Skoči na vsebino

Mothmanova prerokba

36 replies to this topic

#31 EverDream

EverDream
  • Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 20 October 2007 - 08:22 PM

Film je iz leta 2002. So pa znani škotski igralci če poznaš tisto sceno. Tist k je najbolj pozitiven in tud res krasen igralc (Poleg Hopkinsa najljubši), je pa igral stranske vloge tud u Kralju Arthurju(enega izmed vitezov), Gladiatorju (Pa ne Russel Crowe ;) ) in mnogih ameriških filmih. Sean Pertwee če poznaš.

Nasilna narava, škotski naglas, puška/meč v rokah....kaj še čš? ;)

#32 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 20 October 2007 - 08:35 PM

Aha,no sliši se zanimivo.Tistega igralca ne poznamSem mislila,da kakšen Colin farell,al kaj je že on igralec,he,he,...

#33 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 20 October 2007 - 09:27 PM

Gospodar prstanov ??? Meni so to naj filmi , Tolkienova domišljija ali kaj več ?

#34 EverDream

EverDream
  • Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 20 October 2007 - 09:32 PM

Ja Gospodar prstanov mi je neprecenljiv, samo to je že drug žanr. Mistika, ne triler ali grozljivka. Najlepš mi je pr gospodarju prstanov, ker sem ga že 8x gledu (vse tri dele), pa vsakič ugotoviš kej novega, če greš brat knjigo, ali pa kakšen Samilirion, itd. . Lahko poleg filma še mal raziskuješ če te je volja....
Model je mel pa izjemno domišljijo in smisel za pisanje.

#35 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 20 October 2007 - 09:36 PM

Jst sem gledala gospodarja prstanov le enkrat pa še to zadnji del v kinu,ko sem bila v Španiji,tko,da nisem imela kej pojma zakaj se je sploh šlo,ker je imel več delov.

#36 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 22 October 2007 - 06:26 PM

dober triler je tudi AZEZEL -Danzel Washington igra ... dober film

#37 EverDream

EverDream
  • Člani
  • 395 Objav:

Objavljeno 22 October 2007 - 07:22 PM

Ja jst sem malo prejle gledal The Hounting, in moram rečt, da me je razočaral. Gledal sem sicer že original (1957 ali neki takega) v črno beli izvedbi in mono različici. Pa se upam trdt, da je boljša od te milenijumske (2000) izvedbe.
Grafični efekti so slabi, zgodba je dejansko prekopirana, osebe iste, dogodki si sledijo skor zaporedno, strašnega ni nič razen glasovi mejhnih otrok in "bum" muske.

Mogoče če bi bil 10 let vsaj mlajši, bi me bilo malo strah. Tako pa se dolgočasiš med gledanjem. Skoraj bi 2x dejansko zaspal.

Upam, da bo The Darkness (2004) kej bolša koker tole.... Pogledam jutr, pa če zanima koga opišem mal iz prve roke.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0