bi verjeli ?
Objavljeno 19 April 2007 - 10:34 PM
No, če pa bi se pojavil kakšen UFO, ta pravi ufo, pozabite one male greye in standardne krožnike, ali bi se mu približali ali ne?
Moja glava bi se takrat odločala med 2 možnostma in na koncu bi zmagala možnost srahu pred objektom, ker je poln bacilov, virusov, ki lahko okužijo tebe in potem umreš zaradi tujega bacila.
Pač lepše je občudovat na varni razdalji, približal pa bi se če bi imel biohazard opremo
Isto bi bilo z nami, ki bi hoteli priti v stik z drugim planetom(recimo da je na stopnji industrijske revolucije) in bi pustili bacile in ti bi spravili v uničenje cel ekosistem in civilizacijo. Z tujimi organizmi pač ni heca, četudi so majhni.
Objavljeno 20 April 2007 - 06:20 AM
Dario, se ti je pripetilo kaj takega?
Sporočilo uredil(-a) Azmond dne 20 April 2007 - 06:21 AM
Objavljeno 20 April 2007 - 01:58 PM
Sporočilo uredil(-a) Dario dne 20 April 2007 - 02:00 PM
Objavljeno 22 April 2007 - 09:51 AM
Sicer se mi zdi pa fajn, da rad moliš, to je taka super stvar, podobna meditaciji.
Objavljeno 05 June 2007 - 05:58 PM
Dario, je Apr 18 2007, 06:02 PM, rekel:
Objavljeno 16 June 2007 - 02:55 PM
Aja, zakaj pa je potem tolk pizdarij na svetu? Zakaj v Afriki in Bližnjem vzhodu otroci umirajo pod streli verskih fanatikov (muslimanskih), zakaj je toliko otrok posiljenih s strani božjih predstavnikov, župnikov (oni se naj bo zgledovali po bogu, sepravi je bog posiljevalec?), zakaj zakaj zakaj?
Boga predstavljajo (tisti ki verjamejo), kot utelešenje vsega kar je dobrega, zato mi pa zdej vi povejte zakaj se v svetu dogaja tolk pizdarij, veliko v imenu cerkve?
Aja pa še to
http://www.rtvslo.si...u=2&c_id=144481
Mislim, to je za namlatit ko bike.
Vatikana ne briga, da je ta organizacija ena izmed redkih, ki se ukvarja s problemom nespoštovanja človekovih pravic na svetu. Od pretepenih, posiljenih, mučenih, odvzemom pravice bivanja, državljanstva... Ne, Vatikan zanima samo en mali tvist, ki se mu reče splav.
Zdej mi pa naj tu gor eden pove kaj je dobrega v cerkvi.
Hvala
Objavljeno 16 June 2007 - 08:31 PM
2. Tale post me je spomnil, da se nekje celo razlaga, da je dal bog hudiču v upravo svet za nekaj tisočletij. Za lekcijo vsem nam al kako. Sploh pa ne moremo pričakovat od boga, da nam bo samo dobro postavljal na pot. Tu naj bi se nekaj naučil, ne pa zgolj užival. To, da je slabo na svetu ni nikakršen dokaz, da boga ni.
3. Sem mislila napisat, zakaj bog v neki obliki zelo verjetno zares obstaja, pa raje ne bom.
In hja, Zorro, to je letelo na tvoj odgovor na temo napisan 16.6.2007 ob 3:55 PM.
Objavljeno 17 June 2007 - 07:26 AM
odpisana, je Jun 16 2007, 08:31 PM, rekel:
Lej, mene noben ne more prepričat da je bog itd, ker ga še nikoli nisem vidu, oziroma nič ne kaže na to da bi bil (razen neki zapiski v bibliji, ki se jih jaz lahko ta trenutek podobne spomnem, pa jih napišem).
Oprosti, ampak sem človek ki mora najprej nekaj videti, s prepričati, in razumeti da bom verjel.
Objavljeno 17 June 2007 - 07:36 AM
Druga točka: To je vse skupaj tako ne smiselno da je neverjetno. Že zara tega je težko verjet. Ja ko bo hudiču potekla pogodba, bo pa bog sposodu svet alahu. Rent a world.
Videti je da si verna (pač vsakemu svoje), ampak duhovščine ne moreš zagovarjat. Kaj so delali pred 1000 leti, pa kaj zdej delajo (poglej si moj link o vatikanu), je v nasportju z dobroto ki naj bi jo imeli. Sej ne bi reku da bi se zgodila napaka tu pa tam, ampak to delajo že od nekdaj.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0