Skoči na vsebino

zanimivo...

70 replies to this topic

#61 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 13 October 2008 - 10:05 PM

hm daa. zdaj ostajamo le mi stari vešči, da kažemo pot izgubljenim da najdejo nazaj na forum. Res je bilo lepo. Se mi pa zdi da je vse začel propadat ko je folk začeu težit novim članom da naj si berejo stare teme ker je tam vse napisano...  :S pol smo se jim pa zamerli, mi pa tut nismo več mel kaj debatirat. Jaz pravim še vedno da bi bilo treba vse teme pobrisat , delitat, in na novo začet.

#62 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 13 October 2008 - 10:29 PM

Preberi objavoAzmond, je Oct 13 2008, 11:05 PM, rekel:

hm daa. zdaj ostajamo le mi stari vešči, da kažemo pot izgubljenim da najdejo nazaj na forum. Res je bilo lepo. Se mi pa zdi da je vse začel propadat ko je folk začeu težit novim članom da naj si berejo stare teme ker je tam vse napisano...  :S pol smo se jim pa zamerli, mi pa tut nismo več mel kaj debatirat. Jaz pravim še vedno da bi bilo treba vse teme pobrisat , delitat, in na novo začet.

Ja samo kej so pa taglavni? Da bi to mal uredil?

#63 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 14 October 2008 - 07:12 PM

:D  msn po katerem se lahko meniš z duhovi!!!!!!!! WOW!! Kaj je to @ghost.com al kaj takega  :P  :o
lepota je grdega začetek

#64 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 14 October 2008 - 07:53 PM

ni jih :S skoda ...pa na emaile se ne odzivajo pa nic niti na pm ... nvem kaj je .

#65 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 14 October 2008 - 07:54 PM

aja to sem mislil kot odgovor na post od rainbowgirl na prejšnji strani , da nebo pomote :D

#66 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 14 October 2008 - 10:00 PM

Preberi objavoDario, je Oct 14 2008, 07:53 PM, rekel:

ni jih :S skoda ...pa na emaile se ne odzivajo pa nic niti na pm ... nvem kaj je .

Ja to je pa res škoda, pa tko fajn je ta forum.

#67 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 15 October 2008 - 02:54 PM

pa saj so se stvari uredile nekaj. forum je dobil novo obliko. stran je očitno še zmeraj v izdelavi, tak oda izgleda da nekaj se dogaja. Samo kak moderator bi moral mal poštimat. seveda če bi nam bilo kul vsem da se stare teme zbirišejo :D

#68 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 15 October 2008 - 03:23 PM

ali pa če bi naredili čisto drugo stran in forum ...

#69 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 15 October 2008 - 07:43 PM

Preberi objavoDario, je Oct 15 2008, 03:23 PM, rekel:

ali pa če bi naredili čisto drugo stran in forum ...

Kako to misliš? A da bi tega zbrisali pa na novo vse od začetka? :D

#70 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 16 October 2008 - 06:32 AM

ja lahko bi tudd tko probali, sam pol maš probleme z novim imenom, naslovom. in spet traja dolgo cajta da folk najde forum in se nabere zadostno številno članov. pa saj ubistvu je tut zdaj ok. sam premalo nas je ki nas piše. čeprov za enkrat je še kar ok. se spomnim da sem po kakem mesecu kdaj prišel gor pa ni bilo nobene objave :D

#71 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 16 October 2008 - 01:06 PM

Ne vem če gledam mal po forumih pa gledam je ful ljudi ki so ful pisali pa jih nikjer več ni. Res škoda :D
lepota je grdega začetek

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0