Skoči na vsebino

Sončna stran

247 replies to this topic

#16 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 22 May 2007 - 08:10 PM

BUUUUUUUUUUUUUU
:D  :)

#17 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 10 June 2007 - 08:55 AM

pozdravljeniii

...vidim da je vse mrtvo tuuu- no mene pa daje firbec kaj imate vse v načrtih za to poletje   :D   torej kaj imate namen početi med počitnicami oziroma poleti- greste kam? bomo vidli kaj bo- da se potem še jaz malce zmislim  :)

#18 odpisana

odpisana
  • Člani
  • 22 Objav:

Objavljeno 10 June 2007 - 09:52 AM

uhuhu. jaz bom  celo hišo prebarvala. ker mi bo dolgčas. vmes mi bo najbrž še kakšen duhec težil in s prijatelji bomo šli taborit pa na kakšen koncert. ahja, pa naspala se bom  tudi.  :D cel žur.

#19 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 14 June 2007 - 05:02 AM

poletje bo dolgo in vroče :)

ravno prav po mojem okusu, večja kot je vročina, bolj sem aktivna, še najbolj pa zjamrana, kak je vroče, kak je vroče ;)

poleg službe, me čaka še veliko dela. počitnic ne bo, ker sem že bila na dopustu, vreme je bilo obupno, ravno takrat, prej lepo, potem lepo, vmes pa mrzlo, sam dež, veter, eh, več sreče v naslednjem tisočletju, ko bom spet imela čas iti kam. :D

#20 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 14 June 2007 - 05:30 AM

mm, zame je pač le še eno poletje, ki pride. Vročina, dolgčas,... delo, rabim keš za elek. kitaro. Pomlad mi je bolj všeč... mislim da bo to poletje ubijalsko in prav ni prizenasljivo z vročino :S :D

#21 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 26 June 2007 - 08:25 AM

ooooooooo kokkkk smo pa dolgočasni!!

no evo- jaz predlagam, da se skupaj zmenimo za nek dan in čas ter se dobimo tukaj in klepetamoooooooo- in prosim samo ne spet zamorti s kakšno resno temo, kakor je bila prej cerkev al kaj že- bjah  :)

i miss the old times  :D

se vidjamooo

#22 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 01 July 2007 - 07:59 AM

jaoooooo pa ka bom samo jaz tukaj piso?
in why the F. me ne pusti da se odjavim  :)

ANYONE HERE??!!  :D

#23 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 02 July 2007 - 01:08 PM

Jaz še vedno vsaj enkrat dnvno poškilim na forum, samo se mi ponavadi ne ljubi pisat :D  Tako. da: ME "TO BE" HERE!
Objavljena slika

#24 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 03 July 2007 - 08:24 PM

mja ma isto jaz sem velikokrat gor, pa me sploh nič ne pritegne da bi kaj napisal. Sicer pa še vedno nimam elek. kitare :):D na tabor nič ne grem... ni keša, pa na morje tut ne :D:(:S bom doma plaval v banji

#25 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 04 July 2007 - 03:50 AM

;) jaz sem vsak dan tukaj, zelo zgodaj ali bolj pozno, podnevi ni časa.

včasih me zasrbi jezik, pa se mi od vročine sploh ne da pisarit.

sem pa bila prejšnji vikend v ljubljani, v botaničnem vrtu. če še kdo ni bil, je skrajni čas da gre.

ugotovila sem tudi, da so ljudje v ljubljani neverjetno umetniško nadarjeni :) srečne so fasade hiš, ki se jih ni dotaknila ta umetniška roka :D

in kako radi imajo zvoke, predvsem trobljo :lol: vau :D enmu revežu je motor odpovedal pred semaforjem, da čujete kak koncert so priredili...

#26 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 08 July 2007 - 11:30 PM

in jaz sem nazaj. po dolgem premoru. ne bit jezni, ni blo zanalašč... ampak zaključevanje ocen v šoli je pač privedlo do tega, da je blo treba malo več pozornosti posvečati knjigam, kot pa internetu. po daljši odsotnosti pa sem preprosto pozabil na vse. še hvalabogu, da je magus tu pa tam kliknil kaj na msn, drugače me še zdaj verjetno nebi bilo gor.

P.S.: VSE SEM VAS POGREŠAL!!!! :D

#27 WhiteWolf

WhiteWolf
  • Člani
  • 453 Objav:
  • Interests:- Programiranje v jeziku c++<br>- Pwnanje n00bov v ET-ju<br>- Linux :)

Objavljeno 09 July 2007 - 09:02 AM

Welcome back :D

#28 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 10 July 2007 - 02:31 PM

uuu počasi se spet skupaj nabiramo  :)
sej se bomo zbrali dokoncko in spet zapolnili te strani :D

#29 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 11 July 2007 - 05:35 AM

se vam je kdaj zgodilo, da se vam je v tok misli kar naenkrat vrinila besedna zveza, ki ni imela prav nobene zveze z vašimi mislimi :D

meni se je to zgodilo zadnjič, mislim na vas tukaj, hočem nekaj napisati, recimo kako sem vas vse pogrešala, kar naenkrat pa napišem dve besedi: tia belis

grem gledat na splet če bi našla kaj pod tem in sem, smešno :)

ali komu ti dve besedi kaj pomenita?

#30 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 11 July 2007 - 11:51 AM

hmmm  :)
tia- kot ime pač---> tia, beliš? pac šumniki niso delali hehe
pol tia more it v nek zdravstven centter kot je Belis  ;)
al pa tia gre v Belis- mesto v Franciji  :D  jaoooo sam res, kje si pa to našla??? haha

jaz poznam eno tio- možno da bajto belijo  :lol:

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0