Skoči na vsebino

Čudno

69 replies to this topic

#61 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 09 October 2008 - 09:43 PM

No tole nevem pod kaj bi spadalo, je pa malo čudno vse skupaj.
Vglavnem danes sva šle z mami peš zvečer domov iz enega nakup. centra tko pol ure in ji jst med tem časom govorim kaj vse sem tle na forumu prebrala pa kaj se je komu že kej zgodilo pa tko.
Pa men moja mami tko pol pove eno zgodbico,kok jo je bilo neki strah v temi in bla,bla,bla,... no in tko prideva čez čas do ene ceste jo prečkava, in se mimo pripelje na kolesu en tip zravven je šla pa ena ženska peš.
In pol tko on tip se vozi ful počasi mimo naju pa ful prestrašen reče oni ženski : Faj kaj je blo pa to zdej? ta rdeč avto se je ful počas peljal, notr ni blo pa nobenga.Pa je pol ful za avtomobilom gledal.Men nič jasn,pa kero naključje on to izjavi v času ko sva mele z mami pogovor o teh scarry zgodbicah.

#62 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 10 October 2008 - 07:15 PM

heh jah se zgodi. življenje se igra z nami an :D

#63 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 10 October 2008 - 07:16 PM

naključje ? ali je ta kolesar biu mogoče kdo drug - neko "višje" bitje **  impossible is nothing !

LP

PS :  zanimivo swda

#64 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 10 October 2008 - 07:49 PM

Ja nevem  no men,se je zdelo naključje,če pa on kolesar nebi bil zemljan pa hmmm kdo bi vedel hehe.Ampak sem bla kr mal šokirana oz. začudena ko je to izjavil.Samo če nebi bil on zemljan zakaj bi sploh rekel kej takega.Ah mal je blo čudno ampak ok. mogoče še pa kdaj kej zanimivega doživim.

Samo se mi pa zdi nelogično,da on nebi videl voznika,če bi bil notr,glede na to da se je avto počasi vozil.Nekdo ležat in vozit pa tud nemore.

Hehe sem zdej nakladala.

#65 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 10 October 2008 - 08:52 PM

mislil sem na kakega bad guya ...satana ali demona ...:D nevem malo fantaziram...

#66 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 11 October 2008 - 03:04 PM

Aja, mogoče je pa bil
:o  sam lahk bi se mi pol vsaj predstavil. :D

#67 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 29 December 2008 - 12:36 PM

Lahko da je lasnik avta ni prestavil zavore pa mu je avto odšel  :D
Se je mojemu očetu tudi že zgodilo :lol:
lepota je grdega začetek

#68 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 13 January 2009 - 12:40 AM

meni se vcasih dogaja, ko grem zvecer po Mariboru v stanovanje iz faxa, da imam obcutek, kot da me spremlja nek demon, ki se ga ne morem otresti. Psi npr. ful lajajo ze od dalec ko prihajam, zadnjic je ena zenska morala psa drzati, da ji ni pobegnil, ker se je tako bal ;) Sicer mi demoncek ne more priti do zivega, saj sem optimist, problemi me delajo mocnejsega, upam da bo "stvor" od mene kmalu pobegnil...
:D  Ze od nekdaj vem, da neke entitete obstajajo, najbolj jih zazna emocionalni, empaticni clovek, otrok, zivali...
Pred pol leta sem kupil novi telefon in zunaj snemal macko, ki se je igrala na dvoriscu... ko sem vklopil slusalke in povecal glasnost, sem slisal "nekoga", ki je klical mojo muco, zvenel je, kot da se z nekom poleg se pogovarja in klice "muci, muci, muuuc, mucek bravo..." vem, da sem bil takrat sam doma in poleg sosednje hise se je slisal le lajez psa. Mogoce bom "video" z EVP glasovi kdaj objavil.  :D Vem, da se vam zdi stvar srhljiva, dopuscajte moznost, da te entitete so in poskusajte ziveti z njimi, saj "oni" ocitno vztrajajo do te mere, da v njih moramo verjeti.
:lol:

Sporočilo uredil(-a) Andariel dne 13 January 2009 - 12:42 AM

#69 gapoo12344

gapoo12344
  • Člani
  • 13 Objav:

Objavljeno 01 April 2010 - 01:10 PM

morem rečt da se je men že tud par stvari naredl... še sedaj se jih imam v spominu... ko sej bil star še 3 leta so  me stuširali,osušili... potem pa sem bil še kar bos pa mi je mami hotla obut copatke prvega evo sva obula drug je bil zraven drugega (tisga ko sva ga obula) a jaz ga vzamem v roke potem pa se iz postelje pokaže zelo bleda roka z črnim rokavom roka je bila zelo suha pa mi copat izpuli iz rok mami je pa mogla ravno dvigniti telefon tako da vsega ni videla. potem me pa vpraša kje je copatek pa ji rečem pod postlo pa pogledama pa ga ni :(:O pol sva ga pa najdla pred vhodom na podstrešje :unsure::O nevem no ali sem si vse skupaj domišljal ali je bilo to res!!! :blink::O

#70 TheOne

TheOne
  • Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 16 April 2010 - 07:11 PM

Preberi objavoAndariel, je 13 January 2009 - 12:40 AM, rekel:

meni se vcasih dogaja, ko grem zvecer po Mariboru v stanovanje iz faxa, da imam obcutek, kot da me spremlja nek demon, ki se ga ne morem otresti. Psi npr. ful lajajo ze od dalec ko prihajam, zadnjic je ena zenska morala psa drzati, da ji ni pobegnil, ker se je tako bal :o Sicer mi demoncek ne more priti do zivega, saj sem optimist, problemi me delajo mocnejsega, upam da bo "stvor" od mene kmalu pobegnil...
:blink:  Ze od nekdaj vem, da neke entitete obstajajo, najbolj jih zazna emocionalni, empaticni clovek, otrok, zivali...
Pred pol leta sem kupil novi telefon in zunaj snemal macko, ki se je igrala na dvoriscu... ko sem vklopil slusalke in povecal glasnost, sem slisal "nekoga", ki je klical mojo muco, zvenel je, kot da se z nekom poleg se pogovarja in klice "muci, muci, muuuc, mucek bravo..." vem, da sem bil takrat sam doma in poleg sosednje hise se je slisal le lajez psa. Mogoce bom "video" z EVP glasovi kdaj objavil.  :blink: Vem, da se vam zdi stvar srhljiva, dopuscajte moznost, da te entitete so in poskusajte ziveti z njimi, saj "oni" ocitno vztrajajo do te mere, da v njih moramo verjeti.
:(

Creepy :unsure:

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0