Skoči na vsebino

- - - - -

verjamete v Boga ?

185 replies to this topic

Anketa: verjamete v Boga ? (35 član(i) so oddali svoj glas)

verjamete v Boga ?

1. Da (12 glasovi [36.36%])

Odstotkov glasov: 36.36%

2. Ne (14 glasovi [42.42%])

Odstotkov glasov: 42.42%

3. Delno (7 glasovi [21.21%])

Odstotkov glasov: 21.21%

Glasuj Gosti ne morejo glasovati

#181 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 03 November 2008 - 12:02 AM

Preberi objavoBina, je Oct 29 2008, 08:15 AM, rekel:

Me veseli zate Azmond, če ti uspe biti srečen, zaradi tega v kar verjameš. Jaz sem že dolgo nazaj izgubila vso vero...
Moram reči, da bi tudi sama potrebovala kaj takega, ampak ne boga, v kar bi verjela in bi me osrečilo. Včasih imam občutek, da se vedno bolj izgubljam... To mi ni všeč. Včasih sem  vedela biti veliko bolj sproščena in vesela.

Seveda, tudi jaz sem izgubljen. No to ni kul da tako napišem... se pravi imam občutek da sem izgubljen. In včasih se prav tako stopnjuje. Včasih se mi zdi da so vsi okoli mene najdeni, jaz pa ne vem ničesar o sebi, ničesar o tej veliki skrivnosti ki se odvija okoli nas. Moja vera mi ne ponudi neke instant rešitve, kvečjemu mi samo še poveča hrepenenje po temu v kar verjamem,... in potem sem še malo bolj izgubljen. Pomojem je tisti, ki išče vedno izgubljen. Drugače ne bi imel razloga za iskanje. Stvari se je treba lotit z notranjim veseljem in zaupanjem vase... šele potem v vse ostalo.

saturn47
Saj je fajn da verjameš v angele. Vsakakor obstajajo bitja nad nami ki jih lahko imenuješ angeli. Samo ne morejo ti nadomeščat tisto prvo bit, ki je vse ustvarila. Angeli so samo ena izmed pikic ki sestavlja celotno sliko. In slika je bog. Bog je pravzaprav vse kar je. vključno s tabo, mano, Bino, Dariom... vsem kar je

#182 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 03 November 2008 - 12:32 PM

No moram reči, da mi je zdaj trenutno moj sin največja svetla točka v življenju in edini, v katerega zares verjamem. Edina vera, ki je res pristna.
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#183 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 03 November 2008 - 05:29 PM

to je lepo :D pa saj mislim da kaj več od tega ni potrebno :o no ne vem. ljubezen do otroka je itak tako močna... sploh pa je ljubezen point vsega mar ni?

#184 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 04 November 2008 - 10:30 AM

Jap... :D
Ko imaš svojega otroka res vidiš, da je to lahko najmočnejša ljubezen in vera, kar jih obstaja. Vsaj zame.

Sporočilo uredil(-a) Bina dne 04 November 2008 - 10:31 AM

Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#185 nostradamos

nostradamos
  • Člani
  • 21 Objav:

Objavljeno 22 October 2009 - 04:22 PM

Vredi zdej bom pa še neki povedu.
Jest sm odgovoril Da.
Vendar en vem kaj si ti sploh predstavljaš kot boga??
Če si ga predstavljaš kot enga možicla na obloku, pol en vrjamem. Bog je zame vsepovsod in tudi jas sem bog, ti si bog ... v vsem ej bog. In če hočeš lahko tudi ti postaneš bog oz. si prav tako v vsem, vendar je do tega zelo težko priti, saj tudi bog vseskozi napreduje :lol::)

#186 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 19 January 2012 - 05:48 PM

Jst sm dal DA, ker sem obiskoval verouk pred 3 leti in to in so me mal neki naučil, ampak vseno še nisem pri sebi prepričan ali bog obstaja ali ne... še sam nwm kaj bi verjel da je prišel iz opice al da je ustavaru Adama pa Evo :D al kaj nimam pojma ;) ..Ampak zakaj lahko mi pokličemo samo duhove(hudiče) z moljenjem in se začne premikat kozarec pa vse(kao nism še probu). Zakaj raje nebi klicali BOGa? Kako lahko pokličeš BOGa da se bi z tabo pogovarjal in ti nebi naredil nič žalega... Neke bice pri maši so že neki govorile da so slišale, ampak kaj boš verjel taki bici ki je stara 90 pa neveš a ima prisluhe al kaj ;) Nwm vse to je nek Začaran krog. Smo mala okrogla zemlja, ki se vrtimo okrog sveta(z nezemljani pa kaj veš okrog česa še) :D

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0