Bina, je Oct 29 2008, 08:15 AM, rekel:
Me veseli zate Azmond, če ti uspe biti srečen, zaradi tega v kar verjameš. Jaz sem že dolgo nazaj izgubila vso vero...
Moram reči, da bi tudi sama potrebovala kaj takega, ampak ne boga, v kar bi verjela in bi me osrečilo. Včasih imam občutek, da se vedno bolj izgubljam... To mi ni všeč. Včasih sem vedela biti veliko bolj sproščena in vesela.
Moram reči, da bi tudi sama potrebovala kaj takega, ampak ne boga, v kar bi verjela in bi me osrečilo. Včasih imam občutek, da se vedno bolj izgubljam... To mi ni všeč. Včasih sem vedela biti veliko bolj sproščena in vesela.
Seveda, tudi jaz sem izgubljen. No to ni kul da tako napišem... se pravi imam občutek da sem izgubljen. In včasih se prav tako stopnjuje. Včasih se mi zdi da so vsi okoli mene najdeni, jaz pa ne vem ničesar o sebi, ničesar o tej veliki skrivnosti ki se odvija okoli nas. Moja vera mi ne ponudi neke instant rešitve, kvečjemu mi samo še poveča hrepenenje po temu v kar verjamem,... in potem sem še malo bolj izgubljen. Pomojem je tisti, ki išče vedno izgubljen. Drugače ne bi imel razloga za iskanje. Stvari se je treba lotit z notranjim veseljem in zaupanjem vase... šele potem v vse ostalo.
saturn47
Saj je fajn da verjameš v angele. Vsakakor obstajajo bitja nad nami ki jih lahko imenuješ angeli. Samo ne morejo ti nadomeščat tisto prvo bit, ki je vse ustvarila. Angeli so samo ena izmed pikic ki sestavlja celotno sliko. In slika je bog. Bog je pravzaprav vse kar je. vključno s tabo, mano, Bino, Dariom... vsem kar je