Skoči na vsebino

Kdo zna razložiti?

37 replies to this topic

#16 _CruX_

• Člani
  • 39 Objav:

Objavljeno 16 November 2007 - 06:38 PM

enkrt sm se s psom sprehaju po parkirišču pred nekim blokom k sm šou do kolega zravn je biu pa travnik in en sam grm. in ps se je vstavu in se ni hotu premaknt z mesta, zacev je rencat js sm mislu d se mu je zmešal. po kake pou minute je začev tak paranoično vlečt nazaj kt da se izmika nečem k ga hoče prjet :)

res full grozliva izkušnja

#17 erikhunt

• Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 16 November 2007 - 07:13 PM

Meni se zdi, da so mačke prav ustvarjene za človeka, tudi dokazano je, da predenje mačk pozitivno vpliva na na primer pozdravitev poškodb, iz tega bi naj izhajal sklep, da imajo mačke 9 življenj. Prav začutijo te te živali, pa bežijo k tebi...

#18 _CruX_

• Člani
  • 39 Objav:

Objavljeno 16 November 2007 - 07:25 PM

to pa še nism slišu da bi mačje predenje vplivalo na pozdravitev poškod.

am če lahko vprašam kakšne poškodbe so mišljene to ??

slišu pa sm da nektere pasme psov zaznajo bolezn pri človeku kot npr rak in potem pes stalno liže tisto mesto

#19 RainbowGirl

• Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 18 November 2007 - 10:00 PM

Dario, je Apr 8 2007, 11:19 AM, rekel:

poznam eno vas ,kjer v eni hisi strasijo duhovi in sicer vedno se odpirajo in zapirajo okna :)
Dario kje pa je ta vas?Je blizu kakšnega mesta?

#20 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 19 November 2007 - 04:51 AM

Da murske sobote , nwn točno kera vas bom vprašal teto

#21 RainbowGirl

• Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 19 November 2007 - 12:28 PM

Aha super. :)

#22 saturn47

• Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 15 September 2008 - 07:46 PM

Hjaa...nwm, jaz nimam ne mačka ne psa več tak da nimam kakih čudnih izkušenj glede tega če ne pa mislim da imajo živali tak poseben dar da lahko zaznajo duhove, zle sile,...
lepota je grdega začetek

#23 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 16 September 2008 - 08:43 AM

po mojem mnenju so živali veliko bliže zemlji, njenim tokovm, enegijam in tako dalje. že če pogledaš vidiš da smo ljudje bolj ločeni od našega planeta kot živali. Mi celo poskušamo mati naravo dostikrat ogoljufat. zidamo si močne hiše da smo varni pred nevihto. gradimo jezove da nas ne poplavi. ko so potresi tudi pride prav kaka dobra konstrukcija.. žival pa tega nima in je tako še vedno povsem v rokah, odvisna od nje in povezana z zemljo. zato lahko živali začutijo potrese, nevihte in podobno. mislim da smo jih tudi mi lahko včasih, oz bi jih lahko če bi se znali povezat z frekvenco zemlje. kar pa se tiče duhov, drugih bitij in tako dalje mislim da gre tukaj za isto stvar. živali so preprosto bolj občutljive. že tako ali tako imajo bolje razvita skoraj vsa čutila, še posebej voh in sluh.

#24 Nik

• Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 17 September 2008 - 02:34 PM

Mam še jaz eno vprašanje pa ne bi topica odpiral, ker je ubistvu vprašanje: "mi zna kdo razložiti?"
se v teh dnevih dogaja kaj posebnega, kakšna alineacija planetov ali pa se izpolnjuje kaka prerokba,mit,legenda ali karkoli kronološko določenega? ker zadnje 3 dni se mi dogajajo res čudne stvari od tega, da v hotelu kjer delam nočne mam prisluhe da zvoni telefon in se javim pa ni nič, paranoja me daje, da me gdo zasleduje, nesreče se mi dogajajo (danes sem naredil totalko na avtomobilu, prazna cesta, enostavno brez pravega razloga zaletel v zid in še samo gledal kako se mi zid približuje brez prave reakcije), depresiven sem in sanjam ene in iste sanje...v sanjah se mi prikazuje kača z dvema glavama...zdej razmišljam da bi vzel kake antidepresive ali pa obiskal psihiatra...če ma kdo kej pojma kaj bi lahko bilo nej mi prosim pove...problem pa sigurno ni z moje strani ker enostavno 3 dni nazaj sem bil najbolj srečen človek pod obličjem sonca...enostavno vse je blo kul, pa tudi nihče nima nič proti meni, tako da ne verjamem da bi bila tukaj kje vmes kakšna črna magija...
The life is full of choices...ulimitied possibilityes. But the hardest choice to make is living with the one choice that was made for you.

#25 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 17 September 2008 - 02:40 PM

pojdi k psihiatru res ... al pa se zapri med 4 stene :D ... obisk psihiatra ne skodi ...

#26 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 17 September 2008 - 04:04 PM

mislim da se nobena prerokba ne izpolnjuje. vsaj še ne, in ne ta čas. mislim da gre samo zate. lahko je kak urok, se pravi si uročen. lahko gre za kaj čisto drugega. temne sile. tema. lahk ote napada. poskušaj se zaščitit, se skrit karkoli. jaz sem tudi sanjal kače ki so me napadale. vendar ne z devema glavama. povej je v tvojih sanjah bil kak način kako ubiješ kačo? pri meni je bilo možno le tako da si ji odrezal glavo ali pa da si jo prerezal na pol, samo je nisi smel dat skupaj ker je potem oživela. vsekakor to niso dobri znaki. nekaj te je napadlo.

#27 saturn47

• Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 17 September 2008 - 08:06 PM

Ful logična teorija :D
lepota je grdega začetek

#28 Nik

• Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 18 September 2008 - 04:56 PM

ne u bistvu se sanj sploh ne spomnim oziroma sanje same po sebi niso nič nenavadnega in večinoma so zabrisane in se jih ne spomnim dobro, sam se pa spomnim da sem v sanjah videl tisto kačo z dvema glavama ma ne spomnim se kje edino kača mi je ostala v spominu...mogoče je bila na kakšni sliki al pa kej takega...pojma nimam...sicer sem si danes sposodil ogromnega čtiva o simbolih in že raziskujem pomen tistega znamenja...zaenkrat brez pravih rezultatov razen tega da kača ni nujno simbol zla...celo kristus je rekel:"pri oznanjanju mojega nauk bodite modri kot kače", pa v medicini se uporabljata dve kači oviti okrog palice, ki predstavljata zaščitnice...tko da ne vem...več kot berem več pomenov kače dobivam...tko da prej sem jo lahko za sigurno označil za nekaj slabega...zdaj pa v to nisem več prepričan...se pa vseeno bojim kaj bi lahko pomenilo

Sporočilo uredil(-a) Nik dne 18 September 2008 - 04:58 PM

The life is full of choices...ulimitied possibilityes. But the hardest choice to make is living with the one choice that was made for you.

#29 GOBA

• Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 03 February 2009 - 10:49 PM

vsekakor bodi pripravljen na use :lol: , obisk psihiatra ne škodi :D usaj prišel boš stvari do dna.. ker pač psiha deluje tako

mogoč je kaj v podzavesti iz otroštva in ti je udarilo n zaest. in to spreminja tvoje obnašanje in use to... to treba rešit! pojdi psihiatru. (ni mišleno kot mal nor ali kaj.. ampak pogovor z strokovnjakom pomaga)

#30 amadea

• Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 04 March 2009 - 04:55 AM

Preberi objavoAliena, je Mar 26 2007, 02:25 PM, rekel:

Prejšnji teden sem brala v eni reviji kako mačke čutijo duše in podobne stvari in kako je ena mačka gledala po sobi nad umirajočim, kot da bi kaj po tisti sobi letelo...pa ni bilo nič....
To sem že enkrat gledala eno dokumentarno oddajo in se mi je zdelo zanimivo, saj verjamem da živali čutijo določene stvari bolj kot mi ljudje...od tsunamijev, potresov...zakaj pa ne, tudi paranormalnih stvari...

Mene je danes prav malo strah... se mi je zgodila ena čudna reč ...
No, v glavnem... danes zjutraj kot ponavadi moj dragi vstane pol ure pred mano in spusti v hišo mojga mačkona, ki kot ponavadi pride v sobo in zaspi z mano še pol urce...vse v redu in prav, dokler...
Mačk vstane s postelje, skoči na okensko polico in grozno gleda proti stropu in po sobi, kot da bi nekaj letelo po zraku!!! Jaz vstanem s postelje si manem oči, ker sem mislila, da je kaka muha ki leti po sobi---nič!!! :D
Me je blo kar pošteno strah, ko sem se še spomnila na tisti članek...
Pa tudi v zadnjih dveh dneh, ko sem bila sama me je nekaj strašlo ...zvok kot da bi padlo nekaj potleh... kot en vijak ki pade na tla... to se mi je zgodilo predvčerajšnjim in tudi včeraj zvečer...pa ni blo nikjer nič potleh...

Mi zna kdo to razložit za kaj se gre? Moj se mi je smejal... meni, ki sem tak čuden občutek začutla, pa se mi ne zdi prav nič smešno!!! :lol:

živali čutijo prisotnost entitet pa še veliko močneje kot človek vse zaznavajo.

V filmu Duh je bil prikazan ta primer, ko je maček čutil duha in ga opazil.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0