahko premikal stolpnice pa nevem kaj še vse.
Na svoji strani pa blo prvo, kaj si opazil, VISa-donate.
Še moja mama verjame v nezemljane pa NLp.
Objavljeno 03 December 2007 - 04:09 PM
Erikhunt ni bistvo to, da ti verjameš v dobre in prijazne ET-je, ampak zarad tvoje agresivnosti, proti duhovnosti.
"Boga ni " in če sem koga razočaral, me briga... Ker ga ni in ni. In najbolje je, da vsi vejo da ga ni."
....si napisal.
In ja, če sodim po tej izjavi se nisi razvil iz opice. Ampak iz gosenice.
"in če sem koga razočaral me briga"
LP
Objavljeno 03 December 2007 - 07:36 PM
rad bi pa pripomnil da ne razumem kje je erikhunt agresiven proti duhovnosti.
pranje možganov je le možno če se človek tega pusti. noben ne more it nekomu v glavo in ga spreminjat kot on hoče, brez "dovoljenja"
čudno pa je da je skupina ljudi ki so bojuje za človekove pravice, ki širi ljubezen, ki razlaga da nasilje nikoli ni vredu, ki hoče da človeštvo napreduje tak daleč da bi vsi bili srečni... smatrana kot skupina ki pere možgane
nad za primer nepotrebno vojsko pa se noben ne pritožuje?
ta sekta dela iz prostovoljcev živali ki na komando ubijejo človeka....temu bi jaz rekel pranje možganov....
enako z vsemi ostalimi "skupinami" ki podpirajo vrednote: delo, družina, država
meni se tem nadomestne vrednote raeljanskega gibanja zdijo bol všeč vam ne?
razvoj, svoboda, vesoljno bratstvo
lep dan...öm noč vam želim =Đ
Objavljeno 03 December 2007 - 07:51 PM
Dobro sestavljen stavek bi bil kaj v tem smislu : "Osebno ne verjamem, v nadnaravno ali vplive božanstev nad nami. Verjamem v Realjeansko religijo oz. sekto".
Ker so tudi stvari, ki se jim reče nivoji pogovora. Lahko se pogovarjamo kot pijanci in neki na silo eden čez drugega rinemo, ali pa imamo kulturne debate, razgovarjamo o teorijah, in jih podpremo z preverljivimi dejstvi.
Ne moreš pa izjavit : "Boga ni", le zato če ne verjameš vanj. Ker konec koncev, kdo se upa postavljati sebe za merilo? .... No veliko ljudi se, čeprav niso vredni odbijača avtomobila, ki bi jih zbil, pri rdeči luči. Resnično se pa tukaj, ne more nihče od nas postavljati za merila "pravilnega/nepravilnega".
Lahko samo eden drugemu povemo mnenje, in mu predstavimo svoje izkušnje, verovanje,.... Ne ga pa obtoževat oz. "podcenjevat" njegovo prepričanje.
In kako si Realjanci, zavezniki miru, vrednot, dobrote, vsega kvazi dobrega, lahko privoščite, da postavljate svojo vero pred drugim v smislu, da bomo "neumni" in "manj razviti", že spoznali resnico ko bodo leteči krožniki (in šalčke), priletele na Zemljo, ali celo na neko postajo, ki jo gradite....
In taki obtožujete mainstream religije, da posiljujejo vse kar leze in kar gre.
Ne rečem, da večkrat to počnejo, ampak sami potem niste nič boljši.
Pa tudi nič nimam proti vam. Samo taki ljudje, ki napadajo druge vere, in poveličujejo svojo sekto, vam kvarijo ugled. Ker ko pride neka sekta, na slab ugled (pa naj bo to kakršenkoli) se zelo težko tega znebi.
Z malo kulture se daleč pride
LP
Objavljeno 03 December 2007 - 08:55 PM
se popolnoma strinjam glede nivojev pogovora.
"kako si lahko privoščite, da postavljate svojo vero pred drugim v smislu, da bomo neumni in manj razviti, že spoznali resnico ko bodo leteči krožniki, priletele na Zemljo, ali celo na neko postajo, ki jo gradite...."
kaj takega si raeljani ne "privoščimo". ne trdimo da so ostali neumni ali kaj podobnega, ker niso.
obstajajo osebki ki pa si privoščijo. ti ali niso raeljani, ali pa so slabo seznanjeni oz. so napačno razumeli sporočila. žal to, raeljanstvo velikokrat po nepotrebnem postavlja v slabo luč =( in pol ne zgleda kaj drugače od obnašanja nekaterih pripadnikov mainstream religij kot si že rekel.
samo že brez takšnih ljudi raeljanska religija avtomtasko pade v slabo luč zaradi medijev
mislim, podpiramo kloniranje, svoboden sex, verjamemo v nezemljane kot stvaritelje itd
sam dober material za medije
je pa ravno to kar me je med drugim obrnilo s poti to-je-sekta-idi-vstran, ker se mi je zdelo čudno zakaj bi takšna skupina ljudi (za katere se pričakuje da jim je cilj $) sploh obstajala če so od začetka vedeli da bo tak spadlo in zaradi tega ne bo kaj dost pripadnikov...
PS:
kristus>krščanstvo>kristjani
buda>budizem>budisti
rael>raeljanstvo>raeljani
zakaj tako redko kdo pravilno napiše? še v žurnalu zadnjič je pisalo realijanci al nekaj takega....
=D
EDIT: čist sem pozabil nekaj povedat XD
za duhovnost bog ni potreben, lahko mamo čudovit spiritualizem brez kakršnega koli boga, dober primer so budisti, katerih filozofija je raeljanski v veliko področjih zelo podobna =)
Sporočilo uredil(-a) Charon dne 03 December 2007 - 08:58 PM
Objavljeno 03 December 2007 - 09:31 PM
Je pa res, da se tudi za kristjane slabšalno uporablja "krščanarji", za muslimane "musliči", ..... Ampak nobeno kulturno bitje tega ne uporablja
No ja Realjani, niste dobesedno (iz čisto logičnih razlogov), povedali svetu, da smo "manj umsko razviti.". Dobro ste zapakirali pod besedam : - ko bo čas bodo spredvideli- , -naš čas je neizogibno na poti- , ..... In iz tega vidika torej trdite, da ste spredvideli resnico (ne pravim da niste, pazi). Ampak milijone kristjanov, milijone muslimanov, in ostalih kraljujočih vir, se bo burno odzvalo. To ste lahko pričakovali že od samega začetka. Vsaka sekta mora to pričakovati, da ne bodo javno sprejeti oz. imajo zelo majhne možnosti.
In potem če še dobite medse kakšnega človeka, ki je zaostal v evoluciji, in začne poveličevat vašo religijo, blatiti druge, zganjati vik in krik vsepovsod, vas bodo ljudje zasovražili že samo zato, ker bo izpadlo kot iskanje pozornosti (no ja tudi to je že večkrat bilo).
Mediji pa razgrabijo vse. Samo večjih religij ne morejo hudo prizadet (Cerkev se jim norca dela vsak dan, ker jim ne morejo do živega niti z knjigami kalibra DaVinci Code etc. ,....), prof. poimenuje plišastega medveda Mohamed pa je 3/4 muslimanskega sveta v luftu in na ulicah, ko imajo končno ponovno razlog, za masovno komercializacijo.
Ampak imajo te religije pripradnike v milijonih. Vas je pa dosti, dosti manj. In že tako imate status sekte, kar nekatere ljudi odbija (psihološki učinek, resno govorim), potem pa še na TV zasledijo kakšno oddajo, ki vas prikazuje kako vpijete v nebo in debatne ure "spoznavanje sebe" (sem gledal že tudi take oddaje), človek pripoveduje o neki svoji obleki, posebne sorte, ki pa je izgledala nič kaj elegantno. Njen namen ne poznam, ker ne poznam tudi religije Realjanov. Mi boš ti razložil.
In če nato še naklatijo, da naskakujete vse kar leze in kar gre, da verujete, da so človeštvo ustvarili vesoljci, in bodo prišlo ponovno na Zemljo, da podpirate kloniranje, ki je splošno osovraženo (tudi jaz osebno ga ne podpiram). To lahko zelo vpliva zunaj na sekto samo v negativnem smislu.
Ampak že samo dejstvo, govori zakaj imate manj pripadnikov. Trdite, da so nas ustvarili nezemljani. In to je za veliko ljudi odbijajoče dejstvo, nekaterim smešno, drugim žaljivo, tretjim absurdno. Pa nisem nikjer rekel, da nimate prav, ampak mislim, da v tem grmu tiči zajec + mediji.
Potem pa še če ne priznate duhovnosti, energij, ..... Zgubite pa še tist del pripadnikov.
Lahko da se motim. Ampak v glavnem : Znebite se nekaterih norcev, ker vam kvarijo ugled. Sam sem že spoznal lokalnega Realjana, in je milo povedano - majmun.
Ljudje pa kaj hitro radi vse posplošimo, kar ste že tudi opazili
Kar se tiče budistov. Osebno so mi krasni ljudje in vero lepo uči.
Najbolj mi je pa všeč nauk (se mi zdi da ni budistični, čisto vseeno) : Bog je eden, imen ima več.
Če se nezemljani bodo nezemljani, če je Bog (krščanski), bo Bog, če je Alah, bo Alah.... Mislim pa da bomo vsi "videli"
LP
Odgovori

1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0