Sončna stran
Started by nirti, May 01 2007 04:53 AM
247 replies to this topic
Objavljeno 14 June 2007 - 05:02 AM
poletje bo dolgo in vroče
ravno prav po mojem okusu, večja kot je vročina, bolj sem aktivna, še najbolj pa zjamrana, kak je vroče, kak je vroče
poleg službe, me čaka še veliko dela. počitnic ne bo, ker sem že bila na dopustu, vreme je bilo obupno, ravno takrat, prej lepo, potem lepo, vmes pa mrzlo, sam dež, veter, eh, več sreče v naslednjem tisočletju, ko bom spet imela čas iti kam.
ravno prav po mojem okusu, večja kot je vročina, bolj sem aktivna, še najbolj pa zjamrana, kak je vroče, kak je vroče
poleg službe, me čaka še veliko dela. počitnic ne bo, ker sem že bila na dopustu, vreme je bilo obupno, ravno takrat, prej lepo, potem lepo, vmes pa mrzlo, sam dež, veter, eh, več sreče v naslednjem tisočletju, ko bom spet imela čas iti kam.
Objavljeno 26 June 2007 - 08:25 AM
ooooooooo kokkkk smo pa dolgočasni!!
no evo- jaz predlagam, da se skupaj zmenimo za nek dan in čas ter se dobimo tukaj in klepetamoooooooo- in prosim samo ne spet zamorti s kakšno resno temo, kakor je bila prej cerkev al kaj že- bjah
i miss the old times
se vidjamooo
no evo- jaz predlagam, da se skupaj zmenimo za nek dan in čas ter se dobimo tukaj in klepetamoooooooo- in prosim samo ne spet zamorti s kakšno resno temo, kakor je bila prej cerkev al kaj že- bjah
i miss the old times
se vidjamooo
Objavljeno 04 July 2007 - 03:50 AM
včasih me zasrbi jezik, pa se mi od vročine sploh ne da pisarit.
sem pa bila prejšnji vikend v ljubljani, v botaničnem vrtu. če še kdo ni bil, je skrajni čas da gre.
ugotovila sem tudi, da so ljudje v ljubljani neverjetno umetniško nadarjeni
in kako radi imajo zvoke, predvsem trobljo
Objavljeno 08 July 2007 - 11:30 PM
in jaz sem nazaj. po dolgem premoru. ne bit jezni, ni blo zanalašč... ampak zaključevanje ocen v šoli je pač privedlo do tega, da je blo treba malo več pozornosti posvečati knjigam, kot pa internetu. po daljši odsotnosti pa sem preprosto pozabil na vse. še hvalabogu, da je magus tu pa tam kliknil kaj na msn, drugače me še zdaj verjetno nebi bilo gor.
P.S.: VSE SEM VAS POGREŠAL!!!!
P.S.: VSE SEM VAS POGREŠAL!!!!
Objavljeno 11 July 2007 - 05:35 AM
se vam je kdaj zgodilo, da se vam je v tok misli kar naenkrat vrinila besedna zveza, ki ni imela prav nobene zveze z vašimi mislimi
meni se je to zgodilo zadnjič, mislim na vas tukaj, hočem nekaj napisati, recimo kako sem vas vse pogrešala, kar naenkrat pa napišem dve besedi: tia belis
grem gledat na splet če bi našla kaj pod tem in sem, smešno
ali komu ti dve besedi kaj pomenita?
meni se je to zgodilo zadnjič, mislim na vas tukaj, hočem nekaj napisati, recimo kako sem vas vse pogrešala, kar naenkrat pa napišem dve besedi: tia belis
grem gledat na splet če bi našla kaj pod tem in sem, smešno
ali komu ti dve besedi kaj pomenita?
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0