Skoči na vsebino

Jericho

24 replies to this topic

#16 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 03 November 2008 - 12:14 AM

No ja sem gledal Heroes ko so bli, pa jih zdaj čakam , čeprav mi  druga sezona že ni bila preveč dobra.. preveč nepotrebnega kompliciranja.  Opazil sem tudi neko serijo super ženska, samo mislim da je to že staro :D jaz sem bol zadaj kar se teh zadev tiče.

#17 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 03 November 2008 - 12:26 PM

Heroes sem tudi že vse pogledala in čakam na nove dele. Kaj pa Eureka in Ghost hunters ali nekaj takega? Ali kdo to pozna? Se splača pogledati? Aja, kaj pa Andromeda?
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#18 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 03 November 2008 - 04:12 PM

In ta Heroes je kul?

Battlestar Galactico pa sem pogledal skoraj že do konca 3. sezone, ampak mi nekak ni preveč zanimivo ... mogoče zato ker je video precej slab :o . Sicer pa zdaj gledam House, ampak samo tu pa tam ko mi je ... Aja, pa stargate Atlantis si sproti vsako soboto (včasih vsako drugo soboto) dobim nov del. Jaz ne vem kako naša država misli, da naj ne bi blo piratov, če pa dobimo taboljše serije vsaj 5 let za Američani (in ne ... Rebelde ne šteje :P ). Pol pa naj T2 končno uvede še SciFi channel na njihovem TV-ju :D
Objavljena slika

#19 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 03 November 2008 - 05:22 PM

Andromeda mi samo malo zveni znano? Si grem pogledat na imdb ka jje to z ena zadeva... Drugače pa razmišljam da bi si tudi jaz potegnil dol vse sezone in STG pa atlantisa... :D sem bil fan ko sem bil mali, pa sem obupal potem ko so vedno samo ponavljali stare dele, tko da me je minilo. bo treba zgleda obudit staro strast :o

#20 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 04 November 2008 - 10:25 AM

Moram reči, da sem vse dele Stargata in Atlantisa videla že vsaj 2x, tako so mi bili všeč, tak da le obudi staro strast... :D :o

#21 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 04 January 2009 - 01:29 AM

Ja, jaz sem tudi vse pogledal, čeprav gledam Atlantis sedaj še bolj iz neke rutine kot pa kakega hudega navdušenja ... Aja, pri atlantisu sta jim ušli na net še neizpopolnjeni zadnji dve epizodi aktualne sezone ... in sta kar cool. Sicer pa ja ... zraven TV-ja prej dobiš mlade kot pa kaj vidiš, legalno pa tudi ne moreš kupit serije v sloveniji. :lol:
Objavljena slika

#22 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 07 January 2009 - 02:30 PM

Včeraj sem ravno videla zadnja dva dela Atlantisa.  :lol:  Nič več... :D Aja, bo pa letos posnet film. In neka nova serija bo Stargate Universe ali nekaj takega.

Sporočilo uredil(-a) Bina dne 07 January 2009 - 02:31 PM

#23 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 09 January 2009 - 11:47 PM

Kaj konec serije je al kaj?  :lol:  ... Al samo sezone pač? ... Drugače pa zdaj enkrat bo Lost spet začel z noo sezono, če ga še kdo gleda ... Čeprav je tukaj res pol epizod kr en filler, ker si nimajo kaj novega izmislit, izgleda.

No, fajn da bo spet nek nov Stargate, ker Atlantis mi je že malo dolgočasen na trenutke, priznam :D
Objavljena slika

#24 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 10 January 2009 - 11:34 AM

Pisalo je, da je zadnji del serije, torej to pomeni, da je verjetno konec Atlantisa za vedno. Bo pa nova serija in film o Atlantisu. Meni pa je žal,da je konec,sem jih rada gledala.  :lol:

#25 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 10 January 2009 - 11:54 PM

Pa neee, še eni Stargati so se končali? ... Upam, da bodo osebe v novi seriji spet zanimive, tako da se bomo malo navezali na njih. Sej tudi po koncu SG1 smo jamrali, pa je postal Atlantis zelo zanimiv (čeprav ga bo vesoljna slovenija ugledala komaj čez par let, ko bo popTV uspel licence kupit ... :lol:

Pač upam da bo nova serija cool.
Objavljena slika

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0