Skoči na vsebino

NLP

128 replies to this topic

#1 Stackers

• Člani
  • 5 Objav:

Objavljeno 01 November 2007 - 11:11 PM

Kot prvo bi rad napisal da ne sodim med ljudi ki so od nekdaj verjeli v nezemljane in podobne stvari. A pred približno enemu mesecu se je vse to spremenilo. Kot ponavadi sem po večerji odšel na kratek sprehod, po isti poti kot ponavadi. Malo si ogledujem okolico in na nebu vidim predmet, ki je na prvi pogled zgledal kot letalo. A nekaj se mi ni zdelo v redu. Še malo sem opazoval to "letalo" in zdelo se mi je vedno bolj čudno. Na srečo sem pri sabo imel pri sebi mobitel, tako da imam sliko, ki jo nameravam deliti z vami. Vem da boste vsi mislili da to ni resnično, a slika le predstavlja nek dokaz, čeprav ne pomeni veliko.

Objavljena slika

Po tem sem malo povpraševal okoli, a nihče v okolici ni videl tega... Včasih se mi zdi da je to bilo le v moji glavi, a ta slika me vedno prepriča v nasprotno. To mi je tudi drastično spremenilo mišljenje in zdaj VEM da zagotovo nismo sami v vesolju in kmalu bo prišel dan, ko se bodo tega zavedali tudi vsi ostali, ki sedaj še ne verjamejo v to. V tej temi lahko poveste svoje mišljenje o tej temi in upam da se bo iz tega razvila konstruktivna debata!

#2 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 02 November 2007 - 09:30 AM

Pozdravljen!

No kot prvo moram povedat da sem tudi sam biu kaj nekakrat priča takim pojavom na nebu, samo nikoli to kar sem videl ni bilo tako nenavadno, in na žalost tudi nikoli nisem imel priložnosti slikat.

Heh drugače se pa po vsem strinjam s teboj. Nismo sami. To vem zagotovo iz različnih informacij. Tudi sem v stiku z ljudmi ki to lahko potrdijo. Še bolj pa so me prepričale sanje ki sem jih imel, neke vrste vizije, in celo spoznal ljudi ki so imeli povsem iste sanje (da ne bo pomote sanje o NLP-jih) Ponavadi vsak mesec sanjam kaj o tem. Včeraj sem, vendar ni bilo tako pomembno...

in ja tudi dan ko bomo ljudje na zemlji spoznali da nismo sami se kmalu bliža. No nekateri to itak vejo že zelo dolgo.

kar se pa tiče tvoje slikice se mi zdi pa zelo zanimiva, samo je res težko karkoli sklepat. No vsaj to lahko rečemo da to ni kaka napaka saj si stvar videl že prej sam na nebu. In če je stvar resnična in je res tako zgledala, mislim da je velika možnost da je pravi NLP, oziroma plovilo kake druge civilizacije.

#3 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 02 November 2007 - 12:52 PM

lepe barve ...Drugače pa itq nismo sami . Ja pa zavidam vama , da sta vsaj nekaj vidla ... :)

#4 Zorro

• Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 03 November 2007 - 03:17 PM

Jao, pa to si slikal mene v letečem vozilu, katerega sem si sposodu od Franza Bekenbauerja, on si ga je pa sposodu od modela ki šverca drogo in ga uporablja za take zadeve.
No vglavnem sam sem šel s tem vozilom na obisk Kitajske delegacije v Mjanmaru. Imeli smo pogovore o temu ali je humano za okolico, če se daješ dol z 80 letno Himalajčanko. Namreč enega izmed kitajskih delegatov so zasačili kako se je "stiskal" z eno staro mamo iz Himalaje nekje visoko v hribovju. To so opazile nič hudega sluteče šerpe in drug za drugim od šoka zdrsnile v globine. Te šerpe so padle na glavo predsedniku humanitarne organizacije ki se je mudil v Nepalu. Ta je takoj ta incident označil za ne human in grozljiv, zato smo se morali sestati pod nujno.
Sklepi so bili:
Moški se lahko "stiska" s starešjo Himalajčanko, le če ima ta velike joške.

Sporočilo uredil(-a) Zorro dne 03 November 2007 - 03:22 PM

#5 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 03 November 2007 - 03:25 PM

ajaa jaz sem se že zbal , da so res bli alieni ... Lepo,da so naredili tako lep sklep .

#6 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 03 November 2007 - 09:02 PM

Dario, je Nov 3 2007, 03:25 PM, rekel:

ajaa jaz sem se že zbal , da so res bli alieni ... Lepo,da so naredili tako lep sklep .
Zdaj pa na toppic

#7 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 03 November 2007 - 10:00 PM

hja take insert je bil kar... zanimiv.. in pester... lol...brao za izvirnost.

mja sem še malo razmišljal o tej fotki... se mi zdi kar resnična.. razen seveda če ni prevara :(

jap, a je kdaj koga prijelo da bi vsako noč vsaj kaki 2 uri opazoval nebo... to bi zih kake sadove obrodilo pomoje :)

#8 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 03 November 2007 - 10:14 PM

Sem razmisljal o tem , da bi gledal v nebo samo se mi ne zdi smiselno , veliko je takšnih , da ko so kaj videli so v naključnem času pač pogledal ven - skozi okno ... in nekaj videl , če bom meu kdaj srečo , da bom kaj videl bom imel nakjučje , ker nebom gledal v nebo , ne zdaj ko sem še mali. Rad pa gledam s teleskopom zvezde itd. NLP-jev pa še nisem videl :)

#9 alex

• Člani
  • 191 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 05:33 PM

Iz kerga konca slo. pa si in kje si to posnel,ce smem vprasat?

#10 Stackers

• Člani
  • 5 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 07:14 PM

bližina murske sobote, rakičan bolj natančno.

#11 Tallum

• Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 07:18 PM

Lep Pozrdav, republikanci!

Malo sem si ogledoval fotografijo k si jo napravil, opazil sem malo smesno oblikovano telo, kar pa vendarle se nepomeni da si bili nezemljani.
Kljub vsemu, pa je vendarle mogoce.
Prasal bi, kje je bila fotografija narejena, is ob katerem casu?

Srecno

#12 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 07:19 PM

Stackers jaz sem tud z okolice MS Sveti Jurij pri Rogaševcih - Goričko ti ? :)

Ja po sliko sodeč bolj večer.

#13 Stackers

• Člani
  • 5 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 07:24 PM

Lep pozdrav tudi tebi Tallum!

odgovor na prvo vprašanje lahko najdeš en Replay višje, slika je bila posneta pa ko se je začelo mračit, poleti okoli devetih. jaz sem skoraj prepričan da so bili nezemljani! mogoče iz slike res ni toliko razvidno ampak če bi bil v tistem trenutku in momentu tam bi mislil enako!

Dario jaz prihajam iz Rakičana, trenutno pa obiskujem gimnazijo v murski soboti! lahko se dobiva kdaj na pijači in malo debatirama o tej zadevi hehe

#14 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 07:26 PM

hehe jaz pa hodim na zdravstveno v rakičan :)

#15 Tallum

• Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 07 November 2007 - 09:03 PM

Lep pozdarv republkanci!

Naj prvo povem da se dogaja veliko nezanih stvari, ki pa si jih povprecen človek žal ne more razumno razlagati.
Vendar sem pa prebral v reviji "Življenje in Tehnika" da naj bi se res dogajalo nekaj čudnih in ne ravno pojasnenih stvari v okolici Murske Sobote, recimo nerazumni izpadi električne energije, motnje v signalu tako v mobilnem omrezju kot rediski in televizijski sprejemniki so imeli večje motnje.
Morda so imeli res kaksna nezemljanska bitja "prse" umes (če jih imajo)!!

Srečno

Odgovori

2 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 2, Anonimnih uporabnikov: 0