Mothmanova prerokba
Objavljeno 17 October 2007 - 01:50 PM
Jst sem ta film gledala že 2x in mi je zlo dobr,nevem zakaj ampak eden izmed mojih najljubših,poleg filma Šesti čut.
No ta Mothman je ali še nevem točno obstajal v resnici v eni ameriški državi.Tega nisem vedela,dokler nisem naletela na eno spletno stran o tem.
Tukaj je nekaj linkov pa si poglejte in napišite,kaj si mislite vi o tem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mothman
in še mothmanova web stran
http://www.mothmanlives.com/
Objavljeno 17 October 2007 - 02:09 PM
Drugače mi je pa film šesti čut zakon,ampak res.
Objavljeno 19 October 2007 - 10:00 PM
Objavljeno 20 October 2007 - 12:35 PM
Hitchcock je pa itak mojster
Če smo pa že pri igralkah in igralcih, kakšna se vam zdi Jenifer Love Hewit (I know what you did last summer, I still know what you did last summer, Party of Five, Ghost Whisperer, ....) al pa Anthony Hopkins (Silence of The Lambs, Hannibal, Red Dragon, ....) ?
Objavljeno 20 October 2007 - 02:16 PM
Dosti bolj strašljivi so dobri trilerji ali grozljivke, ki vsebujejo duhove, kjer so le glasovi, prebliski, škripajoči zvoki, prividi.... Ko do zadnje minute ne veš kaj je res in kaj ne. Nato pa pride tist velik Grand Finali, ko se vse odloč in razkrije.... Sam mal jih je takega kalibra.
Kakšna se vam zdi pa Jenifer Love Hewit? Če bi bla moja soseda, bi si v hišo vgradil vsaj 40 oken
Objavljeno 20 October 2007 - 03:08 PM
Objavljeno 20 October 2007 - 03:54 PM
Nevem, če bi zbiral med vsemi ženskami sveta, bi sigurno zbral Hewitovo. Nekak mi deluje skrivnostno lepo. Nevem že same obrazne poteze, mimika, usklajenost gibov.... Nekak najbližje perfektnosti
Jah nevem vsaj meni od igralk mi je najboljša Fosterjeva (pa ne samo zaradi jagenčkov) pa Hewitova.
Film -i know what you did last summer- mi je bil pa malo zgrešen, samo zaplet se mi je dopadel. Za moje pojme je dosti boljša v -Ghost Whisperer-, kot je bila takrat. Res pa je, da je film star 8 let, se pravi, da je takrat bila stara 20 let. 8 let pa le prinese nekaj izkušenj.
jah upam, da posname kako grozljivko ali pa triler, ker te novodobni taki in drugačni pokoli z motorko in dnevi mesarije se mi ne dopadejo.......
Objavljeno 20 October 2007 - 04:17 PM
Edina stvar,ki me pa moti v trilerjih,grozljivkah je pa to,da mora bit vedno kakšno pokopališče,noč,megla,po možnosti še grmi in se bliska,gozd,stare vile.No sej to je cool,pol je film bolj zanimiv,ampak se mi pa vseeno zdi,da malo preveč tega ponavljajo iz filma v film.
Aja pa film Vsiljivci mi je tud dobr oz. triler.Igra pa v njem Nicole Kidman,če ste ga slučajno gledali.
Sporočilo uredil(-a) RainbowGirl dne 20 October 2007 - 04:19 PM
Objavljeno 20 October 2007 - 04:44 PM
Vsiljivce sem pa gledal, tudi zelo uredu film. Sicer igralka se mi ne dopade za ta žanr (če je kdo gledu "eyes wide open" ve kaj mislim s tem
Trileriji in grozljivke o duhovih so pa pomoje večni, če so dokaj dobro narejeni, ker že sama tema pritegne
Rad bi pa gledu film Darkness (Tema), kjer so baje ljudje ven iz kinov bežal.
Si gledala Krog? (japonsko verzijo)
No tam se mi je koncept dopadel, igralci malo manj, zgodba je pa super. Tista scena z vodnjakom, ko una ženska vn pleza je pa že legendaren skor
Objavljeno 20 October 2007 - 04:51 PM
Tud tega filma Darkness nisem gledala.Zakaj je pa folk ven bežal?Mislim a to so res ven bežali al kaj?
Objavljeno 20 October 2007 - 05:17 PM
To mi je povedal kolega, navdušenc nad takimi filmi. Zgleda kar zanimiv.
Ljudje so pa vn bežal baje zarad načina snemanja filma. Precej je dejanske teme na njem, zto slika ni čist bistra, ne vid se vseh podrobnosti in neveš kaj se skriva u tistem temnem kotu, dokler ne skoč big style ven iz tizdga direkt na platno. Glasba je baje res na visokem nivoju, k te drži u pripravljenosti celo uro pa pol, pričakuješ neki kar ne videš, dokler se ne sprostiš malo. Takrat pa neki plane, ipd. .
Sej so ljudje že ob mnogih filmih bežal iz kina. Baje je celo nekdo doživel napad tesnobe na Japonskem, ko je gledal Krog. Niso to redki primeri....
Ufff, selitve ti pa nebi priporočal....bogvedi kdo je tam že pred tabo in si ne želi deliti prav nič
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0