Videnje
Started by Zorro, Jun 19 2007 08:40 PM
33 replies to this topic
Objavljeno 19 June 2007 - 08:40 PM
Ok fantje in dekleta. naj na začetku povem da to ni nobena moja šala (ki sem jih tako rad pisal po forumu), ampak čista resnica, prisežem na vsemu kar imam rad! Povdaril bi še rad da nisem pod nobenimi substancami.
Da opišem
Pred 5 min sem z očetom in materjo sedel na terasi in opazoval nebo. Naenkrat sem videl dve luči ki dokaj hitro potujeta po nebu. Fora je v temu da sta bila ena za drugo in cel čas leta na isti razdalji. Preikali sta se poševno in prisežem da sem med obemi lučkami videl medel obris cigaraste oblike
Predmet sem spremljal nekaj časa, ko sta luči naenkrat počasi ugasnili.
kaj bi to lahko bilo po vaše?
Prisežem, govorim resnico.
Da opišem
Pred 5 min sem z očetom in materjo sedel na terasi in opazoval nebo. Naenkrat sem videl dve luči ki dokaj hitro potujeta po nebu. Fora je v temu da sta bila ena za drugo in cel čas leta na isti razdalji. Preikali sta se poševno in prisežem da sem med obemi lučkami videl medel obris cigaraste oblike
Predmet sem spremljal nekaj časa, ko sta luči naenkrat počasi ugasnili.
kaj bi to lahko bilo po vaše?
Prisežem, govorim resnico.
Objavljeno 20 June 2007 - 10:58 AM
Ammm NLP je 100% bil saj gre za "Neznani leteči predmet", se pravi ne vemo tocno za kaj se gre, ni pa receno, da je nezemeljskega izvora....me ze malo moti ko ljudje z "NLP" mislijo samo na nezemljane ipd ^^
Videnje je kar zanimivo...se posebej zanimivo se mi zdi, ker sem 2 dni pred tvojim tudi jaz videl nekaj cudnega (dasiravno pri meni je bla sam 1 pikica
)
Mogoce kak test vojske? izvenzemeljsko plovilo? time will tell (or not
)
Lp
Videnje je kar zanimivo...se posebej zanimivo se mi zdi, ker sem 2 dni pred tvojim tudi jaz videl nekaj cudnega (dasiravno pri meni je bla sam 1 pikica
Lp
Objavljeno 20 June 2007 - 12:16 PM
WhiteWolf, je Jun 20 2007, 10:58 AM, rekel:
Ammm NLP je 100% bil saj gre za "Neznani leteči predmet", se pravi ne vemo tocno za kaj se gre, ni pa receno, da je nezemeljskega izvora....me ze malo moti ko ljudje z "NLP" mislijo samo na nezemljane ipd ^^
)
)
Lp
Lp
Kaj vi mislite o tem'
Objavljeno 20 June 2007 - 12:36 PM
)
)
Lp
Lp
Kaj vi mislite o tem'
Objavljeno 20 June 2007 - 12:59 PM
)
)
Lp
Lp
Ni mi jasno kaj bi to blo. Ni oddajalo nobenega zvoka, nobenih utrijpajočih signalov itd.
Objavljeno 20 June 2007 - 11:35 PM
Zorro ali lahko malo bolj natančno opišeš, kaj si to videl, na kakšni razdalji oz. na kakšni višini si vsaj videl plovila, ali so oddajali kakšne barve, zanima me tudi gibanje... Pravzaprav sem tudi jaz veliko poročal o "nlpjih" že tukaj in sem ugotovil, da so "nekateri" predmeti pravzaprav sateliti, saj te "luči" videvam skorajda vsako noč, ko pogledam v nebo, ko prečkajo moj vidni kot...
Sicer pa ta plovila, kot si jih opisal sam, niso edina priča za obstoj tega tipa nlpjev, torej "cigarastega". Videvali so jih največ v ameriki sredi 60, 70 let. Pred nekaj časa sem ugotovil in moj prijatelj, fizik, ki se prav tako poglablja v stvari, ki jim lahko dodaš oznako "skrito" oz. raje prikrito javnosti (NSA-alien ugrabitve, visoke civilizacije, templarji,...ufoji), da so ti objekti, kot si jih videval sam, izdelali pravzaprav nacisti od leta 41-(43)-45. Imenovali so se Andromede... Pravzaprav so to gromozanske matične ladje, za pristajanje drugih nlpjev. Andromede so največ videvali ravno na drugi strani meseca, z sprehodi Apolla 8. Nekatere slike sem pred časom že prilepil na ta forum.
Andromeda Gerät, je bila delo Schwarze Sonne, Entwiklungsstelle 4 v Poljski. Vsebovala naj bi celo nekatere enote medzvezdnega potovanja, v začetni fazi. (prototip Jenseitzmaschine iz leta 1922; krožnik je baje omogočal časovne preskoke...)
Jenseitzmaschine v zraku:

Delo teh ladij je opisoval tudi Ivan Mohorič, slovenski pionir za nlpje, na predavanju v Murski Soboti, katerega sem se seveda udeležil. Ivan naj bi informacije dobil pred kratkim, preko nekih avstrijskih virov na eni izmed konferenc na Dunaju.
nacistični arhivi:

Teh stvari je enostavno na tone... In tista zgodba o Roswellu je enostavno le delček vsega puzzla, kar na koncu ugotoviš... (američani in vojska enostavno mora prikriti vse dokaze o strmoglavljenju nlpja, saj so si na vrat nakopali in se zavezali k molku, da ne bodo izdali nemških wermacht fizikov, ki so izdelovali ta plovila. V ozadju pa se čuti še piš hladne vojne z rusijo)
Sicer pa ta plovila, kot si jih opisal sam, niso edina priča za obstoj tega tipa nlpjev, torej "cigarastega". Videvali so jih največ v ameriki sredi 60, 70 let. Pred nekaj časa sem ugotovil in moj prijatelj, fizik, ki se prav tako poglablja v stvari, ki jim lahko dodaš oznako "skrito" oz. raje prikrito javnosti (NSA-alien ugrabitve, visoke civilizacije, templarji,...ufoji), da so ti objekti, kot si jih videval sam, izdelali pravzaprav nacisti od leta 41-(43)-45. Imenovali so se Andromede... Pravzaprav so to gromozanske matične ladje, za pristajanje drugih nlpjev. Andromede so največ videvali ravno na drugi strani meseca, z sprehodi Apolla 8. Nekatere slike sem pred časom že prilepil na ta forum.
Andromeda Gerät, je bila delo Schwarze Sonne, Entwiklungsstelle 4 v Poljski. Vsebovala naj bi celo nekatere enote medzvezdnega potovanja, v začetni fazi. (prototip Jenseitzmaschine iz leta 1922; krožnik je baje omogočal časovne preskoke...)

Jenseitzmaschine v zraku:

Delo teh ladij je opisoval tudi Ivan Mohorič, slovenski pionir za nlpje, na predavanju v Murski Soboti, katerega sem se seveda udeležil. Ivan naj bi informacije dobil pred kratkim, preko nekih avstrijskih virov na eni izmed konferenc na Dunaju.
nacistični arhivi:

Teh stvari je enostavno na tone... In tista zgodba o Roswellu je enostavno le delček vsega puzzla, kar na koncu ugotoviš... (američani in vojska enostavno mora prikriti vse dokaze o strmoglavljenju nlpja, saj so si na vrat nakopali in se zavezali k molku, da ne bodo izdali nemških wermacht fizikov, ki so izdelovali ta plovila. V ozadju pa se čuti še piš hladne vojne z rusijo)
Objavljeno 20 June 2007 - 11:44 PM
In tukaj sem končno našel spisek nekaterih imen nacistov oz. "izbrancev", oz. vseh pomembnežev, ki so po maju. 45 mogoče pobegnili v Neu Schwabenland na Antarktiko: pravzaprav je spisek narejen za leto 38-39... Šlo je za 1. expedicijo.

Expeditionsleiter Kapitän: Alfred Ritscher
Kapitän des Schiffes: Alfred Kottas, DLH
Eislotse Kapitän: Otto Kraul
Schiffsarzt: Dr. Josef Bludau, NDL
Flugkapitän: Rudolf Mayr, Fuehrer der Dornier-Wales „Passat“, DLH
Flugzeugmechaniker: Franz Preuschoff, DLH
Flugfunker: Herbert Ruhnke, DLH
Luftbildner: Max Bundermann, Hansa Luftbild G.m.b.H.
Flugkapitän: Richardheinrich Schirmacher, Fuehrer der Dornier-Wales „Boreas“, DLH
Flugzeugmechaniker: Kurt Loesener, DLH
Flugfunker: Erich Gruber, DLH
Luftbildner: Siegfried Sauter, Hansa Luftbild G.m.b.H.
I. Meteorologe: Dr. Herbert Regula, Deutsche Seewarte, Hamburg
II. Meteorologe: Studienassessor Heinz Lange, R. F. W., Berlin
Techn. Assistent: Walter Krueger, R.f.W., Berlin
Techn. Assistent: Wilhelm Gockel, Marineobservatorium Wilhelmshaven
Biologe: Studienref. Erich Barkley, Reichsstelle für Fischerei (Institut für Walforschung)
Geophysiker: cand. Geophys. Leo Gburek, Erdmagnetisches Institut, Leipzig
Geograph: Dr. Ernst Herrmann
Ozeanograph: cand. Phil. Karl-Heinz Paulsen
I. Offizier: Herbert Amelang
II. Offizier: Karl-Heinz Roebke
III. Offizier: Hans Werner Viereck
IV. Offizier: Vincenz Grisar
Schiffsfunkleiter: Erich Harmsen
Schiffsfunkoffizier: Kurt Bojahr
Schiffsfunkoffizier: Ludwig Muellmerstadt
Leitender Ingenieur: Karl Uhlig
II. Ingenieur: Robert Schulz
III. Ingenieur: Henry Maas
IV. Ingenieur: Edgar Gaeng
IV. Ingenieur: Hans Nielsen
Ing. Assistent: Johann Frey
Ing. Assistent: Georg Jelschen
Ing. Assistent: Heinz Siewert
Elektriker: Elektro-Ing. Herbert Bruns
Elektriker: Karl-Heinz Bode
Werkmeister: Herbert Bolle, DLH
Katapultführer: Wilhelm Hartmann, DLH
Lagerhalter: Alfred Ruecker, DLH
Flugmechaniker: Franz Weiland, DLH
Flugmechaniker: Axel Mylius, DLH
Flugmechaniker: Wilhelm Lender, DLH
Bootsmann: Willy Stein
I. Zimmermann: Richard Wehrend
II. Zimmermann: Alfons Schaefer
Matrose: Heinz Hoek
Matrose: Juergen Ulpts
Matrose: Albert Weber
Matrose: Adolf Kunze
Matrose: Karl Hedden
Matrose: Eugen Klenk
Matrose: Fritz Jedamezyk
Matrose: Emil Brandt
Matrose: Kurt Ohnemueller
Leichtmatrose: Alfred Peters
Decksjunge: Alex Burtscheid
To pojasni razlago, kam je po vojni izginilo preko 1000 SS znanstvenikov, biologov, zdravnikov in preko 300 000 "arijcev" oz družin, največ žensk in preko 100 U-Bot podmornic. +skrivnostnih letečih plovil-> tudi Andromeda?

Expeditionsleiter Kapitän: Alfred Ritscher
Kapitän des Schiffes: Alfred Kottas, DLH
Eislotse Kapitän: Otto Kraul
Schiffsarzt: Dr. Josef Bludau, NDL
Flugkapitän: Rudolf Mayr, Fuehrer der Dornier-Wales „Passat“, DLH
Flugzeugmechaniker: Franz Preuschoff, DLH
Flugfunker: Herbert Ruhnke, DLH
Luftbildner: Max Bundermann, Hansa Luftbild G.m.b.H.
Flugkapitän: Richardheinrich Schirmacher, Fuehrer der Dornier-Wales „Boreas“, DLH
Flugzeugmechaniker: Kurt Loesener, DLH
Flugfunker: Erich Gruber, DLH
Luftbildner: Siegfried Sauter, Hansa Luftbild G.m.b.H.
I. Meteorologe: Dr. Herbert Regula, Deutsche Seewarte, Hamburg
II. Meteorologe: Studienassessor Heinz Lange, R. F. W., Berlin
Techn. Assistent: Walter Krueger, R.f.W., Berlin
Techn. Assistent: Wilhelm Gockel, Marineobservatorium Wilhelmshaven
Biologe: Studienref. Erich Barkley, Reichsstelle für Fischerei (Institut für Walforschung)
Geophysiker: cand. Geophys. Leo Gburek, Erdmagnetisches Institut, Leipzig
Geograph: Dr. Ernst Herrmann
Ozeanograph: cand. Phil. Karl-Heinz Paulsen
I. Offizier: Herbert Amelang
II. Offizier: Karl-Heinz Roebke
III. Offizier: Hans Werner Viereck
IV. Offizier: Vincenz Grisar
Schiffsfunkleiter: Erich Harmsen
Schiffsfunkoffizier: Kurt Bojahr
Schiffsfunkoffizier: Ludwig Muellmerstadt
Leitender Ingenieur: Karl Uhlig
II. Ingenieur: Robert Schulz
III. Ingenieur: Henry Maas
IV. Ingenieur: Edgar Gaeng
IV. Ingenieur: Hans Nielsen
Ing. Assistent: Johann Frey
Ing. Assistent: Georg Jelschen
Ing. Assistent: Heinz Siewert
Elektriker: Elektro-Ing. Herbert Bruns
Elektriker: Karl-Heinz Bode
Werkmeister: Herbert Bolle, DLH
Katapultführer: Wilhelm Hartmann, DLH
Lagerhalter: Alfred Ruecker, DLH
Flugmechaniker: Franz Weiland, DLH
Flugmechaniker: Axel Mylius, DLH
Flugmechaniker: Wilhelm Lender, DLH
Bootsmann: Willy Stein
I. Zimmermann: Richard Wehrend
II. Zimmermann: Alfons Schaefer
Matrose: Heinz Hoek
Matrose: Juergen Ulpts
Matrose: Albert Weber
Matrose: Adolf Kunze
Matrose: Karl Hedden
Matrose: Eugen Klenk
Matrose: Fritz Jedamezyk
Matrose: Emil Brandt
Matrose: Kurt Ohnemueller
Leichtmatrose: Alfred Peters
Decksjunge: Alex Burtscheid
To pojasni razlago, kam je po vojni izginilo preko 1000 SS znanstvenikov, biologov, zdravnikov in preko 300 000 "arijcev" oz družin, največ žensk in preko 100 U-Bot podmornic. +skrivnostnih letečih plovil-> tudi Andromeda?

Objavljeno 21 June 2007 - 08:59 AM
Dario, je Jun 21 2007, 05:26 AM, rekel:
zanimivo , sploh nevem kaj naj odpisem na to zanimivo.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0