zanimivo...
Started by jagoda, Oct 19 2007 06:57 PM
70 replies to this topic
Objavljeno 13 October 2008 - 10:05 PM
hm daa. zdaj ostajamo le mi stari vešči, da kažemo pot izgubljenim da najdejo nazaj na forum. Res je bilo lepo. Se mi pa zdi da je vse začel propadat ko je folk začeu težit novim članom da naj si berejo stare teme ker je tam vse napisano... :S pol smo se jim pa zamerli, mi pa tut nismo več mel kaj debatirat. Jaz pravim še vedno da bi bilo treba vse teme pobrisat , delitat, in na novo začet.
Objavljeno 13 October 2008 - 10:29 PM
Azmond, je Oct 13 2008, 11:05 PM, rekel:
hm daa. zdaj ostajamo le mi stari vešči, da kažemo pot izgubljenim da najdejo nazaj na forum. Res je bilo lepo. Se mi pa zdi da je vse začel propadat ko je folk začeu težit novim članom da naj si berejo stare teme ker je tam vse napisano... :S pol smo se jim pa zamerli, mi pa tut nismo več mel kaj debatirat. Jaz pravim še vedno da bi bilo treba vse teme pobrisat , delitat, in na novo začet.
Ja samo kej so pa taglavni? Da bi to mal uredil?
Objavljeno 16 October 2008 - 06:32 AM
ja lahko bi tudd tko probali, sam pol maš probleme z novim imenom, naslovom. in spet traja dolgo cajta da folk najde forum in se nabere zadostno številno članov. pa saj ubistvu je tut zdaj ok. sam premalo nas je ki nas piše. čeprov za enkrat je še kar ok. se spomnim da sem po kakem mesecu kdaj prišel gor pa ni bilo nobene objave
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0