Relax,take it easy kot bi rekel Mika... Ja Nexus mi smo del Boga samo kak del boga ? Lahko je kot ti pravis , lahko pa da je Bog nekdo , ki nas je ustvaril , nam dal življenje itd. / Je Bog del nas ali smo mi del Boga ??? Kdo sploh je Bog ( jaz imam v mislih neko silo). kaj pa vi ?? mislim tudi , da je mozno , da obstaja biblijski Bog , nevem in ne mmorem se odločiti :S .
bi verjeli ?
Started by Dario, Apr 18 2007 06:02 PM
32 replies to this topic
Objavljeno 15 August 2007 - 08:34 PM
Moje mnenje je, da je Bog neka višja sila..niti višja sila, ampak je kot nekaj, v kar se človek zateče ko je v hudi stiski..lahko verjame v njega ali ne...dostikrat se je zgodilo to, da človek, ki ni nikoli verjel v Boga, se mu je zgodila kakša nesreča in pol je začel prosit Boga za pomoč..in pomoč je prišla in pol je ta človek postal del njegovega življenja...je začel molit vsak večer, se mu je zahvalil za vse dobro kar se mu je zgodilo v življenju...in jaz sem ta oseba...
sem krščena, obhajana, birmana, sem botra..ampak nikoli nisem verjela v Boga..to je bila moja "obveznost"...starši so me vpisali k verouku in sem komaj čakala da se birmam da dobim darila...verjetno nisem edina...ampak na eni točki življenja se mi je zgodilo, da res je nekaj nad nami...
sem krščena, obhajana, birmana, sem botra..ampak nikoli nisem verjela v Boga..to je bila moja "obveznost"...starši so me vpisali k verouku in sem komaj čakala da se birmam da dobim darila...verjetno nisem edina...ampak na eni točki življenja se mi je zgodilo, da res je nekaj nad nami...
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0