Skoči na vsebino

NLP

128 replies to this topic

#121 Bojan

• Člani
  • 104 Objav:
  • Interests:Glasba, grafični dizajn, Star Wars, UFO, Experiment Philadelphia, lažne religije...

Objavljeno 02 December 2008 - 02:09 PM

Kot sem že nekje zapisal, upam, da bo Obama kaj razkril glede Roswella in celotnega prikrivanja.
http://24ur.com/novice/svet/razkritje-amer...h-x-fajlov.html

Mogoče pa res, pa vseeno dvomim. :lol:

#122 saturn47

• Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 05 December 2008 - 05:34 PM

Hmmm.....jas tudi nekak dvomim. Lakho da je Obama zddaj najmočnejši človek samo vseeno nevem če bi lahko nekaj takega razkril..... :lol:
lepota je grdega začetek

#123 Bina

• Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 05 December 2008 - 07:07 PM

Se bojim, da ga bodo prej pospravili, kot bi mu uspelo to razkriti. Žal.
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#124 erikhunt

• Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 05 December 2008 - 08:17 PM

Obama nima pri tem nič, če pa bi res hotel kaj ven pisniti, pa ga lahko tudi pospravijo tako kot so JFK-ja. Pisnil pa ne bo, ker je selected, ne pa elected, se pravi da je itak izbrana lutka za ta štiri prihajajoča leta.
Te stvari majo prek kolko jas razumem nekdanji MJ-12, oziroma sedajšnji PI-40 (40 članov če to drži).
Če bo Obama slučajno posredoval kake informacije, bo to ker mu bo tako naročeno, ne pa ker si to sam želi. Seveda pa bi potem Obama spet postal "rešitelj sveta", tako kot med kampanjo. Je pa res da stvari napredujejo, počasi se stvari razkrivajo če kaj spremljate novice. :lol:

#125 saturn47

• Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 29 December 2008 - 01:31 PM

To pa je tudi res :lol:
lepota je grdega začetek

#126 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 28 August 2010 - 05:38 AM

Ogledal sem si sliko in verjamem v njeno reničnost! V 50tih letih prejšnjega 100letja so videvali le okrogle diske leteče krožnike od tod izraz( leteči krožnik). Tovrstna plovila so sedaj prava redkost pojavljajo se plovila raznih geometričnih oblik, meglenkasto bele cigare, žareče ognjene krogle, plovila v obliki piramide in tri kotni N.L.P.-ji. Ne dvomno predmet na tej fotki sodi v kategorijo trikotnih N.L.P.-jev z lučmi v kotih pri konicah predmeta luči so tako močne da osvetljujejo površino robov stranic. Še kakšno leto pa jih bomo vsi videli tako da ne bo dvoma o njihovem obstoju!

#127 SLOarang

• Člani
  • 1 Objav:

Objavljeno 10 November 2010 - 12:04 PM

živijo vsem iz foruma... sem fant iz okolice Kopra in sem se pravkar vpisal
na tale forum,ker ravno včeraj sem na nebu nekaj zagledal..
bil sem v službi in ura mislim da je bila 18.00...
nebo se je kar lepo sčistilo oblakov,čeprav je cel dan deževalo tuki dol..
tako da je bilo vidnih kar nekaj zvezd... pogledal sem tisto ta najsvetlejšo(mislim da je Venera?)
in opazil zraven nje "svetlejšo zvezdo"...
po dimenziji je bila malo večja od Venere... potem pa se je tale "zvezda" začela pomikati
proti jugu in njena svetloba se je počasi zmanjšala do take mere da sem potem videl samo še pikico,ki
je nato popolnoma izginila...
vse skupaj je trajalo mogoče 5-7 sekund... najprej sem pomislil:"letalo ne more bit,ker definitivno ni moral oddajati
take svetlobe... pa niti satelit..."
še najbolj me je začudilo to,da ko sem zagledal tole "zvezdo" je bila pri miru...
nato pa se je začela premikati in izginila...
tudi jaz večkrat pogledam zvečer v nebo v upanju da bom zagledal kak utrinek ali kej podobnega...
pa ravno par tednov nazaj sem si sposodil od sodelavca teleskop da bi malo opazoval nebo...
žal nimam nobene slike od včerajšnega doživetja... zgodilo se je vse tako na hitro,pa tudi če bi slikal z mobitelom se ne bi videlo nič... ker vse skupaj se je dogajalo zelo oddaljeno visoko v nebu...

#128 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 10 November 2010 - 02:04 PM

Pozdravljen,
SLOARANG na forumu kjer je veliko zanimivih debat za vsakogar. Tudi jaz opazujem tisto veliko svetlečo piko, ki se z Zahodom sonca pojavi na Jugo- Vzhodnem delu neba in se počasi iz ure v uro premika proti Zahodnemu delu neba ta zvezda je na nebu videti s prostim očesom samo od začetka Jeseni pa vse do začetka Pomladi. Ali misliš na to zvezdo? včeraj smo pri nas na Gorenjskem imeli oblačno nebo zato nisem mogel videti ničesar imam pa eno fotografijo ki sem jo posnel z G.S.M. aparatom (mobitelom)ker je prevelika jo bom pripel v drug odgovor.

#129 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 10 November 2010 - 02:27 PM

Fotografija katero hočm naložit je 23,9KB noče mi je shrant

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0