Sončna stran
Started by nirti, May 01 2007 04:53 AM
247 replies to this topic
Objavljeno 01 May 2007 - 04:53 AM
tako. namesto klepeta - sončna stran. prijetna in prijazna. namenjena paši možganov. pišite o čem razmišljate, bodite kar ste, brez omejitev. le vzdržite se bojnih spopadov o čemerkoli. tukaj vam ni treba česarkoli dokazovati drug drugemu.
in vprašanje dneva: kaj vam pomeni 1. maj?
Objavljeno 01 May 2007 - 06:07 PM
Mi pa smo na kopanju v Moravcih, pa sem moral priti prej domov, ker se morem geografijo učit
... drugač pa je danes še kar fajn blo.
Aja ... pomeni mi pač še en praznik, ko ni šole
... bogi klepet
Tvoja muca mi je zelo všeč, nirti
Aja ... pomeni mi pač še en praznik, ko ni šole
... bogi klepet
Tvoja muca mi je zelo všeč, nirti
Sporočilo uredil(-a) gost1 dne 01 May 2007 - 06:12 PM
Objavljeno 02 May 2007 - 07:29 PM
prazniki so zato, da se lenari
ali pa da naredimo kaj lepega zase ali za druge.
veliko reči skozi leto naredim za druge, ob različnih praznikih pa si ponavadi vzamem čas zase.
prvi moj naslednji praznik bo kresni večer. ponavadi smo se dobile s prijateljicami, malo poklepetamo in... ne, ne letamo na metlah ali kaj podobnega
aja, pa konec maja grem na morje za en teden, končno po nevem kolikem času, pravi dopust.
kje boste dopustovali vi?
prvi moj naslednji praznik bo kresni večer. ponavadi smo se dobile s prijateljicami, malo poklepetamo in... ne, ne letamo na metlah ali kaj podobnega
aja, pa konec maja grem na morje za en teden, končno po nevem kolikem času, pravi dopust.
kje boste dopustovali vi?
Objavljeno 06 May 2007 - 05:13 AM
zgodila se mi je neverjetno zanimiva reč. saj veste, da sem nadvse prijazna oseba in me tu in tam še vedno kdo prepriča, da mu malce pogledam v karte.
pred par dnevi sem pogledala trem med seboj sorodstveno najožje povezanim osebam. vsaka je zase sama zmešala karte in v prostoru je bila sama z menoj, nobenga drugega, ostali dve sta čakali v drugi sobi. zasebnost mora biti. no da povem do konca, dokler smo še mladi
ko oseba zmeša karte, jih jaz samo zložim na mizo in ne boste verjeli
vse tri so imele popolnoma enako postavitev, enake karte na enakem mestu z enakim pomenom, kot da bi dvakrat bil replay. fascinantno.
vse tri so imele enako vprašanje, kaj se bo zgodilo v njihovi družini v najbližji prihodnosti.
ljudje so pa res radovedni...
in zdaj me zanima vaš komentar o tem dogodku. ne da mi boste tu zdaj slučajno kaj pljuvali po mojem dejanju gledanja v karte, ampak o možnosti, da se zgodi kaj takega. je to le čisto naključje....
ko oseba zmeša karte, jih jaz samo zložim na mizo in ne boste verjeli
in zdaj me zanima vaš komentar o tem dogodku. ne da mi boste tu zdaj slučajno kaj pljuvali po mojem dejanju gledanja v karte, ampak o možnosti, da se zgodi kaj takega. je to le čisto naključje....
Objavljeno 06 May 2007 - 10:13 AM
ideja je odlična
listek imam napisan, s samimi "srečnimi" številkami in potem kak dan pred vsakim žrebanjem, vprašam nihalo, ali je listek z zmagovalno kombinacijo? in odgovor je JA, potem vprašam, če bo to v tem žrebanju, pa je odgovor NE
evo in vsakokrat dam tistih 10 euronov v škatlo in če računam, da bo takole šlo enih 10 let krat 24 žrebanj krat 10 euronov, bom itak bogata počasi, brez lota
listek imam napisan, s samimi "srečnimi" številkami in potem kak dan pred vsakim žrebanjem, vprašam nihalo, ali je listek z zmagovalno kombinacijo? in odgovor je JA, potem vprašam, če bo to v tem žrebanju, pa je odgovor NE
evo in vsakokrat dam tistih 10 euronov v škatlo in če računam, da bo takole šlo enih 10 let krat 24 žrebanj krat 10 euronov, bom itak bogata počasi, brez lota
Objavljeno 07 May 2007 - 07:37 AM
uuuu- no nirti... aja hmal bi spet napisal nitri- kakor ponavadi
vglavnem- res, dobra ideja da si zaprla klepet, ker je blo tudi meni že čudno kaj vse se pogovarjajo pri klepetu, ki naj bi bil sproščujoč
vglavnem- zanimivo tole s kartami, res in hecno je koliko možnosti bi bilo da bi si izbrale druge karte in da bi bil drugačen vrstni red, pa je bilo vse enako
...no zdej pa hitro povej o čem se bomo sedaj pogovarjali
vglavnem- zanimivo tole s kartami, res in hecno je koliko možnosti bi bilo da bi si izbrale druge karte in da bi bil drugačen vrstni red, pa je bilo vse enako
...no zdej pa hitro povej o čem se bomo sedaj pogovarjali
Objavljeno 07 May 2007 - 09:39 PM
Občasno. Vplačam ga ponavadi, ko avto ostane brez goriva in moram natočit. Na srečo avto ki ga imam sedaj, spije veliko manj kot prejšni, tako da tudi za loto ne dam veliko. Sicer pa, ko sem tankal tisto karavelo, mi za loto ni ostalo prav veliko.
Samo za primer - ko sem ga kupil je bil rezervoar skoraj čisto prazen. Pripeljem na Petrol, natočim polnega. Grem plačat, ljubka deklica za blagajno pa me vpraša - na katero davčno številko napišem račun ? Verjetno je mislila da sem tankal avtobus. Ni čudno ko pa sem natočil 70 Litrov.
Ne vem če se kdo spomni tiste reklame z Rifletom, ko je rekel :
ŽRE KOT AVION, LETI PA KOT VŽIGALNIK.
Bo kar dober opis mojega prejšnega avtomobila.
Samo za primer - ko sem ga kupil je bil rezervoar skoraj čisto prazen. Pripeljem na Petrol, natočim polnega. Grem plačat, ljubka deklica za blagajno pa me vpraša - na katero davčno številko napišem račun ? Verjetno je mislila da sem tankal avtobus. Ni čudno ko pa sem natočil 70 Litrov.
Ne vem če se kdo spomni tiste reklame z Rifletom, ko je rekel :
ŽRE KOT AVION, LETI PA KOT VŽIGALNIK.
Bo kar dober opis mojega prejšnega avtomobila.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0