Skoči na vsebino

Roswell

26 replies to this topic

Anketa: Kaj so po vašem mnenju resnično našli na Roswellških tleh julija 1947? (19 član(i) so oddali svoj glas)

Glasuj Gosti ne morejo glasovati

#1 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 23 August 2007 - 08:12 AM

Nikjer nisem zasledil nobene teme točno o tem dogodku, sem pa dobil precej zanimiv link na email ... Intervjuji prič (ali njihovih otrok, ...) dogodka:

http://www.scifi.com/roswell/index.php

JAz sem na začetku bil nekako 100%, da je šlo za strmogljavljene nezemljane, potem ko pa sem videl nek dokumentarec na Discovery-ju o tem, da bi naj šlo res za vremenski balon, sem se malo nagnil v prid tej teorii ... po ogledu teh intervjujev se vse skupaj spet zdi zelo verjetno.

Kaj pa vi mislite?

(PS: Brez spamanja)
Objavljena slika

#2 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 23 August 2007 - 10:22 AM

nlp  :P

#3 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 23 August 2007 - 01:09 PM

Strmoglavljeno nacistično eksperimentalno vojaško plovilo Vril II-Dornier Do-Stra, izdelan leta 1943 na Poljskem iz Entwiklungstelle 4, pod sekretarijatom Schwarze Sonne, z "arijci" na krovu.

#4 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 23 August 2007 - 03:29 PM

saj nlp-ji niso nic drugega kot plovilo švarce zone

#5 WhiteWolf

WhiteWolf
  • Člani
  • 453 Objav:
  • Interests:- Programiranje v jeziku c++<br>- Pwnanje n00bov v ET-ju<br>- Linux :)

Objavljeno 23 August 2007 - 10:08 PM

Hum nevem kaj si naj mislim...glede na to, da so na discoveryu testni ekipi priredili podoben "incident", jih cez 1 mesec nazaj poklical in hotli vedet podrobnosti pa so vsi rekli, da so vidli neka plovila pa eni so celo trupla vidli pa take bedarije se mi zdi da je vse skup nastalo v razgreti cloveski domisliji...sam nekej je tut na tem, da je v vsakem mitu kancek resnice ^^

Lp

#6 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 24 August 2007 - 08:21 AM

Ja, točno ... zdaj sem se spomnil, da sem tudi jaz to gledal ... ko so si ful vse domišljali. :D  ... Samo vseeno :P
Objavljena slika

#7 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 24 August 2007 - 02:19 PM

o roswellu je bilo toliko napisanega, da že sploh ne veš več, kaj naj si misliš, kaj se je v resnici zgodilo.

#8 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 24 August 2007 - 06:36 PM

Na, kako pa se vam zdijo intervjuji? Meni nekateri delujejo precej prepričljivo :P
Objavljena slika

#9 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 04 September 2007 - 03:29 AM

aha, kar prepričljivo. se mi zdi, da po tolikem času, človek morda drugače reči in dogodke vidi v spominu. trapasto se mi pa zdi, da ameriška vlada še po tolikem času ne da enega konkretnega mnenja in papirjev o dogodku v javnost. toliko časa je že minilo, da je itak vseeno, če je bil balon, vohunsko letalo, nlp ali karkoli pač. karkoli bi pa rekli, jim pa ljudje itak ne bodo verjeli. saj veš, enkrat lažnivec, vedno lažnivec ;) (čeravno je to lahko tudi zelo krivična oznaka)

#10 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 04 September 2007 - 10:34 PM

Rad bi da si ogledate ta dva dokumentarca...in sami presodite resnico...
V 2. delu dokumentqarca "Alternative three" imate zvočni posnetek incidenta med prvim postankom na luni med pogovorom astronavtov in Zemlje... astronavti hitro opazijo čudne luči, ki jih baje obdajajo in se jim približujejo ter jih opazujejo...
Na dok. sledi intervju z enim izmed teh astronavtov in njegovo agresivno psihično stanje ob tej temi...ter strah.

2. del dokumentarca vam ponudi možnost, da so ameriška vlada, sovjetske republike in druge vlade skrivno delale na skupnem mednarodnem vesoljskem projektu na visokem nivoju... mogoče tudi z pomočjo...malih zelenih.

Kakor koli, čudno je to, da npr. sonde z Zemlje na drugi strani lune pristajajo le v enem skupnem kraterju,... Sledil bo tudi šokanten domnevni "posnetek" iz Marsa, kjer leta 61 ljudje prvič stopijo na ta planet->seveda na skrivaj...in srečajo "male zelene"...
Kakor koli je stvar šokantna, se moraš vedno vprašati ali je ponarejena, saj je vedno večja možnost slednje... Od čudnih prikazovanj nlpjev na Zemlji jih za pristne potrdijo le okoli slabih 5%, še slabše je z posnetki, ki si jih lahko ogledate tule:

http://www.thule.org/brains/alt33.rm
(intervju)

http://www.thule.org/brains/alt34.rm
(back side of the moon, landings, secret clip from Mars)

#11 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 07 September 2007 - 06:43 PM

Sicer pa zdaj poznam celotno štorijo od leta 1947. Obstajata 2 vira letečih krožnikov.
1 vir: eksperimentalna antigravitacijska plovila, izum nemškega fizika Viktorja Schraubergerja,..(nemci nadaljujejo njihova preizkušanja v Kanadi in Ameriki, poskusi, da bi se letala odtrgala iz Zemljine privlačnosti so bolj jalova in projekt zaključijo že leta 1978/79.

2. vir: Roswell incident ter najdeno še eno plovilo blizu Nevade...->iz pretekle zgodovine;vključuje zaščiteno območje in izkopavanje...
Roswell: kratki opis:
V Roswellu je res strmoglavil leteči krožnik. Šlo je za prvi stik. Nezemljane je obiskala vojaška inšpekcija in našla 6 stupel, eden izmed njih je bil še živ. Ponudili so mu hrano, a jo odklone, prosi le za vodo. Za tem ga prepeljejo v Roswell, od tam pa v neko ameriško oporišče z razbitinami vred ter trupli. Nad trupli naredijo obdukcijo in poskusijo navezati stik z "prišlekom" Prišlek se z njimi pogovarja v angleščini, saj ima pri sebi aparat za sporazumevanje. Pove jim, da poskuša navezati stik z matično ladjo. Od tam mu sporočijo, da naj na Zemlji ostane, dokler se ne vrnejo. "Prišlek" živi še 4 leta in umre. Truplo upepelijo.
Leta 1963? ameriška agencija za varnost uri 12 ljudi, ki bodo kos nalogi, da navežejo novi stik z novo vesoljsko ladjo, ki jih obišče v Nevadi. 2 se urita kot lingvista za jezike, 2 kot fizika, 3 kot piloti, nekaj kot varnostno osebje, nekaj kot biologi in 2 marinca. ter 2 ženski...
vseh 12 ljudi nezemljani povabijo na planet Serpo, ki kroži okoli 2 sonc: Zeta Reticuli iz ozvezdja Reticulis.
Tam ostanejo še prihodnjih 10 let, a kaj ko se na tamkašnje razmere težko navadijo. 2 ob prihodu na zemljo, leta 1978? umreta, druga 2 prav tako na Zemlji, zaradi embolije v bolnišnici, druge pa prepeljejo v popolno karanteno za 365 dni.
Povejo pa naslednje: tamkašnji prebivalci ne poznajo našega časa, nimajo nekakšne vlade, trgovin, ne denarja, saj jih je le še 650 00. Živijo v lokalnih skupnostih, raztresenih po planetu. Temperatura je zelo visoka(od 45stopinj celzija na polih do 125 maximalno) in se na njo stežka navadiš...pozneje naj bi jih preselili v tamkašnji center na severu, kjer je bila za njih polarna klima (55 stopinj celzija)...
Zelo razvita je tehnologija, ne poznajo koles, časa kot ga poznamo na zemlji; delajo po urniku in so zelo disciplinirani in kolektivni; ko zvezda pride v zenit nad visokimi stolpi, začnejo delati spet drugo opravilo... spijo le do par ur, v podzemlju kopajo rudo, pomagajo jim tampakšnji nižjerazviti prebivalci; nekakšne ogromne pošasti, verjetno živali, imajo svoje vrtce z otroki, ki so izolirani bolj kot naši, ter verjamejo v Boga; oz. kot mu oni pravijo visoka inteligenca; vesolje je neskončno in ta neskončnost je bog...postavljene imajo celo nekakšne kapelice, in se poklonijo vsakič ko končajo z delom...
Njihova civilizacija je prvič navezala stik z Zemljani pred več kot 2000 leti (sklepam, da z maji in egipčani in še s kom) ter jim pomagala pri tehnologiji...
Spet se bodo k nam vrnili novembra leta 2007 v New Mexico.

Ameriška vlada pa je navezala stik še s 9 vrstami ras po drugih planetih v vesolju...
npr. kot sem že poročal o nam najbližji zvezdi Alfa Centauri b, kjer vlada podobna klima kot na zemlji, le malo hladneje je, potem veliko je bilo tudi "šifriranih" stikov z prišleki iz neke zvezde v vodnarju->do civilizacij, ki so pravzaprav nekakšni polbiološki ustvarjeni androidi, deloma roboti, ki lahko sami tehtajo možnosti in premišljujejo...

#12 nexus

nexus
  • Člani
  • 81 Objav:

Objavljeno 07 September 2007 - 11:47 PM

zanimivo ;)  a imaš kak link, kjer se da še kaj izvedeti o tem???

#13 alex

alex
  • Člani
  • 191 Objav:

Objavljeno 08 September 2007 - 07:02 PM

Pozdravljeni spet.Oprosti Andariel,ampak za to zgodbo ni dokazov in se slisi,kot da bi bral ZF roman.Kje si pa dobil to zgodbo,ce smem vprasati?

#14 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 08 September 2007 - 08:54 PM

Vem, da se sliši neverjetno, kako je šele zvenelo človeku, ki so mu rekli, naj uri tistih 12 ljudi oz. 150 (selekcija) v puščavi za golo preživetje)...
Program je v začetku bil del normalnega vesoljskega programa...a ker je šlo za kooperacijo z nezemljani so morali to prikriti civilni javnosti... DIA je poskrbela za to, da še danes vse te informacije niso prišle na dan...

Verjemite mi, našel sem stran, ki je tako na očeh javnosti-> na strani je forum upokojenih vojaških oficirjev, pilotov,...in druge elite, ki so takrat sodelovali pri teh projektih...
Če koga zanima, zakaj stvar ni prišla v javnost...1)razlog temu je, da so se ti nezemljani tako odločili zaradi osebnih razlogov,..verjetno so presodili, da smo ljudje lahko sovražni...opozorili so nas tudi pred drugimi rasami v vesolju, ki nam bi bile lahko nevarne... 2) zaradi množične panike in histerije so morali program takoj prikriti...
Ja obstajal je projekt, ki je vkjučeval 12 pogumnih ljudi, ki so 1. obiskali neznani planet oddaljen od Zemlje 42 svetlobnih let! Do tja so potovali le 9 mesecev. 2 človeka sta umrla tam, 2 sta tam ostala(stik za njima se izgubi leta 1985), ostali so se vrnili, nekaj jih je umrlo...
Stran vam ne bom izdal zaradi osebnih razlogov, nevarnosti...naj ostane le med vami! Zaupam tem ljudem in ne bom razbijal njihove tajne mreže...

#15 Bojan

Bojan
  • Člani
  • 104 Objav:
  • Interests:Glasba, grafični dizajn, Star Wars, UFO, Experiment Philadelphia, lažne religije...

Objavljeno 04 October 2007 - 08:36 PM

Misliš tole stran:
http://www.serpo.org/index.asp

Ne vem kaj je tako nevarnega, da ne bi "izdal" te strani.  ;)
Precej zanimiva zadeva.

Sporočilo uredil(-a) Bojan dne 04 October 2007 - 08:37 PM

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0